Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні а вірші прикольні.Між іншим був колись в Обухові.

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    ДА!!!!

И?:)

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 6 бер 2010
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 6 бер 2010
  6. VasMT

7. Pedro

Мені і в голову не приходило назвати мою родину в Україні як і мільйони нормальних українців бидлом.
    Я мав на увазі всього-навсього
    А Ви почитайте уважно, що пишуть тут деякі останні "прибульці": більшість із них взагалі не розуміє, в якій країні живуть. (с)
    Думаю, ви також згідні, що від таких Україні потрібно поволі очищатись.

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

• Подобається Подобається x 3
  9. Pedro

Не рахував. Ви ближче до ФСБ. Повинні краще мене знати.

10. VasMT

Тобто ви дозволяєте собі безпідставно називати 43 мільйони 962,9 тисячі українців БИДЛОМ? Це добре, що ви збираєтесь на постійне місце проживання в Британію... В Україні вам робити нічого.

11. Pedro

О, ФСБ так швидко дало відповідь? Але на цей раз вони помилились.
    Я б дав точнішу відповідь - десь приблизно 35% від цього числа...
    Що, до речі, не є оффтопом для цієї гілки.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

І все-таки, доне Педро, це "бидло" - громадяни України. І позбавитись їх - не можна. Ніяк. Тільки культурою, просвітою, власним прикладом чесности тощо. Того, чого й "не бидлу" - бракує! Бо якби не бракувало б, то Ющенко, принаймні, не нагороджував би рідного брата та власну челядь орденами та медалями. Я вже не кажу про його інші... діяння, як хм..., "лідера" країни, яким він НЕ СТАВ. От воно - відсоточок до відсоточка...
    Але зараз "правильні пацани" заявили про "дуже євроінтеграційний" курс України. Чому? Для чого? Як думаєте - це щиро, чи маскування інших намірів?
    Я впевнений - щиро! Бо вони, накравши грошей та заводів з фабриками, в Росію їх не понесуть. Вони хочуть їх зберегти! Вони чудово знають, що Європа - це цивілізація закону, і там - добре й тихо. І не страшно, бо передбачувано.

А ось Росія... Прозвучить команда "фас" - і завтра будь-хто в Росії впаде з "хрустальново дворца" - носом в болото. А "дворєц" відберуть. Той, у кого зуби довші.
    Тому - ось мій прогноз дій нової влади:
    будуть повзти в бік Європи, по дорозі грабуючи все, що недограбовано. Швидкість руху в Європу - буде вибрана такою, щоб зручно грабонути і добре замаскувати. Тобто, надто поспішати - не будуть. Бо є ще українська земля - головний "товар" країни, який неповністю прибрано до рук.

Але, щоб задобрити Кремль, будуть намагатися залишати в Криму ЧФ, тому що Кремлю життєво потрібні "вороги", як внутрішні, так і зовнішні.

А може, справді вороги в Росії є? Наприклад, США, НАТО?
    Ні! У "потенційного ворога" не тримають в його банках державні гроші (Кремль вкладає гроші Стабілізаційного фонду в американські банки, фонди, та в американські державні цінні папери), не купують страшенно дорогу і шикарну нерухомість, і не відправляють жити туди власних дітей (дочки Путіна та діти багатьох інших олігархів постійно живуть за кордоном).
    Крім того, при Єльцині Росія була слабкою. Чому її те саме НАТО і США не захопили, хоча б шляхом купівлі кремлівської "еліти", навіть без військових дій? Могли купити. За "пляшку". :)

Та тому, що США нікого взагалі не захоплюють (пардон за каламбур). Ні Сербію, ні Ірак з Афганістаном. Бо їм треба всього-навсього, щоб ніхто не штурхав їх в ситий кендюх. Щоб не було війни і терору! Все інше вони собі куплять, в тому числі - мізки! :)

А ось Кремлю "вороги" потрібні, щоб можна було тримати Росію, російський народ закритим для демократії і європейської законності. Бо таки Європа стає центром "порядної", розумної цивілізації!

Але це ще не все.

Придумані зовнішні "вороги" - дозволяють красти і відмивати газонафтогроші на військових проектах. Такі проекти секретні, і дуже важко взнати, чому завод, де працює 10 тисяч людей, отримав 100 мільйонів доларів, а якась собі "Рос-оборон-родіна-строй", де тільки директор, секретарка та господар у Кремлі - отримали 3 мільярди доларів... І скільки таких заводів і таких "проектів"?

А внутрішні "вороги" - це демократія! Вона дуже наглюча, і чомусь хоче знати, як використовуються народні кошти Росії, і чому, і за який рахунок в благополучних країнах НАТО "прастимі гражданамі Россії" зкуповуються острови, яxти з підводними човнами (саме так), вiлли, футбольні клуби і цілі курорти.

Ось так і будемо... жити...

Останнє редагування: 6 бер 2010
    • Подобається Подобається x 4
  13. Gron

Gron тафгай

DIDIO +100:good:

14. Педро, не знаю, чи доходить там до Австралії, що Юля нічим не краща Януковича. Нічим! А про бидло комусь іншому розказуйте. І поділіться ідеєю, як будемо очищатися.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Між Тимошенко і Януковичом - діаметральна відмінність.
    Юля - повністю самостійна в діях. Вона - найрозумніша в своїй команді.

Віктор Федорович - повністю керований, і в своїй команді - чи не найдурніший.

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

Зате не є офтопом назва для такких, як ви, людей - (цвірінь), (цвірінь) і (цвірінь) (цвірінь)...

17. Gron

Gron тафгай

Ф. Раневська колись казала:
    -У некоторых людей в душе живёт Бог, у некоторых дьявол, а есть люди у которых только глисты.
    Це про нього, тілки ще про порожню голову треба додати.

• Подобається Подобається x 2
  18. Знаєте, мені плювати, хто самостійний, а хто дурний. Головне, щоб щось робили для своєї країни. А ні той, ні та нічого не зробили.

19. VasMT

Це ніби з неї змальовано... Кожне слово. Навіть вчора у Шустера... Перший раз перед людьми після прольоту і далі тієї ж...
    http://www.youtube.com/watch?v=9VOSWYqtIH0

• Подобається Подобається x 2
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви мислите надто максималістськи. Робити щось для країни? :)

Я молю Бога, щоб ніхто з цих політиків так не нашкодив Україні і світовій демократії, як це зробив Ющенко, який проср... просвистів ТАКИЙ !!! шанс для України, досхочу погравшись, саме погравшись в "українство"... Боюсь, що Янукович, який тепер буде гратись в "кремлівщину", може нашкодити так само...

Тимошенко? Жодна розумна людина її не ідеалізує. Так, вона емоційна, як будь-яка жінка, але сильна, як мало хто с мужиків-політиків. Це дійсно Маргарет Тетчер. Що шокує багатьох - що вона використовує до ворогів ті самі методи, що вони до неї. Але, перепрошую, "благародний" Ющенко - робив ТЕ САМЕ. Всі вони однім миром... :)

Але для мене важливо, що ВСІ її вороги, (а їх багато, і вони могутні), які щодня волали про її зловживання, не надали ЖОДНОГО доказу цього. Жодного. Мене особисто це переконало втому, що Тимошенко потрібна Україні.

Щодо "промахів" в економіці... Думайте: якщо президент держави щодня кричить про дефолт (де таке чувано?), то чи залишатиметься зовнішній, закордонний інвестор в Україні, тим більше, що і у них на батьківщині їм сильно пече? Ні, не залишиться. Піде. А їх гроші - кров економіки...

Думайте: якщо президент звинувачує прем"єр-міністра в "державній зраді", кричить про неминучий крах всієї банківської системи - чи додає це довіри державі у внутрішнього інвестора? Ні. Всі забирають грошики і намагаються переховати подалі...

Ось вам і падіння економіки на чверть.

Так що, не варто вішати дохлих кішок на Тимошенко. Вона - не "золотце", але це потужний мотор, і саме він міг би вивезти Україну в потрібному напрямку. Думаю, ще вивезе. Вона не заспокоїться. :)

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)