Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

Так, в нас президент виявився тричі НЕсудимий, то й що? Суперечностей українському законодавству ж немає - це не міжнародні злочини, він не диктатор (щонайменш - поки що..)
    я його ні в якому разі не захищаю, але я розумію одне - за ним наші вітчизняні магнати, товаровиробники. Під час влади теперішньої премєрки вони вже спакували все що могли. Не знаю що було б як би вона перемогла. Українські виробники її е цікавлять. У нас на сумщині не залишилося жодного робочого цукрового заводу, молоко в магазинах з Молдови та Білорусі. Я вже не кажу про хімічний комбінат та металургію.
    То може хоч "гопник" трохи порядку наведе?
    До речі, згадався анекдот:
    Після виборів один кум другому каже:
    - ти чув дві новини - погану й хорошу?
    -?
    - хороша - Юля програла, погана - Янек переміг.

2. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

А тут, залежно від того, з якого боку подивитись. На заході хоч деяких злочинців затримують, а на сході всі недоторканні.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дуже просто,це як громадяни України румунської національності,громадяни України угорської національності.........
    Та які там арійці по словам Віктора Фйодоровича....
    Та я не проти але ерудиція все-таки http://www.pravda.com.ua/articles/2010/03/1/4821508/
    Для чого ці складності,якщо ти українець але давно вже забув свою мову,культуру ,традиції і користуєшся всіма цими признаками приналежності до конкретної нації сусідньої держави,то нехай так і буде,вважай себе приналежним до цієї нації.Я не бачу проблеми в цьому,ну подобається тобі більш все російське-будь росіянином.(це я конкретно не до Вас особисто звертаюся,а до всіх хто так себе самоідентифікує) .
    Погоджуюсь
    Легше не платити податки.
    На заході немає таких великих підприємств.

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блажен,хто вірує..
    А він хіба не з тої ж кАманди?

6. OldMan

OldMan Well-Known Member

А я Вам должен верить? Странно, почему?
    И на востоке и на западе комиссии формировались одинаково - на паритетных началах. Но вот как интересно получается (по Вашей логике) - на востоке представители от БЮТ позволили устроить массовый фальсификации, а на западе представители ПР не дали (что, безусловно, делает им честь) сфальсифицировать.
    А что там женщина говорила у Шустера? На каком уровне были фальсификации?
    Ну так и меня устраивала ситуация, заданная в Конституции. Причём, обратите внимание, Конституция была написана давно и на момент написания очень не у многих она вызывала неприятие. И тут (5 лет тому) вдруг что-то изменилось? Что? Текст вроде не меняли? Не надо иметь недюжинный логический аппарат, чтоб предположить, что дело не в самой Конституции, а в чем-то другом. А другое - это законы и подзаконные акты, которые позволяют себе "улучшать" Конституцию.
    Допустим, в инструкции написано "Лампочки должны быть желтыми, но могут быть и синими". И вот пока они были и желтыми, и синими это радовало глаз всем. Но появились электрики, которые прочитали только половину инструкции и начали выкручивать синие лампочки и впаивать желтые, ссылаясь на инструкцию. Замечания, что лампочки могут быть и синими им до лампочки, они трудятся. Но люди, которым нравились синие лампочки совсем не понимают, почему их не должно быть, ведь в инструкции написано, что они могут быть? И рассказывать им, что у них неправильный вкус, что синий это некрасиво и пр. я думаю дело безперспективное, просто у них колбочки в глазах устроены так, что им приятен синий, что в этом плохого? У кого-то колбочки устроены так, что им неприятен синий? Тоже может быть. Тогда каждый должен иметь свою гирлянду и ею любоваться. Вот такая у нас ёлка.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

На западе выбирают Ющенко!
    Ющенко ТАК!

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Даже соглашусь. Но только когда пойму кому надо было? Ющенко? Луценко? Наливайченко?

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

А вы это точно знаете, что свои кровные принесли? Показания Зварыча читали?
    :)

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Я слышал цену Межгорья 10 миллиардов (другой не слышал).
    Если б у меня были такие деньги, то я бы Межгорье не покупал, на фига оно. Я бы купил два Одесских Припортовых Завода.

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

8. terrible

terrible Well-Known Member

така наша дхарма на найлижчі 5 років...
    як тут не згадати-"Да он-то и по-русски еле изясняеться!" (с)

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Во:):good:

10. premium

premium Well-Known Member

Нема, але колись великих підприємств на заході було багато. Лише в Тернополі було 5 гігантів промисловості ("Текстерно", "Комбайновий", "Ватра", "Сатурн", "Оріон"), але за часів Кучми-Чєчєтова-Азарова-Януковича всі вони були знищені.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Тобто чітко проводилась політика знищення наукоємкої і персперкивної промисловості, саме політика знищення, бо Лукашенко таки зміг зберегти аналогічні підприємства в Білорусі. Натомість через донецьке лоббі культивувалась колоніальна промисловість - екологічно шкідлива чорна металургія і хімія.

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

Ніхто й не каже, що Межигір'я було куплено. Межигір'я банально вкрали.

• Подобається Подобається x 3
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я вже на якійсь гілці казав,неможна давати проводити впровадження української мови,людям,котрі вчора проводили русифікацію,вониж інакше як силою робити це не вміють.Тут я погоджусь з Вами, але як бачимо народ оцінив їхні "старання".Особисто моя позиція така-всіх хто старше 25 не треба взагалі до чогось силувати.А починати потрібно з тих дітей,що народилися 4-5 років назад-будувати супершикарні дитячі садки з басейнами з вивчення 3-4 мов,з висококласними вихователями.Садики повинні бути україномовними,але поряд з українською можуть бути ще англійська ,російська.французська ,німецька.Я не маю на увазі серйозне вивчення але у формі гри... Я не вірю,що навіть російськомовні батьки не захочуть давати туди своїх дітей.А молодь розбереться без нас,вони розумніші,у них голови не зашорені ідеологічними війнами.Мої діти не роблять проблем з мовою.Вони прекрасно спілкуються з друзями зі Східної України,ті до них говорять російською а мої відповідають українською і всі один одного розуміють і проблем між ними немає.
    Також крадені.Хтів би я бачити того хто може заробити у нашій державі чесно такі великі гроші.Скільки можна заробити на зарплату я бачу кожного дня у своїй квартирі:sad:
    Ну і Ви вірите,що Гарант заплатив 10 млрд?

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

другими словами рускоязычный украинец по вашему не украинец ???
    отличное оправдание - тырят меньше так как в наличии меньше, то есть дай больше - будут тырить больше - здорово!

• Подобається Подобається x 3
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, він же ж і не росіянин. Це "новая істарічєская общность - савєтскій народ!";)

14. Romko

Ні,Педро...:nea:
    Російськомовний українець - це українець.
    Який розмовляє російською мовою.
    А совок є совок.

15. artobstrel

да в вас я и не сомневался, вот тут Смит интересное излагал ... кстати савэцкий народ спромигся на многое чего инЫе народы пока не продемонстрировали ...
    увы, очень на мой взгляд хорошее мнение, но такое одинокоееееееееееееееееееееееееееее ..........

16. Romko

Я просто знаю Кертіса...:dntknw:
    І не його одного....:sorry:

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:48 ----------

Савєцький народ існує лиш в міфотворчості савєцьких ж "істориків"....

17. artobstrel

не правда ... да теперь он раздробился но когда то был, и достиг очень много, и пока живы те кто был этим народом плевать на него может позволить только как минимум народ с не худшими достижениями ... только те у кого они (сопоставимые достижения ) есть как правило - не плюют ...

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ну и нафига Вы это сделали? Кто Вас просил? У вас как было, так и осталось - чистый воздух, смэрэки, чистые озёра. А у нас шламовые отстойники, дымящие и пылящие терриконы, рыжий дым из труб и кислотные дожди. Геноцид генофонда, мутанты, голосующие за Януковича.

• Подобається Подобається x 5
  19. Romko

Та ніколи його не існувало - савєцького народу.
    Була окупована совєцьким режимом територія колишньої Російської імперії.
    що трималась лиш завдяки страху,терору,крові.

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

А Вы верите, что оно стоит 10 миллиардов?

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:06 ----------

Лучше б он был кенгуру.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)