Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

ви так пишете, наче сами стояли осторонь під час виборів

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

пасічники теж фарту не принесли ;)
    До речі, справді страшно становиться при відвіданні Хоружівки - не треба казати де це?;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Від того і йдуть українці в "тінь", адже влада змушує. І це, чи не головне наше нещастя. Нажаль на сході цього ніяк не затямлять.

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Племіннику знаменитого Пинзеника, котрий закінчив той же ВУЗ в США зарахували три курси Тернопільського .

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Ні приймав саму активну участь.

• Подобається Подобається x 1
  4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О М.....да-с....так єто только на сході налоги воруют.....о_О
    а на заході испрано платать??????:haha:

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та нє на Сході вміють їх справно красти;)

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Янукович в Європі сказав :"Майбутнє України в Європі".
    Хто зна,хто зна можливо,згідно закону Pedro, через 5 років Захід буде голосувати за Януковича.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

На Заході не обирають Януковича!

7. Читатель_Обкома

:good::)))
    А миллиончик то Зварьіча :mocking: кто то же дал....и откудо то он,миллиончик то и взялся...:))) и видать не за благое дело давался то...:haha:

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Да таких як той Зварич на сході хоч греблю гати, але перед виборами треба було очорнити за будь яку ціну саме західного суддю. Може заперечите?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Розумієте тут є різниця;), він його не вкрав, йому його принесли, принесли з своїх не державних,а Межигір"я це майновий комплекс який належить державі."Улавливаете разницу"

10. Ninulya

вибачте, не зрозуміла
    так і я ж про те ;) Тому не треба відхрещуватися - адже МИ вибираємо ;)
    Як в тому анекдоті - смерть Кащея на кінчику голик, голка в яйці, яйце в качці, качка в зайці, заяць в шоці...
    Головне заховати те майбутнє так, щоб непосвячені і не здогадувалися.
    Може тоді до діда-екстрасенса в Моршин? ;)

11. Читатель_Обкома

Вам Данило?????????о_Оо_О
    А судью Станник..за что опорочили?:mocking:
    НИКОГДА!!!!!!:haha:
    Разницу улавливаю...;) токо по моему речь шла о том,что на східе налогов не платят...как кажет Данило....
    А Державе много что принадлежало....но мьі же строим КАПИТАЛИЗМ,
    а не развитой соцьіализм...:mocking:
    Значит можно продавать все что угодно!Продали Межигорье...значит продали!!!:good:Кому то и ф-ку "Карла Маркса " продали...кому "Ленинскую кузню"..и что?
    Будем обратно реприватизировать 3000 предприятий?Как Юля хотела в 2005 году?:dntknw:

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы только что многих украинцев перевели в категорию - не украинцы если следовать логике вашего же определения ....

например заявить о их геноцидивании с боку "укравших" ....

вот тут все верно, и про то что с воровством надо бороться, и про то что в том числе и заслуженно Ваши налоги большая часть нашей доблЯстной властьимущей когалы успешно тырит то же правда, вот по этому в 2004м и голосовал за современного, эрудированого, образованного экономиста - Ющенко, который обещал - "посадить кого надо" "учитывать интересы своего народа" - все вранье, и налоги Ваши и мои хоть и компенсированные (во бред ваще, страна берет с меня налог чтоб платить мне зарплату и сама же его компенсирует) так же успешно крались ... так чем хуже, по-Вашему - "Гопник" ???

да ну, красный диплом как правило все таки показатель отношения к учебе, да и уровня знаний, не без того что то о чем вы говорите но утверждать что КД - пустышка- не верно (обидно у меня то красный диплом ;)
    бугучет очень сильно зависит от нормативной базы постоянно меняющейся, потому за бугром там и не актуально, а вот физика, химика, и т.д не уверен столь однозначно ....

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Племінник Віктора Пензеника,закінчував ТНЕУ а потім поїхав в США, там подав свій диплом ТНЕУ у вуз США і йому зарахували 3 роки навчання,він ще два довчився і дістав диплом спеціаліста США.Він женився на американці і живе там.
    Так але я голосував за зовсім другу людину.
    Напевне що так.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

По моєму,їх платять і на Сході і на Заході , і по справжньому їх ніде не платять.Чому так кажу? Платимо ми всі-прості вчителі,лікарі,шахтарі,роботяги,бо ми не можемо не платити,з нас їх просто стягують в бухгалтерії,хочемо ми того чи не хочемо.Тут зі мною погодяться всі,я думаю.Тепер про податки які не платять ніде.Я маю ена увазі,що у бізнесі як на Сході,так і на Заході є чорна і біла бухгалтерія, і світяться мінімум прибутків, а основні прибутки в тіні.А нема прибутків-нема податків. А оскільки на Сході України великих промислових підприємств набагато більше ніж на Заході то відповідно і недоплачують податків більше.Логічно?:crazy:;)

А Ви вважаєте що Капіталізм будують методом краж? Чи Ви дійсно вірите, що за Межигір"я заплатили ринкову ціну? Чи за інші підприємства? Єдине продане по справжньому підприємство-це Криворіжсталь і те продавала Тимошенко.А я б реприватизував.Стільки б бабок в бюджет повернув.;)

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Причепився в тролейбусі до негра чувак,і каже:"Негр а негр,ну скажи що ти єврей"."Я не єврей.я негр""Нє ну я тебе дуже прошу скажи","Не скажу""Ну я тебе прошу""Ну добре,я єврей""Гмм а я думав ти негр". Так і Ви.Чому я повинен сердитись що Ви скажімо мене назвали українцем.якщо я дійсно українець.Чому росіяни нервуються,коли їх називають росіянами.Це всього навсього ніціональність і нервувати тут не треба.Є на Україні українці,і є на Україні росіяни-громадяни України російської національності.Що тут дивного.Це нормально,Є на Україні Румуни-громадяни України,є угорці-громадяни України.Що тут не так.Я називаю речі своїми іменами.Українець російською розмовляти не буде,російською буде розмовляти росіянин, але вони обоє громадяни України.
    Пойняв-геноцид генофонду.
    Біографією і більше нічим.Погодьтеся що парткомісія б вступити в КПРС часів Сталіна не дозволила а не те що президентом...

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Сюзану? Цю алкоголичку. Та їй то все "як з гуся вода". Замялі дєльце для ясності. Зв'язки велика справа. Тобто була справа, і нема. Ненавиджу!

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это как ?!

16. artobstrel

я не думаю что русских это нервирует ....
    по пути "арийцев" пошли? найдете идеального укра - свистните, просьба не предлагать горбоносых и лупоглазых ...
    боюсь упрекну вас в почитании "сталинских методов", дело в том, что биография конечно "минус" но увы у ЮВТ она не лучше, за ее поздние дела сталинская комиссия ее бы расстреляла моментом ...

я говорю о рускоязычных украинцах а не о русских, и опять же грань размыта ....

17. Ninulya

є винятки, які лише підтверджують це правило. В мене 3 червоних. Але я знаю, як вони в основній мірі видаються і які знання мають ті, які занадто ретиво відносяться до навчання

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

і я про те. До того ж, якщо надумає повернутися в Україну, то "все тече, все міняється" навряд чи тут буде все так, як було під час навчання

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

значить пацан знає, в який вуз звертатися. Треба дізнатися напевне, може й собі знадобиться :)))
    а друзі? знайомі? а заробітчани, яким в Україні колись було погано, а змінювати щось на краще незрозуміло кому потрібно.
    Можливо вся проблема в тому, що українці взагалі не вірять в сам процес вибору?
    Тому й низька явка, тому й така віра в фальсифікації, тому й "вони вибрали" ?!

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

ага, й зареєстровані на Кіпрі, в Індії...

18. artobstrel

на заходе это делают с меньшей виртуозностью?

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Потерпевших от аферы Элита-Центр выселяют из общежитий

Починається?:scratch_one-s_head:
    В натурє...нафіга тєрпілам жильйо?:sorry:
    А тим..з "Еліти"...ардєнок полагаєцця...:preved:

20. artobstrel

продовжуеться ... маде ин Юкрейн ...

Статус теми:
Закрита.