Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це ті хто думає і розмовляє українською мовою.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось і дотримуйтеся її. Стільки років "Мова! Език!".
    Покричати на халяву - не важно. Але жоден президент нічого не змінить. Ось Кучма кинув "лопушариків" - і особисто я йому вдячний за це.

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я вовсе не являюсь адвокатом все этих скоробогатькив, я просто пытаюсь подходить более объективно, а не просто обвинять всех и вся.
    А моей жене подруга из Ивано-Франковска рассказывала, что в её семье проголосовало 6 паспортов людней, находящихся на заработках на пределами Украины. Так были фальсификации или нет?
    Я понимаю Ваши эмоции. И сожалею, что они мешают Вам рассуждать логически. Совершенно понятно ведь, что в ситуации "Дуля на дулю" мы гарантированно окажемся с дулями, а всё остальное будет весьма проблематично.
    Не?

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

Судья Зварич, например.

• Подобається Подобається x 3
  4. renar

renar Well-Known Member

Так внесите это в конституцию :) .

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А как проверить, что человек думает на мове?

Что значит власть поменялась, Лозинский сам прибежал в ГПУ

6. renar

renar Well-Known Member

"Алиса - миелофон у меня" (с)
    Придётся срочно в Тернополе институт телепатии основывать! :)

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цікаво, а в наших друзів з Маріуполя та Одеси вже повалило з неба очікуване щастя, чи Янукович наказав почекати,... років 5? Разом з пенсіями...

• Подобається Подобається x 2
  8. Тим22

А кто его знает, я б съездил посмотрел, но проезд в междугородних автобусах поднялся на 30% с сегоднешнего дня

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не вірю,я сам відчергував від дзвінка і до дзвінка,ні одній людині за чужим паспортом ми не дали проголосувати.Як могли голосувати з чужими паспортами,якщо в кожній комісії половина людей було з ПР і половина від БЮТ.Сиділи члени комісії вперемішку,за одним столом один від ПР і один від БЮТ.Я не вірю в фальсифікації на рівні ДВК,хіба після того як порахували і довозили.
    Абсолютно ні. Мене повністю задовільняє ситуація рписана в Конституції. Тепер якщо референдум,то повинно проголосувати за другу державну не менше двох третей,хоча я б на референдум такі питання взагалі не ставив.Це все рівно,що поставити на голосування питангня у Вас в колективі,де Ви працюєте,чи дозволити Вам далі жити чи Вас вбити.
    Серйозно? Ще не чув.Якщо прийшов,тио значить те що він зробив-він виконав на завдання ПР.
    Навіщо.Я й без конституції знаю,що в Україні живуть українці і люди інших національностей,котрі являються національними меншинами.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

:haha::haha::haha::haha:
    Почалось....Це вже підвищення запишемо на нового президента.Стає краще жити вже сьогодні.:tongue::tongue::haha:

10. Тим22

Внимательно вчитался. Вот образец мышления свидомого украинца. Отучиться в вузе, получив специальность экономиста-юриста-менеджера, т.е. специалистов этих хоть пруд пруди и заранее зная что работу высокооплачиваемую не найдет, а чтобы открыть свое дело способности не хватает, он идет на нарушение закона, дает взятки, для того чтобы заработать деньги на взятку, чтобы влаштуватись на добру роботу в Україні. А что это за добрая работа, в коммерческой фирме, так не слышал, чтобы взятки за это давали, значит на государственную службу, чтобы самому брать взятки. А что сразу нельзя было отдать 5 тыс евро за такую работу в Тернополе?

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

в вашей украинской мове есть "лямпочки" "томатови зупи" "бо дай си тре ..."??? если есть тогда пора вводить полукраинцев, недоукраинцев и переукраинцев ...
    пока дотримуюсь, но не согласен, мне не очень нравится ее некоторые моменты, вот мы своим волеизъявлением и просуваем президента который возможно (подчеркиваю - возможно) сделает что-то в этом направлении ... заметте не саботирую действующую конституцию а прилагаю усилия к ее изменению ...

зи понтом, Вы не в той же очереди стоите ...

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Можна але тоді треба б поневірятись до кінця життя на знімних квартирах. Ходити на роботу і животіти на зарплату від числа і до числа.
    Якраз він закінчив бухоблік,тобто у нього спеціальність яка потрібна всюду, і завжди,але без досвіду ніхто на роботу не бере. Переписується з однокурсниками. Ніхто з курсу в цьому році на роботу так і не влаштувався. Він за два місяці вже відробив половину боргу,ще через два відробить другу половину ,забере до себе дівчину і хто зна чи вернуться назад.Були б дурні. Мій другий племінник так виїхав в Лондон,а женившись переїхав в Ірландію-в Дублін і тепер живе нормальним європейським життям.І не думає де жити і що їсти.Нормально працює,нормально заробляє.

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

В моїй немає.в моїй українській є таке: http://kolyba.org.ua/glossary:)
    Почитайте але без о_О.Це просто діалекти і ніхто Вас не заставлятиме казати амбрелла або зупа,говоріть парасолька або суп.

13. renar

renar Well-Known Member

патриота видно по полёту.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане мийтеся,як будете чисті то заходіть :) Тай що робити патріотам коли у них постійно крадуть перемогу на виборах.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Smeet знає і може сформулювати про себе - патріот чого.
    Коротко і зрозуміло.

Сумніваюся, що більшість крикливих опонентів зможуть це адекватно зробити. Формулювання типу "ссср", "усср", єдина росія", лігурія, авалон, "верхня вольта з космічними ракетами" не приймаються до уваги.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Плутаємо педалі і далі...
    Під час запису інтерв`ю каналу "Євроньюз" Янукович переплутав Косово із Сербією і Чорногорією, а Північну Осетію – з Південною.
    Це сталося, коли журналіст запитав Януковича, чи визнає Україна незалежність Південної Осетії й Абхазії.
    "Я висловився у свій час, що ми проти політики подвійних стандартів. Це на прикладі Сербії... Або, вірніше, визнання незалежності Чорногорії... Визнання незалежності Косово", - сказав Янукович.
    "Ще тоді було зрозуміло, що конфлікти на території заморожених конфліктів будуть тільки загострюватися. І наступний яскравий приклад був приклад Північної Осетії", - додав Янукович, переплутавши Північну Осетію з Південною.
    "Моя точка зору – ми повинні в черговий раз підкреслити, що міжнародні правила, які мають працювати для усіх, не повинні мати винятків", - додав Янукович.
    На уточнююче питання, чи готовий Янукович визнати незалежність, він відповів: "На сьогоднішній день це питання не стоїть на порядку денному. Ми мали прецедент, якого могли не мати, однак, ми його допустили".
    Після спілкування президента з "Євроньюс" група супроводу Януковича попросила журналіста при підготовці інтерв`ю до ефіру змонтувати так, щоб цих помилок в остаточній версії не було.

17. PraV

PraV Well-Known Member

Ну конечно, как же я сразу не догадался! Настоящие патриоты любят Украину на расстоянии и возвращаться не собираются, равно как и платить налоги. Чем дальше от страны, тем патриотичнее...

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Податки -цікаве питання. Олігархи сходу України, котрі привели Януковича до влади по-вашому зразкові платники податків? А може сотні тисяч східняків, втративши надію змушені працювати у Росії, зразкові платники податків? А може сам новий президент зразково платить податок на землю у Міжгір'ї та Сухолуччі? Як би це так, тоді і у твоєму Мариуполі дахи у багатоповерхівках не протікали, як ті лапті в москаля.

19. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

ППКС! Червоний диплом не показник знань! Взагалі, під час навчання потрібно було не зазубрювати сумнівної потреби знання, а вміти вибрати найголовніше і застосовувати його на практиці. Якщо ви знаєте (кажу з власного досвіду, бо працюю викладачем у вузі) студенти з 3 курсу працюють і велику повагу викликають ті, які шукають хоч яку-небудь низькоопдачувану роботу, повязану з майбутньою спеціальністю і при цьому встигають без 100% відвідування пар мати знання отримуючи їх з практики. Якщо ви прикинете, то такі студенти по закінченню вуза мають і практику 2-3 роки, і диплом. А якщо вже не получається знайти роботу за спеціальністю, то в наших вузах є можливість отримати спеціаліста-магістра на 5-ому по іншій спеціальності і пробувати себе там. До речі, навряд чи за кордоном емігранта-вантажника з досвідом та українським дипломом із сумнівним знанням українського бухобліку навряд чи будуть всерйоз сприймати ;)

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

А моя особиста думка - влада є влада. Народ отримує те керівництво, на яке заслуговує. Більшість з нас не роблять для країни нічого,окрім відвідування виборів. Мовляв ви у влади, ви й працюйте. А вони дурні були б, як би цим не користувалися. Тому добре життя потрібно починати з себе, своєї сімї, колективу, будинку ;)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Особисто я живу ТУТ, і нікуди їхати не збираюсь. Податки я плачу все життя, але дуже шкодую,бо на мої гроші були побудовані палаци в Межигір"ї , і їх тупо вкрали.На мої гроші були побудовані шахти в Донецьку і металургійні комбінати в Кривому Розі і Запоріжжі, але їх тупо вкрали,і я дуже шкодую,що живу в країні де бал правлять кримінальні елементи і де в президенти обирають гопників.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)