Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Разве я давал повод думать, что я так думаю. Отказываться от подарка, сделанного Тимошенко будет только дурак. Тем более для кого? Для недружественной Украины?
    А вот то, что химпредпиятия, принадлежащие российскому капиталу, смогут заключать напрямую контракты с Газпромом и получать совсем другую цену газа - это вполне возможно.
    А почему 18 лет? Если бы Вы били юношей, то я бы предположил, что Вы просто не помните 90-е. У кого 18 лет тому назад было столько денег, чтоб можно было затевать модернизацию? Так отож. Сначала эксплуатировали, накапливали жирок, потом уж начали думать о модернизации. Всё как в обычном хозяйстве. Так что реально можно считать с 2000 года, а из этих 9 лет 5 лет вырваны революцией.
    Вы серьёзно приравниваете поборы и взятки, идущие в карман чиновникам, к налогам, наполняющими бюджет?
    М-да.

• Подобається Подобається x 3
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Та невже? А яке це має відношення до вашого бажання когось запросити щоб він за вас все зробив? Така собі "країна під ключ". Не згодні?

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Росія федеративна,але державна мова в Росії одна.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дитячий садок, молодша група. І за 19 років мізки не "подорослішали".
    Будь хто покаже цукерку під назвою "Мова", точніше "Язык"- тут же починається "собачий вальс". Чи "собаче весілля".

Краще сказати - хтось покаже ЯЗИКА - цуцики повірили.

Все, "ефективні манагери" свого домоглися. Нафік їм той електорат: зайва миска супу, мова, герої-не герої?
    Праєхалі, дєткі!

Пригадався білоруський віршик про їхні реалії (білоруської мови та правопису не знаю, вибачайте):

Кот проводзів референдум -
    Клопоцівся про мишей.
    Миші верилі лєгєндам
    І пішшалі всьо цішей!

• Подобається Подобається x 4
  5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Всё это можно сказать короче: 48>45.
    Интересно, с какого дива ПР стал бы делать такой подарок Тигипко?
    "10 лет унижений и боли" чтоб потом подарить всё комсомольцу?
    Улыбнуло.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Нелогично, мой дорогой антипод Pedro. Если в Украине дискомфортно будет жить западноукраинцам, то пусть они создают партию и борятся за федерализацию, а то и за полное отделение. Пусть они инициируют процесс. Разве это не логичнее?

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Почему область? А может быть лучше район? А может пусть каждый населённый пункт проголосует. Всего-то около 30 тысяч голосов, нетрудно подсчитать.

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Как это сделал мой дорогой антипод Pedro?

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а чем лучше оппоненты? тоже самое тока еще и без "конхфеты"

и я о том же, почему бы им - установам не разговаривать на моем языке в моей стране??? ладно бы я один был, а так судя из боязни референдума с вашей стороны - нас поболее половины будет .... впрочем тут мнение субъективное - я хочу, вы нет, решить можно только одним способом - проголосовать ... кого больше тот и победил и Вам тоже никто не запретит разговаривать хоть на галльской ....

интересный ход, вот бы и за президента так голосовали , то что экономика страны от Луганской и Донецкой области получает как два раза от всей ЗУ - то хфигня - зато каждой области по голосу, это вариант "честно" ???

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя....
    Я так розумію,що цей папірець...збираються остаточно викинути на смітник....
    Дякуєм Ющенку,що хоча б оце залишив...

8. artobstrel

она для народа а не наоборот

9. Romko

Для.
    Українського.
    Народу.
    Який проживає в державі Україна.
    Котра є
    В якій
    Меншина вирішила зрости?
    Чи пухнути?

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

smeet
    Население областей абсолютно разное по количеству.
    И Вы хотите, чтобы по 1-му голосу имели Донецкая область с населением в 4,453 млн, Днепропетровская с населением 3,352 млн и Закарпатская область - 1,242 млн и Ивано-Франковская область - 1,378млн.
    Утопия.
    Только общеукраинский референдум.

11. Romko

Ви думаєте,що Янукович його зробить?о_О
    Ну-ну...:nea:
    Блажен,хто вірує...:mocking:

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Юля хіба їм забороняла це робити? Наскільки я знаю.Ахметов заключав газові договори напряму з Росією и ніхто йому цього не забороняв робити.
    Думаючи не забували ставати найбагатшими людьми в Європі.....Дійсно наших розпальцовочників не зрозуміє ніхто. Власник сітки магазинів ІКЕА до цих пір їздить на громадському транспорті,бо всі гроші вкладає в бізнес.
    Ні не прирвінюю,а хочу сказати що всетаки ці гроші працюють у нас в країні а гроші ваших олігархів працюють в Європі і на Багамах і Канарах.
    А чом би й ні.Якщоб порахувати всі гроші вкрадені нашими можновладцями, то можна б було не одну країну під ключ зробити.А ми сидимо ще гірше ніж починали.
    Я не говорив про результат а про причини.У п"ятницю на шустер-ліве жінка з Донецька розказувала про ті фальсифікації,котрі робили в Донецьку,так що 3 % може бути цілком вкраденим результатом.Тим більше коли суд,ЦВК і інше вище сказане в руках ПР.
    Це хто "унижался".Сашко Підра(цвірінь),котрий орден від Ющенка дістав,чи рекетир Колесніков,котрий теж орден від Ющенка дістав.Чи Рінат Ахметов який спокійно займався тим чим завжди займався.А ви кажете "10 лет унижений и боли".Смішно звучить -панство.
    Дулю вам а не Україну,вибачайте але Ваша маячня більшого не заслуговує.
    Розмовляйте в своїх установах,як вам хочеться,але діловодство ведіть державною мовою.А референдум? У російській мові є влучне слово-кощунство.так от такий референдум в Україні був би нічим іншим як "кощунством". Коли приїжджають в США і хтось хоче бути громадянимом той здає екзамен на знання державної мови.Так само з навчанням.ось Вам приклад:" а также у меня было очень длительное собеседование (порядка двух часов) с преподавателем факультета. Видимо на этом собеседовании проверяли и мой уровень разговорного английского, т.к. ни до, ни после я не сдавала экзамен на знание языка (TOEFL). Таким образом, я стала студенткой американского колледжа".Це нормальна світова практика і ми не вигадуємо нічого нового.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

****** думкою багатіє-є така приказка в українській мові.
    Блажен, кто верует, тепло ему на свете!Це вже ваша рідна.:)
    (Иронически о том, кто излишне, безосновательно доверчив или о том, кто слишком обольщается своими радужными планами и надеждами.)

13. artobstrel

ну ладно - внесем поправки , ибо эта конституция - не работает, в мировой практике не нонсенс ...

и я о том же ...

когда приезжают - да только сюда никто не приезжал, коренные так сказать ...
    в Канаде два гос. языка - так хотели граждане. у нас отдельная часть даже боится этих граждан - спросить ...

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

І благословення дістав....:girl_angel:

Останнє редагування модератором: 1 бер 2010
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хто вам забороняє,що аж потрібно закону про другу державіну.Як на мене то в Україні потрібен закон про лобіювання відродження української мови державою Україна.
    Не рівняйте щось з пальцем,Канада держава приїжджих. Автохтонне населення вони винищили і ввели свою чи свої мови. Просто там нікому боротись за рідну мову-мову індіанців їх винищили і їх дуже мало.Я рощзумію ви спите і бачите,щоб винищити всіх українців і українство ячк таке а потім дивуєтесь чрому українці інколи до вас вороже ставляться.Не ведіть себе як вороги і до вас люди потягнуться.

16. Boris_Kiev

Тут не Канада, не Швейцарія, не Бельгія, не Фінландія і не Трінідад-і-Тобаго.
    Тут -Україна і тут діє Конституція.
    За той час, замість вести порожні балачки, вже можна було би вивчити не тільки українську, а ще дві слов"янські мови.
    Чи всі, хто кричить - вчилися у "допоміжних" школах? Ну тоді претензії - до логопедів.

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Не знаю.
    Я только указал на неверность в принципе решения.

18. Boris_Kiev

Краще вжити улюблене слово RJK'а - "лопушарики". :)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

А може їм того.... ума не хватає?;)

20. artobstrel

сколько людей столько мнений, я хочу по другому ...

про палец - это верно, про то что я "сплю и вижу" - это вы нахфантазировали чтоб легче воевать было? винищить всех украинцев - сами додумались али подсказал кто? не ведите себя как враги - кто? я? или кто еще? как враги кого? украинцы для вас это кто? у кого в свид.о рождении - украинец или этническое население галиции свидомитского толка?
    вау як голосно, простите где она диэ? она тут есть и не более ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)