Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

2. LAK

LAK New Member

Єдиний Боже! Все обсіли хами. Веди мене шляхетними шляхами. І не віддай цим людям на поталу,— вони вже іншу віру напитали. Одплач в мені, одплач і одболи,— вони ж моїми друзями були! (Ліна Костенко)

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Нагадало:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ax2sgpdx3aw

:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Конечно, истинные причины. Но уж больно Ваша аргументация похожа на стандартную: происки агентов КГБ, проплачено, заказано, организовано. Вот если бы поменьше было такой аргументации с ходу, то может быть и Ваша имела бы вес, а так, извините, не убедили.
    Меня тоже часто удивляет логика моих соотечественников. До такой степени, что уже и не удивляет. :)
    .
    Помилуйте, какие ж это глобальные вопросы? Вам интересна моя позиция? Запросто, тем более я её уже раз пятнадцать высказывал.
    Я учился в советской школе. От украинского не освобождался и в мыслях не было. Украинский язык я вполне понимаю и знаю, но не разговариваю на нём, нет разговорной практики. А пыжится для того, чтоб кому то угодить - просто не хочу.
    Есть, правда, определённое неприятие украинского новояза, но я к этому отношусь спокойно. Язык сам либо примет, либо отторгнет нововведения.
    Ну и самая большая, считай непреодолимая трудность в украинском, это услышать и понять как звучит украинская буква "Г", Когда я учился не было в алфавите буквы "Ґ", теперь она есть, как она звучит я понимаю, но вот как звучит "Г" - кто б мне объяснил.
    Ранее я считал, что в Украине должен быть один государственный язык - украинский. Но после того, как началось орголтелое наступление на русский (т.н. положительная дискриминация украинского), я изменил своё мнение и считаю, что русский имеет быть право региональным в тех областях, жители которых сочтут это необходимым.
    У меня русскоязычная семья, мои родители были русскоязычными, мои дети учили в школе украинский язык и чего у них точно нет, так это неприятия украинского. Более того дочь училась в университете на специальности с украинским языком преподавания. А в семье общаемся на русском.
    Почему введение русского региональным каким либо образом ущемит права украинскоговорящих - мне непонятно. Украинский не будет и не может быть запрещён, где логика?
    Вот и всё глобальное. :)
    Вот Вы и задумайтесь, почему маленькая и не финансируемая (т.к. общественая) организация "Просвита" добилась гораздо большего, чем государственныая машина. Может именно потому, что она не машина? Может именно потому, что не действала и не могла дейсвовать большевистскими методами "принуждения к счастью".

---------- Додано в 02:41 ---------- Попередній допис був написаний в 02:40 ----------

:haha: :haha: :haha:

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так це теж.Бізнес ціла наука.це не вкрав-продав,як роблять наші.У світі бізнес мистецтво.і цьому люди вчаться дуже довго,а наші ніде не вчилися і через якихось 18 років стали дуже багатими.Це протиприродньо.

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

Ви дійсно вірите,що Росія в угоду президенту Януковичу зробить газ по 50 доларів? Ніколи.Вони можуть ради політичної "целесообразности" збмити ціну скажімо на 30-40 доларів,але вони не такі дурні,щоб відірвати від себе бабло.
    Так чого вони за 18 років не
    вклали ні копійки в ці підприємства,вони висмоктали з них що можна.а коли продукція стане неконкурентноспроможна.вони поріжуть заводи на металолом і продадуть металолом,а самі змиються куди небудь в Європу,або в Латинську Америку.
    Я б не сказав,що вони дуже паразитують.Розумієте,вони тут на Україні ті податки платять більші ніж ви , у виді чорного налу чиновникам,вчителям,лікарям-тобто вони приїжджаючи в Україну,платять за послуги і їхні гроші ,тим більше не дерев"яні а валюта,працюють в Україні.Я згоден,що це не добре,але вони б набагато краще працювали вдома,якби їм давали нормальну зарплату.Мій племінник в цьому році закінчив Тернопільський НЕУ.Закінчив з червоним дипломом. Коли кинувся шукати роботу, то ніхто на роботу без досвіду не бере,хочуть бодай 3 роки досвіду.Получається вилка без досвіду не беруть,але де здорбути досвід,якщо на роботу не беруть.Але хлопець амбіційний,у нього є дівчина,він хоче женитись.хоче квартиру,хоче машину.і не в селі а в Тернополі.Коли в цій ситуації він зможе це все купити,тим більше без роботи.Отож батьки зичать гроші,десь порядка 5-6 тисяч євро,і хлопця нелегально переправляють в Лондон.Перший місяць було важко,але вже сяка-така робота вантажника є,і він заробляє десь 7 фунтів за годину.Я не буду переводити у гривні ,переведете самі.У нас він заробить такі гроші.А там він за 4-5 років заробить і на квартру і на машину і на хабар,щоб влаштуватись на добру роботу в Україні.Ось така логіка.Я розумію,що вона неправильна.але вона від безвиході.Але ж і з другого боку,він не працює за копійки і ці гроші привозитьб в Україну.і ці гроші працюють в Україні.Ви зі мною погодитесь,що не всі гроші великого бізнесу світяться в Україні,їх виводять в офшорні зони,переводять в закордонні банки,бо бояться,що якщо щось не так,то їх заберуть.Отож получається,що неправильні гроші зарбітчан працюють на Україну.а правильні гшроші олігархів підтримують могутність західних держав.

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

Ні шановний,і у Вашій Росії таке ж саме твориться.Свої рідні стільки вкрали, що за ті гроші можна б було побудувати ринкову економіку не в одному суспільстві.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

+ за первый ролик - смешно, ну вот теперь у нашей страны достойное лицо, а то на словах - цаца а в жизни опа, теперь опа и там и тут- гармония, адекватное осознание реальности - первый шаг к ее изменению ...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як не як а Янукович тепер президент України. Я як громадянин іноземної держави не маю права його критикувати. Але...
    В 1991 році президентом став Кравчук. ЗУ голосувала тоді проти.
    За кілька років СУ підсунула Кучму - проросійського кандидата. ЗУ дружно підтримала Кравчука. Президентом став Кучма.
    Через 5 років ЗУ вже дружно підтримує Кучму бо СУ підсунула рідкісне ЧМО - Пєтю Сіманєнку. На щастя переміг Кучма...
    Артобстрел, як ви думаєте, чи не може повторитися історія через пять років і ЗУ стане дружно на бік Януковича, бо СУ принесе таке що, як писав Висоцький, "папа и мама плакали навзрид"?

• Подобається Подобається x 6
  9. artobstrel

да откуда я знаю? СУ - ЗУ все -фантики, Кучма-Кравчук-Ющь-Янукович - все это по большому счету одно и тоже, но в отличии от СУ - ЗУ слишком ветренна, то Ющь у них нац герой, то позор, то Кучма - негодяй - то цаца чесн слово виляют как маркитанская лодка, гдеж уже единый кандидат от ЗУ? Марко Говерло-Заднипрянский??? правильно - нету, и не будет ..... мне это напомнило 95-й квартал, как Тягнибок перечислял первую пятерку своего штаба и там был Кац, а зачем? чтоб привлечь электорат и потом если что было на кого все свалить ))))

а там поглядим .... введет двуязычие, оставит нам пенсию после 20-лет выслуги, даст хоть намек на стабильность - значит оправдал - нет, ф топку )

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Для нього це буде політична смерть.Повірте,для ЗУ двомовність гірше бідності.

11. artobstrel

я знаю что для ЗУ ...... только из того что Янукович стал президентом выплывает что У на ЗУ как бы тут помягче ...... для ЗУ он и так трупп политической но опять же смотрим ранее дописанное ..

12. PraV

PraV Well-Known Member

Почему???!

13. artobstrel

потому что в ведении двуязычая наши дорогие комрады с ЗУ видят глубочайшее падение культурных ценностей и нац идеи, вот если бы под дулами автоматов учить мову - тогда да , они все за, а так, сами подумайте как крестьянин з Тернопиллля сможет спокойно есть сало когда в Николаеве протокол собрания нардепов ведется на русском? вот в общем то примитивно - но объективно ...

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

кстати, в голосовалке 3 участника не хотят выполнить предвыборные обещания? давши слово - держи ......

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та тому що ми вже це проходили. Російська мова як і Російська держава не вміє бути рівноправним партнером,вона як та собака, котра зразу ж з на стіл з під стола рветься. Двомовність на Україні буде означати одномовність російську.Тоді перейменуймо державу Україна на Росія №2. Мова це символ державності а взагалі то про це вже багато сказано і це не обговорюється.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Взагалі я російську прекрасно розумію і вмію нею розмовляти,але цю фразу навіть я не зрозумів,щось Ви з крапками намудрили.

15. artobstrel

ок, 1. согласен с вашим постом по поводу отношения ЗУ к двуязычию
    2. Из того что Янукович стал президентом следует что влияние ЗУ на процессы в стране - не определяющее, и от того что он введет двуязычие отношение к нему не изменится - они (ЗУ) его и так не любят ...

16. Pedro

З цього приводу пригадався анекдот. Точніше, тост...

Ночь, луна. На балконе он и она.
    Вторая ночь, луна. На балконе он и вторая она.
    Третья ночь, луна. На балконе ночь и третья она.
    Так випьем за постоянство мужчин и непостоянство женщин.

Ви це мали на увазі, коли казали про "постоянство" СУ і "вєтрєнность" ЗУ?

17. PraV

PraV Well-Known Member

"Живёте, под собою не чуя страны..."
    Вы с патологическим усердием продвигаете идею - на Украине живут россияне. При чём тут Россия? То, что в украинском языке нет слова "русский" - это его проблема. Смотрите, как бы большинство русских граждан Украины не поверили, что они россияне, поддавшись пропаганде таких как вы.

Не рассказывайте сказки. В многонациональной стране нужно искать золотую середину в языковом вопросе.

Обманули людей в 1991г. Страшновато обговаривать? А народ не считает, что это не должно обговариваться. Нынешние выборы это наглядно показали.

18. Pedro

Я не розумію, для чого ваш десант підняв такий "плач Ярославни"???
    Хочете двуязічія? Вивчіть українську. Західна Україна чудово володіє російською. Ось і буде залатая сєрєдіна і двуязічіє.

• Подобається Подобається x 4
  19. artobstrel

я бы не посмел ..... ))

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

не-не , вопрос не в "умею - не умею", вопрос в признании государством права и желания как минимум половины своих граждан ...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неправда.По перше,Янукович переміг не тому,що за ним була більшість населення в Україні,а через те, що люди котрі підтримували Ющенка в 2004 році, розчарувались в його діях,і в діях влади.Явка на ЗУ через це була вкрай низька.Це раз.
    2.Не у всіх людей було однозначне ставлення до Тимошенко.
    3.Допоміг Януковичу перемогти той же Ющенко з його позицією проти всіх.
    4.Тактично вибори перемогла команда Януковича (при дуже нікчемній рекламі) вибивши всі козирі з рук Тимошенко:більшість в ЦВК,зняття Луценко,декілька фальшивих скандалів(Лозинський,педофільний скандал),ВАСуд.Тобто перемога була "предопределена".
    Я даю гарантію,що якби ПР поставила на Тігіпка,то він міг би перемогти вже в першому турі і з великим відривом десь у 10 відсотків.
    Тепер щодо ЗУ і Януковича.
    Трохи вмще про це писав Pedro.І він дуже правильно писав.Тепер говорять передвиборчі емоції.Все буде залежати від того,як Янукович себе покаже як президент.Якщо він стане справжнім українським проезидентом,який буде захищати суверенітет і незалежність України,якщо стане накінець проводити економічні реформи, якщо люди стануть при ньому краще жити, якщо при розвитку мов усіх національностей які живуть в Ураїні,він збереже одну державну мову,то люди забудуть і про його минуле,і деякі недоліки в його освіті і інтелекті, вони будуть йому співати дифирамби, і він стане по справжньому президентом всієї України.Все залежить від нього самого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)