Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Куди ж вам,ясно що не до того,ваш дибіл Левченко,замість того,щоб працювати -на всіх політичних шоу знімався, а в Донецку за цей період майже і не був. Кому було залучати інвестиції? Кому було пояснювати інвесторам про нееобхідність вкладення інвестицій в українську економіку,і те, що в Донецькій міськраді працювали оранжеві, аж ніяк не повірю,там працювали і працюють ваші рідні регіонали, і замість того щоб дибіловатим секретарям роздумувати про те існує в природі українська мова чи не існує,хай би краще працював з інвесторами.
    Ні українці якраз повноцінні і це вони доказали ,працюючи по різних країнах світу,в Україні неповноцінна влада.Українців люблять в основному всюди,як працьовитих,добродушних людей.Українцям якби ще нормальну владу,то Україна з її людьми стала б найрозвинішою країною в Європі.
    Ми можем пахати так що руки постираємо,але маючи таку владу вся наша праця йде насмарку.Я давно казав,що за ті гроші котрі вкрала наша влада ми могли б найняти біля тисячі ефективних менеджерів скажімо з Японії, і вони б за два роки побудували б нам розвинуту державу з ринковою економікою.От тільки біля ОДА і РДА потрібно б було поставити по БТРу з крупнокаліберними кулеметами і любу заразу,котра б ішла з хабарем розстрілювати на місті.
    Смішно те,що вони у нас якраз не виросли,ми їм не дали,українські олігархи якраз всі від вас. Чи Ви чули прізвище хоч одного олігарха з Західної України? Я ні. А вас мають як самі хочуть а ви "толстеете",на недоплаті зарплат шахтарям ваші олігархи заробили мільярди,а ви їх все рівно любите.Вони покрали всі ваші заводи,а ви дивилися і раділи.Вони покрали величезні земельні простори і палаци,типу Межигір"я, і Сухолуччя, а ви мовчите.Ось вам і відповідь.А ми своїм не дали забагатіти,якщо і були то Зваричі,але вони більш претендують на звання дрібних злодюжок ніж на звання олігархів.

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Рибко це "наслєдіє" совка. Ті сємєчки в фільмах показували,такі собі геройські хлопці з гармошкою,п"яний,в зубах обов"язково "біломор" сємєчки плює перед собою-такий собі секс-символ совка-типу "Вєсна на Зарєчной улице".

Останнє редагування: 27 лют 2010
  2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Разве?
    Смотрим что говорят американцы:
    ВВП на душу:

Греция (скандальная):
    GDP - per capita (PPP):
    $32,100 (2009 est.)
    country comparison to the world: 41
    $32,400 (2008 est.)
    $31,600 (2007 est.)

Германия (якорная страна Евросоюза):
    $34,200 (2009 est.)
    country comparison to the world: 36
    $35,900 (2008 est.)
    $35,500 (2007 est.)

Польша (сосед и ориентир):
    $17,800 (2009 est.)
    country comparison to the world: 69
    $17,600 (2008 est.)
    $16,800 (2007 est.)

Латвия (экс-совок):
    $14,500 (2009 est.)
    country comparison to the world: 79
    $17,600 (2008 est.)
    $18,300 (2007 est.)

Болгария (из младоевропейцев):
    $12,600 (2009 est.)
    country comparison to the world: 87
    $13,100 (2008 est.)
    $12,300 (2007 est.)

Беларусь (стонущая под гнётом диктатуры):
    $11,600 (2009 est.)
    country comparison to the world: 93
    $11,900 (2008 est.)
    $10,800 (2007 est.)

Украина (светоч демократии):
    $6,400 (2009 est.)
    country comparison to the world: 128
    $7,500 (2008 est.)
    $7,200 (2007 est.)

Как видим мы жыжее Болгарии в два раза. При этом не стоит забывать , что в Болгарии 7 млн. населения, а у нас 46. Разницу чувствуете?

А Беларусь привел только для того, чтоб показать, что у Беларуси шансы получше будут, чем у нас. :)

Объясните, мне всё же где у меня была неправда?

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це наслідки совдепу.
    Коли десятиляттями винищувалась інтелігенція,аристократія,думаючі люди,натомість насаджувалась псевдокультура.
    І ще...
    Десятиліттями насаджувалось оте совдепівське ставлення до людини,як до гвинтика,від якого нічого не залежить...(з свіжих спогадів ... Ющенкове:маленькі українці з тої ж опери)
    Десятиліттями намагались штучно міняти менталітет простої людини,любов до Батьківщини,до соєї родини,на штучні цінності....
    Я недаремно впевнений в тому,шо потрібно багато поколінь,щоб зникла ота зараза...совкова свідомість....
    Крім того звичайні побутові речі... яких ти,Олю вже не застала,а я добре памятаю...

• Подобається Подобається x 2
  4. PraV

PraV Well-Known Member

Почему - не догадываетесь? Да потому, что в отличии от радио и телевидения, газеты и журналы покупают, выкладывая денежки из кошельков. Если есть спрос, то будет и предложение - законы рынка. Ненужное не купят.
    Да и печатная продукция, благодаря интернету, ныне не пользуется большим спросом - даже русскоязычная на Юго-Востоке.

Это вы о чём намекаете? Пишите прямо.

Ах вот оно что! Вы считаете, что у вас есть право на притеснение русскоязычного населения. Вы должны чувствовать, что русские находятся в дискомфорте.

Опять вокруг да около. Да напишите, наконец прямо, чего вы боитесь. Причём тут Стус к мове на селе.
    Украина многонациональная и в основе двуязычная страна. Если этого не поймут, то противостояние будет продолжаться, чем смогут воспользоваться много других государств.
    Я тоже.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

******* думкою багатіє...

6. Romko

Цікаво,в якому?
    Вам хтось зажає розмовляти рідною мовою?
    Читати книжки рідною мовою?
    Дивитись передачі рідною мовою.
    Чи вас обурюює,що доводиться часом напрягти звилини,щоб часом прочитати якийсь документ мовою держави,де ви проживаєте?

7. Mikr

Mikr Member

В том то и дело,что юридический язык настолько сложен,что и на русском не все понятно,а уж на украинском тем более! Почему такая паника насчет регтональных языков не пойму,если мне интересна книга но она на мове я с удовольствием ее читаю,но к сожалению практически ничего не выпускается на украинском,и потом навязывание чего то всегда отторгается!

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Gron ответил на каккой-то другой вопрос. Вас же вопрос был:
    Послушайте, но это в конце-концов уже неприлично. неоднократно это обсуждалось и, мне казалось, что всем уже понятно, что книго- и газето- торговля это частный, частный бизнес, ни какого отношения не имеющий к языковому вопросу. И Вы опять вытаскиваете этот дряблый до неблаговидности аргумент.
    А что Левченко? Левченко это всего лишь фигура гармонии, точнее баланса. Со стороны Львова скорбный мозгом (прости мя, господи) Кендзьор, а в противовес ему озабоченный Левченко. Исчезнет Кендзьор, уйдёт и его тень Левченко.
    Эти школьники учатся в украинской школе по программам, утверждённым украинским минпросветом. Так что Вы правы - тенденция.
    Типичная фальсификация. Я о вопросе знаю не по наслышке. На самом деле студенчество воспротивилось НАВЯЗЫВАНИЮ им решения со стороны. Ретивые чиновники решили прогнуться и рапортануть. Их дейсвтиями и возмутилось студенческое самоуправление. И отстояли своё право. Разве это не рост самосознания молодёжи? Этому радоваться надо, а не городить политичестие спекуляции.
    Надо было раньше закипать, когда начали говорить о положительной дискриминации.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янукович - президент. А хто тоді Глоба? Бо якщо Глоба - провидець, то Янукович - не хлоп.:haha:

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хто зазіхає? Кравчук? Кучма?
    Моє право - проголосувати на референдумі так як я хочу. Ваше право - так як Ви хочете.
    Як платник податків, я НЕ хочу фінансувати школи з іншими мовами навчання. Шукайте приватних інвесторів - і вперед!

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

smeet, Вы можете быть интересным собеседником. Но когда Вы огораживаетесь забором из мифов и стереотипов, мне с Вами тяжело разговаривать.
    Давайте я постараюсь предельно упросить ответ, без попытки хоть немного расшатать Ваши мифы.
    Да, всё украдено, да мы все тут рабы, которых дурят и эксплуатируют.
    Считайте, что нас утешает то, что мы видим хоть что-то построенное на украденные деньги. А свободные люди ЗУ видят лишь украденное и ничего не построенное.
    Где-то так.
    :)

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Не ожидал, что вы мне подыграете, но спасибо. :)
    Вообще-то правильное квотирование выглядит вот так:
    А Ваш ответ хорош:
    Як платник податків, я НЕ хочу фінансувати школи з іншими мовами навчання.
    Я с Вами согласен.
    :)

12. Romko

Ага...класна дачка...:good:

13. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

На все решту не хочу відповідати, оскільки
    а) вважаю дискусію марною
    б) вона нескінченна

однак на цю ремарку:
    можу написати таке: я також знаю про це питання дуже добре :) і я знаю, як і під чиїм прискіпливим поглядом розвивалося "самосознаніє" студентів... В універі є такий собі проректор з виховної роботи Татьяна Івановна Мармазова (її чоловік, між іншим, голова прес-служби Шахтаря, улюбленець Ахметова). От вона і "стимулювала" свідомість студентів, а як вона вміє стимулювати - знає кожен, хто з нею стикався :) До того ж акція була досить щедро проспонсорована Партією регіонів, зокрема гроші йшли і через Лєвченка.
    Люди, які взялися за це питання, розуміли, що тут тільки сірник підпалити - і запалає... Так воно і сталося... (мова, релігія, НАТО - це найбільш проблемні питання)
    я нікого не звинувачую і нікому не висуваю претензій (хоча за карну справу проти окремих студентів, що підписували прохання про присвоєння звання треба було б запитати), мені тільки трохи прикро, що на ті акції виходили і студенти, що приїхали в ДонНУ вчитися з україномовних (пои що!) сіл Донеччини... хоча може і не виходили, досліджень же ніхто не проводив. До речі, ректор ДонНУ, В.П.Шевченко - багато років очолював обласну організацію "Просвіта" (не знаю, може і зараз очолює), Герой України. але універом давно вже не займається, він тільки його "очолює". А насправді питання вирішують ось такі, як Мармазова.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Десь так але не дуже.В райцентрі де проживає три чоловіка російськомовних є один підприємець, який торгує пресою,так от у нього російськомовної преси практично немає,а в кіосках "Союздруку"-є ще такий анахронізм, 90 % преси російської,причому майже ніхто її не купує і вони відправляють назад купами непроданий товар,хтось за це платить?
    Знаєте,чому ваші олігархи не хочуть у Євросоюз? Тому що вони використовують промпідприємства тільки ради власного збагачення і аж ніяк не для майбутнього.Поки був дармовий газ вони працювали і в рекордно короткі строки ставали мільярдерами.І притому ніхто не модернізував виробництво. Як прийде євроспільнота то ні один завод не буде конкурентноспроможним,бо вони постаріли.А вільні люди Західної України не будуть робити за такі гроші,за які роблять вільні люди Східної України.Вони мають самоповагу і працюють бодай не дома але за добрі гроші і привозять ті гроші в Україну.

• Подобається Подобається x 4
  15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Давайте их спросим и пожурим, а?
    Маєте докази що це було заборонено чи це ваша версія того що відбувалося?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну не лише тому. У Євросоюзі хай би спробували відмити бабло, я б подивися як би то закінчилось для олігарха....

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы под макушку напичканы мифами. И, самое интересное, даже не хотите над этим задумываться. Порылись бы хотя бы в инете и нашли бы хоть пару статеек на эту тему. Я не являюсь спецом в промышленности, просто совсем немного интересовался. Достаточно для того, чтоб очень осторожно относится к агиткам.
    Если говорить о металлургии, то в себестоимости продукции цена газа занимает едва ли 10%, так что дармовой газ практически не влияет на себестоимость.
    И кто Вам сказал, что модернизация металлургических предприятий не планировалась и не проводилась? Правда, если Вы думаете, что эта модернизация что-то сродни модернизации Черновицкого рынка, на котором поставь железные ларьки и уже модернизировал, то Вы, увы, ошибаетесь. От начала монтажа до ввода в эксплуатацию сталеплавильной печи проходит 2-3 года, и на это дело нужно десятки миллионов долларов. Т.е. это годы и деньги.
    А если бы ещё и государство приняло программу стимулирования модернизации производства, (как это делают в развитых странах) то было б вообще здорово. Но государству не до того, оно всё на войне за справедливость.
    Вот где цена газа очень сильно влияет на производство, так это химическая промышленность. Потому что там газ не столько энергоноситель, сколько сырьё. Удельная стоимость сырья (т.е. газа) в химической промышленности процентов 90. Конечно капиталистам был выгоден дешёвый газ. Они зарабатывали. Но, при этом они производили конкурентный по цене на внешнем рынке продукт. Производили и продавали, тем самым обеспечивая валютные поступления в страну. Да и на внутреннем рынке было не так уж плохо. Азотные удобрения были по карману нашему сельхозпроизводителю. Разве это плохо? С ростом цены газа эти химпроизводства близки в вымиранию, тут хоть модернтзируй , хоть нет, эта припарка не спасёт. Они, я думаю не вымрут, а будут проданы. И проданы скорее всего российскому бизнесу, т.к. у того гораздо больше шансов получить другую цену на газ и, следовательно, продолжить производство. Капитал интернационален, скажете Вы? И я, конечно же соглашусь. Но кто бы из патриотов мне объяснил, зачем убивать украинских капиталистов, что продать бизнес российским?
    Я не хочу отрицать роль денег, ввозимых в страну заробитчанами, но вижу разницу между этими деньгами, и деньгами, заработанными здесь.
    Заробитчане платят налоги в той стране, где они работают, причем зачастую вовсе не претендуя ни на какие социальные гарантии. Работающие в Украине обеспечивают поступления в казну Украины, и в пенсионный фонд, что для Украины немаловажно. Обеспечивая, таким образом, содержание бюджетной сферы и гарантированные государством социальные выплаты, пусть небольшие, но гарантированные.
    Понимаете о чём я? О том, что на свободных людях внутри Украины лежит большая социальная (государственная) нагрузка, чем на свободных людях за её пределами. Т.е. самоуважение заробитчан в определённой степени есть паразитирование на ответственности других.

---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

Конечно, только на Майдан люди могли выйти по велению сердца и совести. А всё остальное - это всё организованно и проплачено коварными нехорошими.

18. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 28 лют 2010
  19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Подождите, вот полная цитата:
    Речь шла о "плотности" т.е. об уровне экономического развития, показателем (одним из) которого есть ВВП на душу.
    Вы сказали, что это красиво, но неправда. Я привел цифры.
    А Вы мне что? За рыбу гроши?
    Давайте держаться за мысль, хотя бы на глубину двух-трёх постов, а не использовать особенности квотирования движка форума для выскальзывания.

20. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

альо! я не про те писав... я вказував на істинні причини, до того ж видав інфу доволі обмеженого характеру (є ще більш обмежена інформація, але вона неактуальна, бо ж я не маю документів, щоб її підтвердити чи спростувати), а мені тикають майданом :) тут уже один відреагував на мою заяву з приводу того, що я живу в Донецьку: мовляв, тоді я точно голосував за Тимошенко в 2 турі... Деколи я просто дурію від логіки мислення моїх земляків :)
    Повторюся востаннє: мій компроміс у мовному питанні в тому, що я і мої діти (9 років), вільно спілкуємося 2 мовами, причому діти в дуже багатьох випадках краще розмовляють, ніж багато вчителів у школі. Тут на форумі я спілкуюся українською, бо я так хочу і маю на це повне право, у місті я спілкуюся 2 мовами. Де ваш компроміс?! Конкретно. за пунктами!!! Наскільки ви вільно володієте мовою? І яким чином у випадку прийняття закону про регіональну мову буде захищене україномовне населення Донеччини (в першу чергу сільське)?
    Зрештою, можете не відповідати, бо на такі глобльні питання не може бути конкретних відповідей... Все одно найближчим часом нічого не зміниться, поки не зросте свідомість громадян. На початку 20 століття простенька організація "Просвіта", не маючи серйозної фінансової підтримки, зробила для розвитку української культури та освіти більше, ніж всі уряди починаючи з 1991 року в сучасній Україні. Підхід був дуже правильний. В одному я з вами погоджуюся: згори нічого не можна робити, там у кабінетах сидять бюрократи, яким із Києва нічого не видно, а вони змушені своєму керівництву щодня доводити, що недарма сидять на шиї у платників податків... Чогось мені так здається, що наша держава - це суцільна патова ситуація.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)