Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Fremut

Fremut Well-Known Member

Будьте любезны , программку хотя бы одного российского телеканала российского

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

От ще один приклад вірного шляху...
    Так що вийшло знов....отак...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

прошу:
    http://www.youtube.com/watch?v=dRbo-WHX46Y

• Подобається Подобається x 2
  4. iso

iso Well-Known Member

Юля відкрито не говорить, але це суті не міняє. Отож як в тому анекдоті: Как не ложись...:dntknw:

5. Gron

Gron тафгай

6. Agaton

Agaton Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вроді М1 і ще якийсь... (проплачена реклама?) 1+1 прихильно ставиться до неї, але по ньому вроді би не крутили?...
    То які? І кому налеать? Справді цікаво. (Без підколів)

8. premium

premium Well-Known Member

А концерт голубих транслювали по 5-му каналу. о_О

9. Agaton

Agaton Well-Known Member

Якщо цікаво, деяки відгуки з польської преси

звіт з Житоирщини, Rzeczpospolita 17.01.2010

====
    А є і таки висказання - польський посол у Москві, Станислав Цьосек, 18.01.2010

=============

Крім цього - усі просто чекають, навіть тіння давного зацікавлення немає.
    90% відгуків - нема більшого значення, хто вигратиме, Тимошенко чи Янукович.

10. Gron

Gron тафгай

Згоден, коли є ідеалогія(церква)яка обєднує більшисть країни, нормальне ставлення до самого інстітуту власносності, чіткі орієнтири в партнерстві між країнами, єдине ставлення до прошлого та майбутньої історії.

• Подобається Подобається x 5
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хорошо, даже если они одинаковы, то подумайте о том, что президент - лицо страны. И какое лицо будет у нашей страны с умственно отсталым президентом?
    Только не надо тут приводить пример Буша мл. Американской демократии столько лет, что она может себе позволить такое "исключение, как подтверждение правила". А мы не можем.

12. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

А куда раньше смотрели, когда Янек был премьером? Напомню, во многих европейских странах премьер - реальный глава государства и встречи премьеров - полноценные международные встречи. Напоминает ситуацию с гриппом, кто-то дал команду и на пустом месте началась истерика.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що маємо ми:

Нема ні єдиної ідеології, ні єдиної церкви...
    Смутно... Не зрозуміла "нормальність". Стабільність - ось запорука...
    чіткі, але діаметрально різновекторні
    Тут взагалі нема про що говорити... Пасічник "об"єднав" українців на багато років вперед...
    Лишається тільки майбутнє...

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Раньше все больше Кучма присматривал. А теперь - другие времена. Все меняется. В лучшую сторону.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден,але лідери повинні бути спецами.Скажіть будьте добрі, по яких критеріях Схід обрав собі лідером Януковича? По розуму? По антелектуальному потенціалу? По крутій економічній програмі? По досвіду роботи? По наявності в команді дуже цивілізованих економістів?
    Півдню і Сходу України так само не подобається стан справ в Україні як і Заходу. Маючи на виду дуже "крутих" економістів, які знаходяться при владі по всьому південному сході України, вони так само нелюблять їх як не люблять своїх владних мужів на заході України. Але одночасно з цим, вони і далі голосують за Януковича, тому що у них немає альтернативи.Той самий Янукович зробив все для того ,щоб СХІД боявся ЗАХОДУ. І тут я скажу те ,що можливо і не сподобається Вам. І в цьому йому поміг і ВАЮ-своєю непрофесійною політикою швидкого навернення всіх зразу до вивчення укрїнської мови.
    Я так само мрію,що колись прийде такий час,що по ВСІЙ УКРАЇНІ буде звучати українська мова. Але потрібно виливаючи воду з ванночки не викинути й дитинку.
    Національне питання і релігійні почуття,це найтонші і найболючіші закутки людської душі.Через це у світі зазвичай виникали найжорстокіші війни. Я вважаю.що політику українізації проводити потрібно,але робити це треба професійно,і так ,щоб про це навіть ніхто не здогадувався. А не доручити це тим,хто ще вчора робив русифікацію.
    Для цього потрібно створити довгострокову програму,призначити висококласних спеців,і дуже обережно,починаючи з дитячих садочків методом пряника, майже непомітно, створювати нову етнічну українську націю. І не чекати негайних результатів,результат прийде не скоро, років так через 20. До того потрібно створити в Україні політичну націю українців, а це можна зробити тільки підняттям рівня економічного розвитку держави і громадян. Щоб жити в Україні стало престижно. Щоб українці всього світу верталися в Україну.Щоб представники інших націй мріяли про Україну,як про США.А це при наших природних ресурсах і багатствах цілком вірогідно.

• Подобається Подобається x 6
  16. VasMT

Вибирайте... Вам який?

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. VasMT

А як Вам Хорошковський? Підійде?

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Хто мені відповість, чому Закрпаття голосує за Хама?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)