Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. UDALA

UDALA Well-Known Member

Нет мы думали , что это было еще 140 000 лет:haha:

2. Dexter

Dexter Well-Known Member

Чому ж тоді до українських селян приймалися найжорстокіші міри?Чому,наприклад, казахи мали можливість мігрувати з голодуючих регіонів в сусідні республіки,а селян в УССР фізично ізолювали і не давали їм можливості вибратись з голодуючих регіонів?

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане добродію, мер - то виборна посада, а не така, що призначається, пора знати.

• Подобається Подобається x 5
  4. Не знаю. У Броварах нещодавно відкрили чудовий аквапарк. Було б бажання і гроші. І нічого спихувати вину на совки-віники.

• Подобається Подобається x 2
  5. RJK

RJK Well-Known Member

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну, нормальный аргумент. Он говорит о том, что люди понимают, что такое закон и международные обязательства страны в соответсвии с Договорами. Это же плюс.

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

А решта поїхали знову до Чехії.

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

Колишній депутат Госдуми Росії каже таке:Единственное, что важно для России, это чисто внутриполитическая российская проблема, это пиар в отношении Америки. У нас вся пропаганда на протяжении многих лет строилась как антиамериканская. Она была еще гораздо более жесткая, чем в советские времена. Америке от этого ни тепло, ни холодно. Но на внутриполитическое положение это сильно влияет. Это все-таки занимает людей, отвлекает от реальных проблем. Если Россия откажется от антиамериканизма в государственной пропаганде, это было бы очень важным делом. Важным не с точки зрения отношений с Америкой, потому что Америке, повторю, глубоко плевать, что показывают по ОРТ и РТР. А важно исключительно с точки зрения внутриполитической ситуации в нашей стране.

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Правильно. В Донецке уже давно были планы постороить аквапарк, и земля была выделена и инвестор был. Но грянула Великая Оранжевая Революция и многои планам не суждено было сбыться. Кто передумал вкладывать деньги в "непонятно что будет", кто был "призван" в депутатство, чтоб защитить свой бизнес. В общем не до того стало. Так что в другом купались, благо другого было навалом.
    Перестаньте постоянно культивировать комплекс неполноценности украинцев. Мы и без Евросоюза могли бы немалого достичь. А утопические надежды на скорое принятие в Евросоюз следует несколько поумерить. Сильно велик разрыв в производительности труда в Евросоюзе и у нас, сильно у нас разная "плотность", чтоб легко вплавится в экономику Евросоюза. Так что самим прийдёться пахать.
    Вы плохих вырастили олигархов. Ваши "олигархи" жадны и экономически невежественны. Это барыги, а не олигархи. Пусть сначала научаться желать бизнес, а потом уже претендуют на олигархов. А то порастырили бюджет и думают что они крутые бизнесмены. :)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Було б бажання і гроші,Львів давно б могли зробити маленьким Віднем,крихітним Парижем...було б бажання...в людей..і гроші у влади..
    У влади грошей нема...апріорі...треба ж будувати собі хатинки,нє?
    А в людей....
    Сємєчки,на початок перестали б лускати без насіння...і і гадити в призначених для цього місцях...а не де попаде...
    Знов ж таки наслєдіє совка...поголовна відсутність культури...

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Камсамольська школа....

• Подобається Подобається x 4
  10. renar

renar Well-Known Member

Патриотизм - patriotism
    национализм - nationalism
    Так что уровень Ваших познаний в языках поражает!о_О
    Справедливо по отношению к Украине,
    автозамена антиамериканская->антироссийская
    ?????
    PROFIT

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

За 20 лет независимости сильно культуру подняли?

Увы, другой даже не предвидится ... :sad:

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та всі розуміють,що росіяни живуть в тій же задниці,що і ми,що і населення на 1/6 земної кулі(за винятком Прибалтики).
    Ібо совдеп.
    Ще багато років потрібно,щоб вилікуватись від тої зарази...
    І багато поколінь....

Сорок пустелею. Триста в ярмі.
    Ті, що боролися, гнили в тюрмі.
    Ті, що змирилися, важко жили.
    Ті, що вслужилися, зрадні були.
    Кажуть: минулося. Знаю: дарма.
    Тим, що проснулися - місця нема.
    Поле засіяли. Де той врожай?
    Мрія — осміяна. Віра — чужа.
    Душі — руїнами. Плакать — не смій!
    Над Україною — Волі застій.
    Іншого виходу, мабуть, нема:
    Сорок пустелею вже без ярма...

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

А кто вам сказал, что ваше право выше моего права?
    Ваше право ущемляет моё право, а моё право ущемляет ваше. Это в общем совершенно нормальная ситуация в демократическом обществе.
    Ненормальная ситуация возникает тогда, когда нет желания найти консенсус.

13. Gron

Gron тафгай

Так більш зрозуміло?
    Ущємльонний Ви наш.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Нема питань.
    Тільки ні Японія. ні США, ні Канада, теж з інвестиціями непоспішають.
    Мова в дописі Smeet-a про це була, нє?

Обов"язково зросте.(Відрив точно стане меньшим)
    Як технології отримаємо.
    Тільки закони побудуємо(особливо про власність), та зрозумієм(інші теж), що зворотньої сили вони (закони) не-ма-ти- муть, і все.

Красиво написано, тільки неправда.
    Так зручніше, розумію.

О, це діло.:good:

• Подобається Подобається x 1
  14. Це насліддя не совка, а вина людей! Перестаньте спихувати вину на інших, аби в самих руки були чисті. В чужому оці пилинку видно.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

От тепер будемо уважно спостерігати, як "розквітне" Одеса.
    Мабуть 1 квітня зависне над Одесою великий синьо-білий дирижабль і звідти посиплються цукерки "АВК"

16. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

Власне, Gron уже відповів на ваше питання. Але від себе я ще додам таке: ЖОДНОЇ УКРАЇНОМОВНОЇ ГАЗЕТИ чи КНИЖКИ, ЖОДНОГО УКРАЇНОМОВНОГО ЖУРНАЛУ у кіосках в центрі міста й на околицях також. Постійний пресинг через ЗМІ з боку повернутого на всю голову у мовному питанні молодого вискочки і псевдоісторика Нікалая Лєвченка (він просто не може не порушувати мовне питання і ні про який компроміс тут не йдеться!). Слава Богу, вже нема таких ситуацій, свідком яких я був у 1994-1996 роках на україномовну людину дивилися, як на фашиста і цькували у громадському транспорті. Зараз ставлення ТРОХИ інше, але жорстка позиція влади в цьому питанні не дає народу ніяких натяків. То про який компроміс ви пишете? При діючому законодавстві на мою користь, де-факто я тих прав не маю і не відчуваю, що російськомовне населення перебуває в дискомфорті.
    Але повірте, дуже дико виглядає, коли приходиш у кінозал і народ, який зібрався на фільм, починає фукати і кричати, почувши перші слова українського перекладу. Я розумію, що основу цього контингенту складають доволі недалекі школярі, проте тенденція... Уявіть, що буде прийнятий закон про регіональну мову, та це є більшості чинуш так розв"яже руки (зараз вони хоч трохи стримано поводяться), що плакала тоді українська мова на селі, та й у місті окремі голоси також будуть ридати :) І компромісом тут не пахне, бо я персонально знаю людей, які на цю ситуацію впливають у Донецьку зараз і будуть впливати ще не один рік. Вони не підуть на контакт нізащо. саме тому минулого року влаштували таку гучну акцію зі Стусом, бо місцева "еліта" (точніше ті люди, які "вирішують питання") готова на все, тільки щоб Донецьк і цей регіон не асоціювався ні з чим питомо українським.
    Я не хочу продовжувати розвивати цю тему, бо надто багато всього закипає всередині (коли кажуть про "дискримінацію"... терпіти не можу маніпуляції), а я хочу просто і далі жити і спілкуватися так, як я звик це робити. У мене і моїх друзів-знайомих мовного бар"єру не існує, хоча на початку нашого спілкування дехто по 2 рази перепитував, що ж я сказав. Провів із кількома людьми такий експеримент: перейшов з української на російську і потім знову на українську. Більшість навіть не помічали цього :)
    А взагалі у нашій державі все якось навиворіт: змішалося вкупу і де-юре, і де-факто, і правлять бал ті, кому в кращому випадку двори підмітати.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

нє, цукерки і печиво "Конті", бо ця компанія належить Колєснікову :) АВК - це конкуренти

• Подобається Подобається x 6
  17. premium

premium Well-Known Member

дякую за інфу, більше ворожі солодощі не купуватиму :)

18. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

:))):))):))) цукерки та печиво бувають смачні і несмачні... все інше - політика. А в "Конті" досить непогана якісна продукція. Такщо ліпше їсти нормальне...

19. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Этот вопрос требует тщательного обсуждения!! Сейчас пойдём обсуждать в Мюнхенскую пивную. :) В Баварии как раз такие вопросы бесноватый любил проговаривать...:ireful1:

Но если серьёзно. Ребята, а давайте жить дружно, а ? Кому какой язык подходит - ну и говори на нём. В Конституции Украины один язык прописан. Хочешь менять - собирай две трети голосов Рады. Что вряд ли.

А пока самое главное - с нищетой сейчас бороться надо. За вступление в ЕС. С Медпутями, если хамить продолжат. За то, чтобы горячая (и холодная вода) была в доме. А с языком после вступления в ЕС разберёмся. Если ещё кто-то захочет разбираться.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

І бажано в буцегарні, в їзоляції від суспільства. Але це бажання, а дійсність така, що Янукович урізав собі е... зарплатню в 2 рази. Що він міркував робивши цей незграбний жест?
    Версія 1: "Мнє еті копєйкі, нічево нє рєшают, могу і вовсє отказаться, пусть бидло знаєт какой я нє жлоб! Всьо равно на ніх нічего путнєго купіть уже нельзя."

Версія 2: "Пол страни против меня, єто нє шуткі, могут вєдь імпічМЕНТ забацать, надо попробовать откупіться. Аня (Герман):- скажи всем, я ползарплати отдаю, пусть подавятся."

Версія 3: " Целую ходку, ой презідентскій срок мне навеєрняка не дадут, половіну, єщє так сяк. Надо би зарплату увелічіть, то єсть, ето уменьшить. Черт, не соображаю что же сделать. І Азарова рядом нет, когда надо. А, урезать, так урезать. Аня (Герман):- скажи всем, я ползарплати отдаю, пусть подавятся.

Останнє редагування: 27 лют 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)