Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Наскільки мені відомо, західняки радше їздять на роботи у Польщу, Чехію. Працюють за справжні гроші. Як чоловіки, так і жінки. До того ж туди ближче, і дорога дешевше. Статистики немає, одже це все на рівні пліток. Нехай Львів'яни мовлять слово. Лише читав що середня зарплатня в Польщі-1000 $, в Україні-250 $.

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

www.google.com.ua

4. VasMT

Данило! Я ж написав, що це не мої слова, а якогось із виступаючих на "Прямій мові". Я її всю не дивився і тому не можу сказати хто ці слова говорив. Стараюсь безпідставно нічого не доносити, і тим більше стверджувати... Навіть в тому, в чому сам переконаний... Це про комент...
    Далі... 24 канал третю добу крутить репортаж з кордону... Називається Продуктовий бум... Прокоментуйте, будьте такі ласкаві... Бо мені здається, що мої земляки скуповуються в сусідів, тільки в якості протесту проти критики офіційної Польщі у відношенні нагородження Бандери... Типу, щоби сконали ляхи з голоду... Я правильно зрозумів?

А на рахунок в Польші тисьонце дулярів, ви певно не в тій Полскі були...

• Подобається Подобається x 2
  5. RJK

RJK Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Поживемо-побачимо.Якщо відкажеться від Межигір"я і Сухолуччя а Азаров свою дачу теж державі віддасть,тоді можливо розпочнемо слухати.

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

VasMT
    Пан має гумор. Точно знаю що їздять за покупками, бо дешевше і якісні в асортименті. До того ж чимало їздять туди аби зробити маленький гешефт з продажу цигарок та горілки, бо різниця знов таки в цінах. Я не бачив про той продуктовий бум, не знаю... Але це все дрібна міграція коло кордону, яка має місце всюди в світі, так само, наприклад і між Канадою та США.
    Уявіть собі, чомусь пригадав, на початку 90 років, була зима, скрута, ми з родичем заходилися "виживати". Почули що у Росії бензин значно дешевше за наш, от і рванули з порожніми каністрами на Брянськ,.. електричками. Потім коли вже довезли те пальне до дому, до Київа, при продажі, в нас половину "конфіскувала" місцева братва. Ох і надивився я тоді, і зарікся, ніколи в житті не поїду, не буду таким займатися. І дійсно, взявся за себе, знов знайшлася робота, поступово все налагодилося. У Московію вже їздив декілька разів, тільки в купейному вагоні, і все пригадував ту зиму, курячи в тамбурі, дивлячись на пробігаючи брянські берізки.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вперше чую,що западенці їздять на заробітки в Донецьк чи Дніпропетровськ.Западенці їдуть туди,де добре платять.А в Донецьку і Дніпрі місцеві крутяки своїх людей мають нізащо-не платять їм навіть те що вони заробили,а не западенцям за будівельні роботи.Западенець менш ніж за 1000 доларів робити на будівництві не буде.Їдуть в Москву-мій шовгор там працює вже 8 років і заробляє по 1500 доларів в місяць,їдуть в Прагу,в Португалію,Іспанію,Великобританію,США,Італію.В Україні їдутьв Київ і працюють ук наших депутатів-міністрів на дачах під Києвом. Розказували хлопці як Януковичу саджали карпатські ялинки 31 грудня,ще коли приїхав в Київ з Донецька. Гріли лампами від морозу землю і загрібали ялиці.Не знаю чи прийнялися але казали що не заплатив,а просто дали командировочні з роботи.:)

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Вам просто напевне далеко їхати.А коли туди-назад за один день справляється,то чому б не поїхати,якщо всі продукти в Євросоюзі дешевші майже наполовину.Взагалі дешевше все крім горілки і сигарет.

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

• Подобається Подобається x 4
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

По данным Международной организации миграции за рубежом в 2008 году работали около 3 миллиона украинских граждан; при этом около 1 миллиона украинцев работают в России, около 2 миллиона — в Польше, Чехии, Италии, Португалии, Венгрии, Греции, Словакии и Белоруссии. По информации Украинского центра социальных исследований, по состоянию на декабрь 2008 года, за рубежом трудились около 4,5 млн украинских граждан; из них более 2 млн — в России, около 1,7 млн — в странах ЕС, прежде всего в таких как Италия, Португалия, Польша, Чехия, Великобритания.
    Римессы (денежные переводы) мигрантов с Украины составляют значительную (часто скрытую) долю ВВП Украины. В 2007 году заробитчане переслали на Украину 27 млрд евро из стран ЕС, что составило 8 % от украинского ВВП. Эта доля не учитывает денежные переводы украинцев из РФ, США и других стран. Вклад гастербайтеров в экономику страны постоянно растёт. Для сравнения в Молдавии, Таджикистане, Мексике он составляет свыше 25 % ВВП стран, в РФ — около 0,5 %. По другим данным в 2008 году заробитчане перевели на Украину 2,9 млрд долларов, причём 48 % всех переводов было из России, 9 % — из США, 6,5 % — из Италии, 6 % — из Испании, 3,5 % — из Великобритании.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Скажу вам ще одне.Майже круглий рік багато моїх знайомих їздять в неділю в угорські аквапарки.Там набагато дешевші послуги і набагато якісніше обслуговування.

• Подобається Подобається x 2
  11. PraV

PraV Well-Known Member

А кто мешал на Западной Украине создать подобное, в частности в период с 2004-2009 г.?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Совдеп.:dntknw:

13. PraV

PraV Well-Known Member

Т.е. "оранжевые" Ющенко и Тимошенко.

• Подобається Подобається x 3
  14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ивано-Франковск.... Западенці ?Или нет?;)
    У нас в Обухове....до кризиса работала целая бригада из И.Франковска!
    Отличные ребята!:good:Трудолюбивые!:good:Когда стройка из-за кризиса накрылась медным тазиком..... мы одного переманили к себе на работу!
    Спец на все руки:и сварщик и слесарь,и в двигателях внутреннего сгорания разбирается!:good:
    За 3500 грн пашет!Раз в месяц ездит домой...деньги отвозит.
    Раньше работал в Чехии... ну их на фиг сказал!Лучше в Обухове....а Вы кажете что за штуку баксов едут...:)))

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

,Как обычно...хорошму танцору....:tongue:

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

Даремно дядькИ ви тут сидите...
    Файно говорили на Інтері і ТРК"Україна"...
    Саме мудро говорив Порошенко...

Ой, чує моє серце, таки дочекаюсь вибачень від ....;)

16. Romko

Так.
    І Кравчук.
    І Кучма.
    І Ющенко.
    І Тимошенко.
    І Янукович.
    І іжє с німі.
    Ви думаєте,совок кудись дівся?
    Ви хоч раз лікувались в лікарні?
    Хоч раз пробували обійти державні установи,вибиваючи ліки?
    Або просто чогось добиваючись?

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Так.
    Я хороший танцор.
    Бо ще тримаюсь.
    І 5 тисяч щомісяця на ліки з неба не падають.
    Ще даю собі раду.
    Наперекір діяльності всіх вищеперечислених таваріщєй.

• Подобається Подобається x 11
  17. PraV

PraV Well-Known Member

Зато памятник голодомору стоит.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як хто? Той хто мішав це зробити на Східній Україні. Я маю на увазі політична ситуація.Великий скачок Угорщина зробила уже знаходячись в Євросоюзі.Це все побудувалось в останні два-три роки.З приходом Угорщини в Євроспільноту туди прийшли інвестиції, а такі проекти можливі лише при вкладенні інвестицій,бо за копійки такі об"єкти не побудуєш. Наші олігархи крадуть об"єкти від держави, вижимають їх як лимон.а потім крадуть знову і знову вижимають не даючи нічого взамін і не вкладаючи великих коштів. Інвестори які приходять з Заходу купують по ринкових цінах кусок землі і на голому місці за великі гроші будують суперсучасний об"єкт соціально-культурного призначення. Коли такі інвестори приходять в Україну, вони через хабарництво наших чиновників тікають з України як чорт від ладану.

19. Romko

Смерть мільйонів не вартує памяті?
    І памятнику?

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Ромку.Добре що протримались,тепер не треба буде,відтепер в Україні наступить рай.Янукович зробить життя таке яке мають фіни і шведи.Газ буде по 50 доларів,ліки як при СРСР-майже задарні,ковбаса по 2грн50 коп за кг,а водка по 3 грн за бутилку.

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:06 ----------

Так він був по другу сторону від тих хто вмер з голоду.Його родичі з маузером бігали і хліб від людей забирали,тому йому ці пам"ятники не в угоду.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)