Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте а Ви мені відкрили Америку.Вредна Юля по ночам їздила чартерними рейсами в Одесу розвалювати Південну Пальміру.Ще з нею був помічений турчинов,Шкіль і інші депутати з фракції БЮТ.Вони смітили на вулицях і видавали укази ,які забороняли вулиці прибирати,Всі гроші які повинні були піти на пенсіонерів і інвалідів,Юля вилдучила і заставила міську владу їх потратити на нікому не потрібний пам"ятник гулящій Катерині. Так що ату її ату.

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

А Ви мілєйший з Марса прилетіли і Янека з собою привезли? Чи забули, що він вже декілька раз прем"єрствував, і нічим особливим крім краж в "особо крупних размерах" типу Межигір"я і Сухолуччя.

• Подобається Подобається x 3
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это ничего - если я по-русски?
    Взялся за гуж - не говори, что недюж!
    Не может - нет поддержки - размотала косу, вышла на телевидение - и сказала - как вона это умеет - Шановна країна! Нема в мене підтримки - тому я йду з посади. Робимо нові вибори...
    Сказала? НЕТ! Як вош за кожух - за владу тримається....
    Вот ее истинное лицо. А все остальное - казки для малят.
    А профФесор...Знаете - интересно, кто реально дергает за ниточки... Кто-то его в 2004 толкал - про Ахметова тогда - кто слышал? Да и Кучма - не давал кому-то из нуворишей слишком вылазить.... Поймем - тогда можно будет сказать, что нам при нем ждать... :)

3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Спросите у жителей Ялты, где строится "хатынка" для "бездомной" из Днепропетровска, которая ну аж никак не причастна к "пашиным" миллиардам ( не гривен, конечно).

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та мені не треба чекати щоб пойняти,я і без цього знаю.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Що більша за межигірський палац?

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

При всём моём уважении к красотам Украины, я думаю, что разницу в цене на гектар земли, Вы сами можете посчитать.

6. UDALA

UDALA Well-Known Member

Да поймите - большинство людей проголосовало не столько за Януковича , сколько против помаранчевой банды посаженной во власть Украины в 2004-м американскими "добродетелями".

• Подобається Подобається x 2
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

І які думки?
    Невже за 5 років так і не зрозуміли?

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Гадаю Ющенко міг.

8. renar

renar Well-Known Member

Протягивать руку он мог за подаянием. Чем и занимался...

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Честно - нет. Я - по сей день не могу понять, почему тогда вместо дважды несудимого не выставили Тигибку? Ющенке было бы нечего ловить. Для бизнеса - ТАКое - не характерно. Даже - о мировой закулисе - не стоит - те все делают тоньше...

• Подобається Подобається x 4
  10. Mikr

Mikr Member

Янукович президент

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

WIZARD, а Вам викласти фото колишнього пансіоната Мінавтодора "Мис Айя" (бухта Ласпі) і колишнього пансіоната "Златоуст" (між Воронцовським парком і "Морським Прибоєм" із системи "Дюльбера")?
    Чому "колишніх" - не здогадуєтся? Перший формально записаний на Януковича-молодшого, другий минулого літа обнесено 3-метровим металевим парканом - на паях захопили регіонали.
    Хто б уже говорив!

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Отож. Ну і само собою, напрошується лише єдине - мос.....
    Особливо якщо Януковича поставити в рядок для порівняння з Багапшем та Кокойтою ну і з Лукашенко. Як в кіно, для опізнання.

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Викладайте.

13. Mikr

Mikr Member

Если да,таки нет!Вы вспоминаете что юля сделала !)) лет 15 назад! Да ладно,с нее спросится и не нами. А за Державу обидно-и не только за то,что крали,крадут,и будут красть власть имущие,а за то что народ Украины готов в горло друг другу вцепиться.Какая отрицательная энергетика над страной нависла! И что это нам даст положительное развитие страны?! В 2005 году тоже было огромное невосприятие нового президента-пережили! Ждать манны небесной-никто не ждет,будет очень трудно.но если не будет реформ в стране,думаю трудно будет тем,кто обещал а не сделал!

14. Gron

Gron тафгай

А кому належив дом Русова, до того як після надцяти років "хазяйнування" міська рада його відібрала?
    А хто володіє та контролює більшість нерухомості у місті, не Клімов?
    До яких кланів належать Кучук, Бовбалан,Тарпан, Ківалов,..., хто очолює податкову, хто керує земресурсами?
    Гурвіц, такий померанчовий, як і всі інші в міської владі.
    Там немає кольорів, там суто бізнес.
    Якщо щось писати, треба хоч щось, знати про власне місто.
    Хоча таким бовдурам і необовязково, з"їдять те, що запропонують змі.
    PS Доречі ти хто сидять в міськраді, вже по два строки, незалежно від кольорів, переконані, що мер буде доти, поки буде жив, незалежно від влади і матиме 100 відсоткову підтримку, бо він не політик, а мер.

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

подивимся.
    Але...змін не буде.
    Хіба на гірше.
    Особисто я більш,ніж переконаний....
    Зрештою,змін б не було.якби прийшла й Юля..
    Цирк ніде не поїхав.
    І клоуни лишись ті самі....

хм...

Цирк уплыл, но клоуны - остались,
    Выпили, рыгнув, сменили маски,
    И святыми быстренько назвались,
    И на новый лад запели сказки.
    Слушал их народ завороженно,-
    Простофили, нищие, калеки,
    Позабыв про прежние знамена
    И про вспять повернутые реки,
    Слушали - но к вере не вернулись.
    Были биты - но не осознали.
    Видно, нужно, чтобы захлебнулись,
    Чтобы их убили, ободрали.
    Клоуны, ограбив битых нищих,
    Возвели на эти деньги храмы
    И, снабдив толпу духовной пищей,
    Уползли в просторные Сезамы.
    И собою были так довольны,
    Чьи - то отобрав остатки хлеба,
    Что не замечали то, как с болью
    На людей смотрело, плача, небо

16. Boris_Kiev

17. Mikr

Mikr Member

А вот у Лукашенко есть чему поучиться-и кризис их коснулся меньше всех,работой обеспечены,средняя пенсия 500уе.А забота о детях-лишенных родительских прав заставляют работать и деньги идут на содержание детей в детдомах,часть идет на сбер.книжку. А у нас что?! Закон помощи молодым семьям сам по себе хороший.но не доработан-сколько появилось детей только чтоб деньги получить а там...

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Гмм.. 140 га під Києвом.Це без Сухолуччя.
    а з :
    37,9 тис. га, у тому числі покрита лісом – 17,4 тис. га, зайнято водними угіддями – 8,9 тис. га. Має охоронну зону.

http://www.silskivisti.kiev.ua/18440/index.php?n=4226
    Може Вам статтю пперекласти українською,щоб зрозуміли.Рахувати мені чи Ви порахуєте?

20. Boris_Kiev

Читателю, не лізьте туди, куди Вам з 1991 року дороги нема. Совок здох, халява закінчилася.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)