Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. RJK

RJK Well-Known Member

В реальности дело было немного иначе.

За последние годы притеснялся русский язык, причем отношение к языковой проблеме у двух сторон следующее:

В наших местах говорящие на русском в подавляющем большинстве без проблем уживаются с украиноговорящими, поскольку не имеют ничего против украинского языка.

Классический и типичный для наших мест пример - моя семья, в которой каждый совершенно свободно общается на своем языке, и это русский или украинский - никому нет дела, все друг друга отлично понимают.

Вместе с тем, я присутствовал в ситуациях, когда в некоторых украиноговорящих районах, в числе которых и мегаинтеллигентный Львов, демонтративно требовали общаться только на украинском языке.

Такой подход является средневековым варварством, и поощрять подобное отношение к себе равносильно унижению.
    Я хорошо понимаю оба языка, и могу общаться на любом, но любой, кто посмеет забрать у меня право выбора, обречен как минимум отправиться в пеший эротический поход.

В современном мире я ни разу не встречал людей, заставлявших общаться только на русском, однако встречались люди, заставлявшие общаться только на украинском.

Поэтому разделение Украины произвели не донецкие, это разделение системно продвигали ющенко и тимошенко.

Проблема языка - искусственная, цивилизованные люди друг друга поймут, никого ни к чему не принуждая, а инициатива любого насилия ведет к появлению противодействия.

К примеру, у нас сейчас уже возобновились показы русскоязычного кино, вместе с тем при наличии публики, отдающей выбор украинскому, сеть кинотеатров с огромным удовольствием оставит украинские сеансы.
    Элементарное правило денег - если есть спрос, будет в избытке и предложение.

Поэтому насчет раздела страны это явно не по адресу, это инициатива лично ющенко, а эстафетную палочку приняла тимошенко.

Любой УМНЫЙ политик должен был самоустраниться от любых заявлений насчет языка, а негласной политикой привести державу к истинному двуязычию, когда каждый волен общаться на том языке, который ему сегодня удобнее.

Таким образом был бы уничтожен крупнейший козырь нынешних жуликов, поскольку уже только ленивый не обсасывал вопрос языка.

• Подобається Подобається x 5
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Высказывайте мнение КУЛЬТУРНО!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви що спецом провокуєте? А потім дивитеся на реакцію модерів?
    Не забувайтен форум має свої правила.Це не суспільне телебачення.Тай модери тут специ-штатних провокаторів за версту чують.Такі тут довго не затримуються.:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Poruchic Rzhevskiy

Poruchic Rzhevskiy миється в бані

я уже понял от чего ты там тащишся - у тебя тащилка не в том месте застряла, сначала выключи её с виброрежима и вытащи, а потом с людьми разговаривай!

5. Geograf

Geograf Меломан

Навіщо хамити:dntknw:

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шановний MARTINI, дякую за інструктаж усіх сторін.
    Я все висловив гостям (слово "шановним" пропускаю) і, притому впевнений, що нічого принципово нового не почую.

P.S. Якщо на ЛФ (чи споріднених форумів) з"явиться нова категорія дописувачів - "ельфи" - звертайтеся. Моя сусідка (філолог-германіст) стверджує, що знає ельфійську мову.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Так ось де проблема "молоткасто-серпастого"!
    Щож, не дивно - з такою екологією.

А нехай забодає.

7. Poruchic Rzhevskiy

Poruchic Rzhevskiy миється в бані

Даже не думал - задал нормальные вопросы и здесь и по другой линии - просил разъяснить, помочь. Вместо ответа на мои вопросы пришло за уши притянутое : "Обсуждение действий модератора - штраф..."
    Реакцию я их уже увидел, смысл уловил
    ...
    Я старался их соблюдать, несмотря на все те выпады в мой адрес и в адрес других Мариупольцев. Свелось к тому, что ВАШИМ можно ВСЁ - а мы - ПОШЛИ ВОН, ХОЛОПЫ!

ВАШИ штатные провокаторы живут и здравствуют - продолжают дальше оскорблять, нести рознь и бред, вместо чего-то толкового... Если вы пытались в роли провокатора выставить меня - я несколько раз предлагал вести НОРМАЛЬНУЮ АРГУМЕНТИРОВАННУЮ дискуссию, а не то, что творится по сию минуту - мне никто не ответил, кроме продолжения "геноцида"...
    Посему не вижу смысла и особого желания общаться только с такими "людьми"... ТАКИМ общением дорожить не стОит...

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Не хотел, но ВЫНУЖДЕН отвечать адекватно... Я не хочу подставдять вторую щеку - мне это не нравится...

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Моя "проблема" тебе много чего порвать может - будет долго болеть и заживать - подумай сначала, а потом провоцируй...

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мда... До них як до людей, а воно..... Мабуть треба було перекласти на общепонятний. Шо то є мовний бар"єр... нє?

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я знаю общепонятний. Звертайтеся - перекладу. :)
    А висновок для форумлян - один:
    "Каковъ попъ, таковъ и приходъ" (давньослов"янською). :)

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:haha::haha::haha:РЖУНЕМАГУУУУУУУУУУУУУУУУ

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Не токМо Рыбку,но и Ромку....особенно Мих...

11. nuoHeP

nuoHeP Member

труба существует уже не один десяток лет, только недавно (максимум пару лет назад) всплыло название "технический". каким образом отбирать мое не мое, технич. не технич.?

так что участие непосредственное принимали в агитации? с кем не говорил, кто и высказывался за "проти всiх", шли и голосовали как хотели, зачем идти в мороз и бурю просто так?

это если денег жалко - создаешь тему, в ней опрос, ответило хотя-бы с десяток, добавь нолик-два-три (сколько заработать надо) все тип - топ, во как идея и бесплатно:haha:

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний RJK. Я реальність знаю не "понаслышке", а бачив можливо і більше Вашого (вибачте,будьте добрі, мені через місяць 51 рік).Що таке "притиснение язика" я не тільки чув,а й відчув на собі.Тепер скажу таке з чим Ви погодитесь-з одної і другої сторони ідіотів повно.Так от в 1976 році один з ідіотів мені сказав дослівно таке:" Я тєбя от етого идиотского українского язика отучу, ти у мєня будеш говорить масковским говором".Це був завідувач кафедрою марксизму -ленінізму одного з медичних вузів України,міста яке дало колись основу українській мові.Так от після того,як помінялась політична ситуація ці ж самі ідіоти,котрі колись робили насильницьку русифікацію,помінявши шапки другим боком,пішли на службу до нової влади(поза владою вони бути не вміють) і стали тими ж грязними руками невміло проводити українізацію.Для мене особисто наказ на перервах вчителям між собою розмовляти українською мовою є нерозумним(я дуже культурно сказав).Я не хочу повторятись-я вже дуже багато на цей рахунок писав,але у мене зовсім інша точка зору на методи впровадження української мови,хоча для мене мова одне з основних атрибутів державності.Особисто я вважаю,що якщо на Україні буде ще одна державна мова -це вже буде не Україна.Знати українську мову повинно бути престижно.Знати її повинні всі, хто хоче проживати і користуватись громадянством України.А думати,розмовляти ніхто не повинен боронити материнською мовою.Навпаки держава Україна повинна створювати умови для розвитку мов всіх національностей, що проживають на території України. І це є записано в Конституції України.
    А заставляти розмовляти всіх 30 і вище річним,взагалі вважаю непотрібним.Потрібно працювати з молоддю і з малими дітками,причому методом пряника і аж ніяк не батога.В моїй сім"ї також немає проьблем.Мій син вчився на Сході України і зі всіми своїми друзями без проблем спілкується російською.Моя дочка,вчиться в Тернополі,працює в Києві,з нею працюють студенти з Криму, з Дніпропетровська вони до неї говорять російською,вона їм відповідає українською і у них немає мовних проблем,вони один одного розуміють.Я колись випадково прийшов до них і почув,що вони всі розмовляють англійською,я запитав чому так.Вони мені відповіли,що між нами є іноземці і ми мусимо бути толерантними.Ось так,так що до порядку в цьому питанні не так довго вже чекати-підростуть наші діти і всі проблеми вирішаться самі собою.А наші лідери ,як мені здається,домовились одні з одними-натравити нас одне на одного,щоб ми гавкали а вони в той час Межигір"я з Гутами "тирять"

Тут Ви злукавили.Ющенко ,Янукович так а Тимошенко можна звинуватити хоч в чому тільки не в спекуляціях на мові.Я довгий час слідкую за її цитатами щодо мови.Давайте будьте добрі хоч що небудь з цитат Тимошенко щодо мови що підтвердить Ваші слова і я вибачусь.Тимошенко давно зайняла одну позицію і від неї не відступає:в Україні може бути тільки одна державна мова-українська.Більше нічого щодо мови я від неї не чув.Тепер щодо плоділу-його розпочав Кучма коли він на хвилі російської державної виграв від Кравчука вибори,а продовжив Янукович.Ні Ющенко,ні Тимошенко в передвиборних гаслах питання мови не використовував.Ющенко трохи переборщив з українізацією-так,але хто зна чого він це робив-можливо він лив воду на млин Януковича-забезпечуючи при цьому свою політичну свободу і матеріальні здобутки.

Ви прекрасно все розумієте і наступаєте знову на ті самі граблі,голосуючи за Януковича,хоча розумієте,що він аж ніяк не реформатор,а звичайний ........ .

Ну і прекрасно.Хіба я проти-ні абсолютно,дивіться хоч на китайській,лиш би вам було комфортно.Все правильно.Але є речі котрі треба робити так як це робиться в цілому світі.Вступні іспити в Україні мають бути державною мовою і я не бачу в цьому нічого недемократичного.Людина,котра претендує на роботу в органах державної влади, в міліції,прокуратурі,в суді,повинна володіти державною мовою в необхідних для виконання службових повноважень обсягах.Якщо я в Сімферополі зайду в міську раду і щось запитаю в чиновника українською мовою,а він мені відповість російською,або кримсько-татарською йому там не місце.І він дійсно в Криму повинен знати державну,бо спілкуватися з іншими національностями він буде державною-яка в Україні повинна бути мовою міжнаціонального спілкування,як колись в СРСР була російська мова.Я думаю,що українська мова має на це право,оскільки держава називається Україна.

Дивіться вище,я про це вже писав у цьому пості.

• Подобається Подобається x 10
  13. UDALA

UDALA Well-Known Member

КУЛЬТУРНО - это когда не protivbandery?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не так уже і давно,я Вам скажу в 1976 році,1977,десь до 1989 року, а в 1989 році вийшов відомий закон про мови .Так що не так уже і давно.Я все прекрасно пам"ятаю.:)
    А цього ніколи і не відміняли.розумієте Україна була самостійним членом ООН,як держава засновник,разом з СРСР,це був один "свій" лишній голос для СРСР.Але це були тільки понти.Українська мова повністю витіснялася з вжитку всюди.Якщо хочете напишу більш повно.
    Це все бла-бла ні одного конкретного факту,я просив конкретно назвіть коли Тимошенко щось недобре казала про російську мову.Повірте Янукович разом з тим що він нічого не знає,незнає і російської мови.Адже він біографію і на російській напише з помилками;)
    Повністю погоджуюсь.:good:

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

Культурно це просто культурно.

• Подобається Подобається x 6
  15. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

Вот именно об этом коренным пользователям этого форума уже писалось много раз.
    как я заметил, тут есть и такие, но, к сожалению их единицы!
    Почему город? Мы пришли отстаивать свои взгляды и своё мнение, т.к. за последние годы увидели нежелание западных областей считаться с восточными.
    и только из-за того, что говорим (и хотим говорить) по-русски? И только из-за того, что у нас другие взгляды на историю? Тут очень многие с Донецка, Харькова, Луганска и т.д. здешним форумчанам грамотно и уважительно излагали свои точки зрения... приводили официальные цифры, документы и т.д., а в ответ от коренных (крайне негативно, я, даже сказал бы воинственно настроенных) форумчан получали только плевки и оскорбления. НО! никаких действий со стороны модераторского состава не последовало!

16. MARTINI

В тому і проблема - ви прийшли сюди воювати. А хто до нас з мечом флешмобом прийде, від тазіка загине :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

"ТРОХИ" ???? ну ничего себе!!! Уже с русского даже по телеку переводят.... Для кого??? Для нескольких областей? Да сами же ничего создать не можем - всё дерём с РФ... Сколько денег налогорлательщиков потрачено на украинизацию....
    а теперь тоже! только теперь на украинском и на английском!
    Вот! А когда она в предвыборной гонке в Мариуполь приезжала (типа НДС привозила, но не довезла), то говорила по-русски и по-украински.

18. MARTINI

От давайте хоча б ви не будете нам розказувати, яка мова в Україні правильна, а яка ні. Ми ж не розказуємо, яка у вас в Росії має бути мова

19. RJK

RJK Well-Known Member

С кем? Каким оружием? Для какой цели?

В данный момент неоспорима одна вещь: на просторах наших интернет ресурсов наиболее обсуждаема историческая и закономерная веха - тотальная капитуляция майдана.

Для меня это праздник.

А каждое выступление последней из кумиров майдана лишний раз подчеркивает её никчемность, и сегодняшнее обращение - классический пример.

далее по теме выборов:

юлька решила играть ва-банк, показав сегодня дело стокгольмского суда, о котором я писал около месяца назад.

дело о колоссальном штрафе за своё воровство она назвала "иск януковича против Украины".

А в реальности это дело "центрагаз против правительства", или "фирташ против тимошенко".

Ну, когда она приказала рейдеру портнову, чтобы тот в обход всех законов свистнул фирташевский газ.

Теперь она уже и сама путается в своих обманах, представляя собой жалкое зрелище.

Хотя есть шанс, что она за несколько лет окрепнет в оппозиции, если у януковичей не хватит мозгов устранить её с политарены навсегда.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось не віриться.А Ви бажаєтесь рахуватись з кимось? Йдете на Льівський форум і в аватар ставите російський прапор,це значить Ви з миром прийшли.Це як би ви зайшли на кориду до бика миритися вдягнувши червоний костюм.У нас на форумі декілька років є москвичі,але вони ніколи не ставлять в аватар російський прапор.Чи можу я, чи хто небудь інший вважати Вас за людину котра прийшла на форум з добром? Ніколи.Ким вважають людину котра живе в одній країні а сама ходить з символами іншої? Я так думаю,що нічого доброго ніхто про неї сказати не може.Це так само.якби я прийшов на Маріупольський форум і взяв собі в аватар прапор фашистської Німеччини-тобто я маю на увазі що той хто таке робить свідомо йде на провокацію.З такими методами роботи я давно знайомий,оскільки інколи приймаю участь в Одеському форумі,так що вашу "купу малу" ми проходили.
    А чого Вас це болить.В нормальному суспільстві переводять навіть якщо тисяча людей розмовляє на чужій мові.Ви навпаки,як людина котра бореться за права інших перша повинна була кричати чому нема перекладу.
    Це в якій держадміністрації Ви таке бачили.Будьте добрі наведіть приклад хоч одного такого папірця.
    Було б дивно,якби вона цього не зробила.

---------- Додано в 02:16 ---------- Попередній допис був написаний в 02:07 ----------

Я чомусь його зовсім не шкодую,а Ви що мали від цього газу відсотки?
    Ну більш "жалкого зрелища" як падаючий мужик від курячого яйця навряд чи може бути.
    А вони у них взагалі є? у них їх хватає лише для закатування в асфальт.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)