Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. renar

renar Well-Known Member

Осталось выяснить кто её вёл.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Папа Римский - из немцев. И что? Народ разбегается из УГКЦ? Что-то не вижу... :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Un.Known

5. Salata

Salata Well-Known Member

Первый раз про бедных слышу. Это где такое было популярно? В высшем свете? А революции они не побаивались?

Да что Вы. Не слышала никогда, чтобы вот просто так выгнали из секции. Ну, например, на художественной гимнастике или в балете, где "конституция" крайне важна, могли посоветовать перейти на другое что-то близкое. Но выгонять - смысл?

Недавно отвела кое-кого на секцию в наш Дворец пионеров. Тяжелое наследие социализма в четыре этажа со множеством классов и спортзалов. :) Заблудиться можно.

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не помітив. А за протифсіха тут ніхто не агітував... Навпаки, навіть гілку створили в якій спробували змусити всіх прийти на вибори і проголосувати за Йульку. Чи ні?
    У ж як ви гуртом РЫбку обробляли.... Особливо Боря...

• Подобається Подобається x 4
  7. Boris_Kiev

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Вроде и в одном городе живем, по одним улицам ходим, да и возраст приблизительно одинаков...
    Но.. - врёте - Вы!!!
    А по теме:
    "Сегодня, 22 февраля, премьер-министр Юлия Тимошенко обратиться к народу.

Обращение будет посвящено политической ситуации в стране, сообщает пресс-служба Юлии Тимошенко.
    Обращение будет транслироваться в 21:00 по всем центральным телеканалам."

Не знаете, случаем, о чем будет сей "плач Владимировны"?

• Подобається Подобається x 1
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Янукович - наш президент. І мій також. Хоча я його не обирала.

І те, що ми тут будемо сперечатись з цього приводу, на цьому факті не змінить ніц.

Цікаво, чи повчимось (усі)...

10. Boris_Kiev

WIZARD, я пишу про те, з чим стикався особисто (про спорт).
    А про інше - ...

11. renar

renar Well-Known Member

Объясните приезжему - задать вопрос не в тему, а потом когда на него отвечают кричать "Офтоп" - это традиция такая на этом форуме? Интересно просто, уже несколько раз такое замечал. Причём первым орёт организатор.:dntknw:

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Странно... Я - тоже, причем оччень плотно, почему и имею право повторить - Вы - врёте!.

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Офіційне звернення адміністрації ЛФ:

Шановні гості з Маріуполя, якщо Ви прийшли сюди представляти та відстоювати своє місто, то поводьтеся пристойно. Припиніть провокації, образи, розборки, почитайте форум, зрозумійте його і тоді ласкаво просимо. Якщо в найближчі дні ви не зміните свій тон, то, боюся, спілкування на тому завершиться. На даний час саме ви справді дуже погано вписуєтеся в тутешній пейзаж, при тому, що тут десятки людей зі Сходу України та з Росії, багато ваших однодумців, які уже багато років на цьому форумі і не в бані. Тому не треба нарікати на свободу слова, зверніть увагу спочатку на себе, у вашому випадку не так важливо те, ЩО ви говорите, як те ЯК ви це робите. В такому тоні тут з вами ніхто не буде розмовляти, у нас так не прийнято. Мені простіше натиснути кнопочку "попередити" або "заблокувати".

Якщо ви дискутуєте з Борисом з Києва, то дискутуйте з ним, усвідомлюючи, що це один із сотень форумлян, а не офіційний представник адміністрації Львівського форуму чи мерії Львова, і що всі його висловлювання - це виключно його приватна позиція.

Шановний Борис, не беріть на себе забагато.

Приємного спілкування!

Ваша адміністрація

• Подобається Подобається x 10
  14. Boris_Kiev

Врете Вы.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Погоджуюсь.Ми самі винуваті,дуже вже нам мішала ядерна зброя.

16. RJK

RJK Well-Known Member

Будет плакаться, что уходит.
    Хотя на деле пытается извернуться и остаться на эту сессию.
    Но по сути - обычное шоу с продолжением PR кампании.

17. Poruchic Rzhevskiy

Poruchic Rzhevskiy миється в бані

Ну, что я говорил? :haha:
    http://forum.lvivport.com/private.php?do=showpm&pmid=114625
    Вот вам и ...

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як хто.Зазвичай питання ставить той,хто відкриває гілку.Подивіться,чий перший допис-Mavpysuk 24 річна дівчина.Запитання задані в жартівливому тоні-Ви що жартів не розумієте? Чи Ви ще все живете в совковому кожусі-"про політику не жартують"

Та звідти й береться.Вам нагадати хто перший і в якій рекламі ділив Україну на два сорти,два кольори?Хто і якого президента малював в кольорах американського прапора? А хто поділив Україну не по територіальному принципі а по мовному принципі,на україномовну і російськомовну? Треба Вам і це розтолкувати,Ви не знаєте? Кому це було вигідно?Хто і яким чином виграв ці вибори? Та весь південний схід України проголосував за Януковича тільки з О Д Н І Є Ї причини-через мовну причину і ніяк не економічну.Нехай мені хоч хто говорить але це правда,і навіть якщо Ви будете казати що це неправда я і так не повірю.Тепер про демократичність Ваших форумів.Ми шановний не Діогени, і не в бочці живемо,що собою являють Кримські і Одеські форуми,Донецькі і Харківські ми знаємо не по слухах, і банять там не так як банять Вас,там банять жорстко і б"ють скопом,всі на одного.
    Є така російськомовна приказка-как аукнется,так и откликнется.Перш ніж когось звинувачувати подивіться назад на свої дії.Хто перший почав називати нас оранжевою чумою, оранжевими. А ми сказали голубі не в значенні геї а в значенні кольорів прапора ПР.Тим більше ми не казали голуба чума,чи голубі п....ри. Ми просто казали про кольори прапорів цієї політичної сили.

В принципі згоден з Вами але дуже сумніваюся в результаті..Якби ви проголосували за толкову розумну людину-типу Тігіпка, ми б погодилися.Але ви через пусті обіццянки безграмотного боягузливого лідера зробити російську другою державною(повірте мені,ні він ні ніхто інший цього ніколи не зробить,бо вони більше бояться міжнародної ізоляції ніж гніву електорату),проголосували не розумом а серцем.І ви і ми про це ще дуже пошкодуємо. І вам і нам президент Ющенко ще буде здаватися суперпрезидентом,таких відкритих краж державного майна які чекають Україну за цієї команди ще не було і напевне ніколи не буде в історії України.Поживемо-побачимо.

19. Boris_Kiev

Я тащуся!

[​IMG] Янукович - президент... 22.02.2010 18:02 Poruchic Rzhevskiy нарушение кучи правил форума, хамство, распаливание розни, оффтоп, оскорбление участников

20. protivbandery

protivbandery Member

Нас багато уже не канает! К вам на форум пришли,чтобы высказать свою точку зрения,а Вы сразу кнопочку...

Вам тут никто не хамил-на вашем сайте не хотят знать другую точку зрения.

Лично Я понял все о вас.У вас тут клуб по интересам!Другая точка зрения вас не интересует или вы не хотите ее слушать!Ждите в гости:diablo:

Что его читать Я с ним полностью согласен!Собрался коллектив единомышленников-это я про вас и базикаете в бочке с г...т.е. с медом!Прислушиваться нужно и к другому мнению!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)