Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Не понял, в 90-е годы в Донецке пресса была свободнее чем сейчас

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Та ні! Жартома. А що ще на залишили... А що це Янукович прогинається перед Путіним знов, бали набирає? Хоче щоб Україна будувала з москалями "Північний потік"- це свої ж яйця відрубати!

• Подобається Подобається x 4
  3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"80 849 избирателей в тюрьмах проголосовали за кандидата в Президенты, премьер-министра Юлию Тимошенко, 34 034 - за кандидата в Президенты, лидера Партии регионов Виктора Януковича."
    http://un.ua/rus/article/242627.html

• Подобається Подобається x 2
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що б ви так жілі!

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

На мій погляд, участь зека у виборах це вже є трагедія для держави.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Політковська теж так можливо думала, що не вплине, коли
    Путіна обрали. А ось прийшов день його народження і хтось у подарунок йому вбив її...

5. Vexler

Vexler Well-Known Member

Яник - президент, це канєшно не жарти......Думаю, що такого не буде!

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Але нє без грошей. Очевидно що саме гроші вкладені у кампанію і звязки ще з часів Кучми , дали 13 %.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Був я тоді між 1 і 2 турами в Дніпропетровську, там одна інтелігентна пані, дружина бізнесмена, казала "Не треба нам переділа сфер впливу! Нехай буде Янек!"
    І в той же день - страшна новина: під"їхали "донецькі" до дніпропетровського ресторатора, запропонували 500 кілобаксів за ресторан. Той не погодився - тільки собівартість 2 млн.
    Вранці його знайшли з обрізком труби в черепі.

І таких прикладів достатньо. Чому, як ви гадаєте, "середній бізнес" підтримував Майдан? Саме через таку загрозу.

Подивіться, що витівають "регіонали" зараз, коли вони НІХТО.
    Уявіть собі, що буде в разі "чорного сценарію"!

Останнє редагування: 19 січ 2010
    • Подобається Подобається x 5
  8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Комсомол забыли,пионерию.Артековцев особенно.То-то я посмотрю,как Левандивка выкручиваться будет

• Подобається Подобається x 1
  9. Vexler

Vexler Well-Known Member

Якщо чесно Україна вже в такій жо**, шо Яник не Яник вже один фіг. От наприклад криза у ЄС на автопром майже не вплинула, авто продали вроді на 1-2% менше ніж до кризи, чи навіть на тому самому рівні, вже забув, а продажі автомобілів у Франції побили 20-річний рекорд . В нас же спад 50% і нічого!
    Так шо забийте на тих всіх рагулів, думайте про свої сімї, свої бюджети, свої фірми, а ті дибіли хай собі бються. Й так немає з кого обирати . У списку з 18 "кандидатів" одні бандюгани, яким на нас пофіг!

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович? Буду працювати на всі 200%, жити, отримувати від життя максимум, що й Вам щиро бажаю.

• Подобається Подобається x 7
  10. premium

premium Well-Known Member

це буде не цирк, а москало-бандитський шабаш

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я недаремно кажу,що в Україні панує російський капітал...
    Російський капітал поглинає Україну?

Російський бізнес в Україні: на правах господаря

І "заслуга" в цьому тих,хто дотепер був при владі...тих ж клоунів,що ніде не збираються йти - Ющенка,Тимошенко,Януковича з присними.
    І зміна одного Віті іншим нічого не змінить...
    Як і Юлею...
    Все буде продовжуватись до повного поглинання України...російськими олігархами...які в кулаці в Путіна...
    А щодо них ж як політиків...повторюю...це
    А Ющенко...
    Це взагалі ганьба...
    Останнім часом він дозволяв собі таку поведінку,що і Хаму не снилась...
    Це ж не вуйко з села...це людина,яка вела Україну в Європу...
    І "тикання" і хамські вислови...на всю країну...не лише про Юлю...
    І постійна дволичність...
    Ні...
    Таки...кожному по заслугах...

• Подобається Подобається x 7
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

При Кучме -
    Литвин Владимир Михайлович - глава Администрации президнта Кучмы

Были в одном правительстве:
    Ющенко Виктор Андреевич — Премьер-министр Украины
    Тимошенко Юлия Владимировна — Вице-премьер-министр Украины
    Тигипко Сергей Леонидович — Министр экономики Украины

Янукович Виктор Федорович — Премьер-министр Украины

Как видим - ВСЕ основные кандидаты (ну - за исключением Яценюка - всего-лишь первого зама главы Нацбанка ;) ) были более чем высокопоставленными чиновниками при Кучме. Чего мы ждем от них? Неужели кучмовский премьер не показал нам за 5 лет своего президентства, что "оставь надежду, всяк сюда входящий" ?

• Подобається Подобається x 5
  13. Дядьку, щось я не розумію, для Вас зек краще пасічника? о_О

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а кто знает? пасечник уже показал что умеет, Юля совсем не давно тоже "пчел разводила", мы же в 2004 м отдали голоса за Витю и Юлю , они поцарювали, ничего обещанного не выполнили, вполне справедливо теперь отдать голоса тогдашнему оппоненту ...

15. Якось непереконливо... Бо писати треба не "опоненту", а "зеку". Тоді все буде зрозуміло, бо пасічник може бути президентом, а зек - ні.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь тут і тут...:sorry:

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Важко не згодитися. Багато помилок, але були й світлі смуги. Не шкодую що у 2004 обрав не Януковича а ВАЮ. А надія помирає останньою, а моя надія ще навіть і нежиттю не захворіла!

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Невеличкий приклад-всановлений пам'ятник жертвам голодомору на пагорбі у напрямку Московії! Засуджений, в суді, більшовицький лад накинутий нам,що призвів до Голодомору- це теж вже задокументований факт для історії. Ось так поступово все, і вважаю вірним шляхом йдемо, отже не треба повертати. І якщо "злопихатєлі" ненавидять ВАЮ, то саме за це. Що не був бідлабузником Московії. А не обрали люди вдруге, тому лише що це ж не Раша, навіщо обирати на другий термін, коли з явилися молоді політики. Та й Юля ще не стара, навіть зекам подобається.;)

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАк и мне 5 лет назад было только 47... А надежды, что через 5 лет мы хоть немного приблизимся к достойной человека жизни - ТАК и остались надеждами... Еще пять лет? Что-то мне говорит - ничего хорошего не произойдет. Надо ждать, пока сия камарилья не сойдет со сцены...Только случиться это - увы - вместе со мной...

• Подобається Подобається x 3
  19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Для истории , увы , останется предвыборный спектакль , а не суд

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я скажу таке. Якби в 2004-му, Вітя став президентом, а підрахуй "счётною палатою", то ніхто би не догадався зараз про кількість населення в Україні і хто тут взагалі живе. Була би вже одна велика зона з новими кріпаками. Бо якби "проконало" їхнє волевиявлення народу, то воленевиявлення вже би нікого не колисало.

То що Анрійович - то це і заслуга народу. Не можна було розходитися - треба було давити до останнього сільського голови!! Щоб боялись. А то зараз лексусами через живого, як через того лєжачого поліцая, не скидаючи швидкості.

І 2010 з Азаровим і окриленим ПІДРАХУЄМ - це цілком можливий реванш довести свою справу до кінця. (хоч і з 5-річним простоєм і зміною ситуації) Тим більше Рада не здолала вето президента (сьогодні чи вчора) 240 голосів і земля тепер вже платна.

"Базара нєт. Осталісь только окорочкі..."

Останнє редагування: 19 січ 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)