Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. renar

renar Well-Known Member

Что это меняет? Имперские замашки - куда там русским. Но Вы этого не видите и почитаете Англию эталоном. Снобизм у них в крови. Интересно а каков процент англичан озабоченных этим вопросом? Наверняка где-то в районе численности Палаты Лордов.

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А покусаний тормоз ГК собор в Києві збудував, це як?

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Вы себе наверное голосов пять нарезали... По меркам Альбиона...

6. renar

renar Well-Known Member

Ома, Вы спросили я ответил. Что за манера офтопом размахивать по поводу и без? Какой вопрос - такой ответ!

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Из списка - разве что УАПЦ и может хотя-бы соответствовать высоким требованиям заукраинцев, да из-за своей малочисленности - никак не тянет на серьезное влияне в Украине... КП - непризнанные никем, кроме Ющенки раскольники, УГКЦ - полностью заграничная, подвластная Ватикану. ТАК что - все как всегда. Всем мил - не будешь. :)

8. renar

renar Well-Known Member

Ржу не могу! На чём там Ющ присягу принимал? Никого не волновало - а тут припекло вдруг.:haha:

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Якому дєлу? Дєлу бандитів? Це ви такі пухнастики, коли несподівано взяли верх, виключно скориставшися світовою кризою та розбратом між Ющенко та Тимошенко. Половини не було і не є. Вас меншість. І жодного розумного лідера не маєте. І не треба плекати надії що вдасться керувати довго. До того ж уряд ще не ваш. Ви під пильним наглядом. Шаг в не той бік- перекриття майдану. Сотні тисяч киян та галичан безкоштовно вийдуть. Я вийду першим. І гроші олігархів не спасуть! Сміється той хто сміється останнім.

• Подобається Подобається x 4
  10. renar

renar Well-Known Member

Спать не буду - так боюсь!с Черновецким разобраться сколько лет не можете... бойцы!:)))
    Ну если смотреть кто орёт громче - то да! Работать не пробовали, спасители за чужой счёт.

• Подобається Подобається x 2
  11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Хто, не затямив???

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А 5 років тому - не хотілося?
    Посадити 5-6 фальсифікаторів ті сепаратистів - і - працювати.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Усіляка мерзость сюди,до Київа на майдан не приїде, це відомо. Дійсно, чого їм лякатися? Їх найняли, "поганять свідомитов на львовском форуме. Виясніть обстановку, чем дишат, какови настроєнія?"
    Відпрацьовуйте, холуї.

14. VasMT

Як хто? Покусаний тормоз!

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це неперевершена дурість зазивати Кирила з мордви. Це червона шмата.
    Це, я б сказав перший крок в "могилу" для Януковича. Герман розслабилася.
    Питання канонізації КП не для цієї гілки.

• Подобається Подобається x 2
  16. Dexter

Dexter Well-Known Member

Сумніваюсь,хоча навіть якшо і так то згадайте з чиєї шинелі вийшла ця особа.

Можете запостити скан цієї сторінки в повному розмірі?
    По-моєму,українська сторона всюди вказувала ,що постачання технічного газу це обов"язок Россії.У вас часом немає повного тексту контракту на транзит газу, який діяв до 2009 р.?

Та ніхто їх не ловив .Зразу же було сказано ,що Україна буде відбирати технічний газ для транзиту.
    http://www.pravda.com.ua/news/2009/01/1/3657311/

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не лякай. О це обрали президента. Це ж треба так от боятися власного народу, що він таки вийде з протестом, що засилати на форуми своїх лакеїв з попередженнями...

18. RJK

RJK Well-Known Member

Лично я серьезно сомневаюсь в целесообразности форумных "погонял", поскольку по сугубо экономическим подсчетам более эффективны заказные телерадиопередачи, информационные ресурсы, на крайний случай спамботы, чем клоуны для комментариев.

Вам следует знать, что вся PR кампания (теле-видео-радио-наружная реклама-сайты-буклеты и еще пачка прочего) влияет на выбор в среднем 4% аудитории, из которых доля собственно форумов болтается где-то в районе нуля.

Это так, для примитивного сравнения целесообразности усилий и результата.
    Так что держать форумных хлопцев элементарно нерентабельно :) :pardon:

Хотя, мало ли, у некоторых может быть всё наоборот, вот юльки, когда исчерпали все каналы рекламы, дошли аж до прозвонов (в 2010), а ранее - всех систем обмена электронными сообщениями (в 2004), и я не исключаю, что даже форумов :crazy:

Но в этот раз - не помогло. Пропало всьо! :mocking: :)))

Ну, а по выяснению настроений есть соцопросы, любой соцопрос в любой области - не проблема заказать, и получить более точную картину, нежели по изучению форумных веток :)))

19. Dexter

Dexter Well-Known Member

Поняття не маю.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ще скажете що агітація противсіх не допомогла? І на форумах в тому числі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)