Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вас не зрозумієш...
    Влада у нас хто? Опозиція? ЦВК? Досить вже яйця звинувачувати...

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але і в нього була клепка в голові, а тут начисто відсутня.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Не радійте скоро біля розбитого корита буде Україна:cry::cry::cry::cry::cry::cry:Ще пару Межигір"їв і Сухолуч і нормальок.

Останнє редагування: 20 лют 2010
    • Подобається Подобається x 4
  3. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

А сейчас она у полного корыта?

• Подобається Подобається x 2
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ИМЕННО - читайте - а не повторяйте за ЮВТ небылицы...
    Откуда взялись данные в реестре? Вот откуда:

3. Керівник відповідного районного (міського, районного у
    місті) органу Міністерства внутрішніх справ України подає
    відомості:
    4. Керівник відповідного районного (міського, районного у
    місті) органу Міністерства юстиції України подає відомості:
    5. Командир військової частини (формування), дислокованої в
    межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці, подає
    відомості:
    6. Керівник відповідного районного (міського, районного у
    місті) органу опіки та піклування подає відомості:
    7. Керівник відповідного місцевого органу Державного
    департаменту України з питань виконання покарань подає відомості:
    8. Керівник розташованого в межах відповідної
    адміністративно-територіальної одиниці спеціалізованого закладу,
    який відповідно до закону здійснює облік бездомних громадян, подає
    відомості:
    9. Керівник консульської установи України подає до органу
    ведення Реєстру в Міністерстві закордонних справ України
    відомості:

Желаете доказать, что все эти органы к ЮВТ не имеют никакого отношения? Ну что-же, тогда ей пора - на другую работу...Допрацювалась... :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

А то.
    Брудної білизни.
    Прати і прати...

• Подобається Подобається x 9
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

що Ви мали на увазі?

7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Так вони могли й проголосувати за кордоном, але, наприклад, в Мілані та Римі (Італія) дуже багатьом виборцям-заробітчанам не вистачило бюлетенів!!! Натомість в Росії різко збільшилась кількість виборців у другому турі...
    Може помиляюсь, але чи то не той самий адвокат, що захищав Віктора Ющенка у суді в 2004 році?...Віктор допоміг Віктору?...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви або не знаєте або кажете неправду.Реєстраційна служба в штаті РДА.РДА в руках Гаранта.Так що не треба Стьопо:)

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Ну хоча б з пенсіями і зарплатами вчасно.Я маю на увазі бюджетників.А тепер "слішком вумним" не дадуть,тепер братки в почоті будуть.

Останнє редагування: 20 лют 2010
  9. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Вы, простите за нескромный вопрос, на пенсии аль на зарплате?

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пусть даже ТАК. Вона - привела, как тут многие пишут - его к власти? Вот теперь пусть вона и ответит за свои дела.Это - так сказать, во первых. А во-вторых - основной поток данных - как раз из органов МВД и Юстиции. Им бы заниматься работой - а не политиканствовать.

Я бі настоятельно Вас просил обходиться при общении без вульгарного амикошенства.
    (Амикошенство - бесцеремонное, неуместно-фамильярное обращение под видом дружеского.)

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

На зарплаті.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Він представляв інтереси п. Лесі Гонгадзе. І щось там - у справі Колесникова. На нього не раз наїжджала прокуратура.

Взагалі адвокатська етика не забороняє з розносом у часі представляти інтереси чи захищати "білого", а потім - "чорного". На практиці буває інше - коли у сторін змагального процесу адвокати - між собою друзі або начальник/підлеглий, тоді один з них може усунутися від процесу і попросити третього колегу підхопити справу.

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Дякую за відповідь. :give_rose: Я трохи сплутала адвокатів, вибачте. :pardon:

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пухнастику, дякую за 50 000-ну карму!

Правда, може собаки постараються, накидають сім мінусів, так Ви ще раз проставте мені 50 000!

P.S. Поки набирав - ще накидали і я вже заплутався. Може хтось інший проставив 50 тисячну - все одно подяки назад не заберу. :)

15. UDALA

UDALA Well-Known Member

Оказывается , почти 78% против зечки.

16. Spika

Spika Well-Known Member

Будет-будет... Захотела выглядеть красиво в глазах еропейцев, которые также как и некоторые наши сограждане крайне далеки от законодательных актов в газовой сфере, и наплела такого..! Я очень признателен, что вы перепоручили мне свою работу - подтвердить документально брехню Богатыревой. Просто никаких законодательных актов, предписывающих использовать для транзита только импортный, или только домашний, или смешанные газы - не существует. В этом плане Богатырева нагло сбрехала.

Приведенная вами цитата об отсутствии транзитного договора - политическая брехня. Читайте докуметы компаний, а не всякую информационную чушь, тогда может быть увидите хоть малость правдивой информации.
    Это из прессконференции нафтогазовского деятеля, когда они перезаключили контракты на юлькины выгодные условия -
    Ранее я приводил вас ссылку на решение киевского хозсуда, запретившее транзит газа по территории Украины. Потрудитесь почитать!

Ну, такой роскоши, как признание, что они за стыренный газ расплачиваться не собираются, ожидатьбыло трудно. Эти ж руки ничего не крали. Да и контракта у них вообще не было... (как вам умело информационно втерли. и вообще у нас такое стыривание законом от Богатыревой разрешено, а газпром обязан для этого ежесуточно предоставлять 20млн.м.куб. газа. Потому, шо ВОНА так захотела!) :))
    А вот сделать обещание газ оплатить, если они его тырить не хотели, могли бы. Но не сделали. Значит стырили. На этом их и поймали.

"должно сопровождаться"... Кто так решил? Вона? Для Газпрома, как выясилось ни вона, ни воны, ни вместе взятые ВОНО, не авторитет. И по-этому за стыриный газ европейцам пришлось померзнуть малехо, а Украине - оплатить

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а може, то не найгірше, що відсутня?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Царів зазвичай таких і обирають,але щоб настільки?

20. Spika

Spika Well-Known Member

А вообще, все то, о чем мы с вами сейчас поговорили - мелочи. Все эти маевры: брифинги, решение суда, взаимные бвинения..., это всего лишь информационное и юридическое прикрытие одних очень важых сбытий. Глобальных событий по меркам даже Европы! Интересно,вы их заметили? Как п-вашему, что же такого глобального произошло в начале января 2009г.? Если есть желаие, выскажите свою версию. Но постарайтесь хоть как-то логически вписать в неё все известые нам события - технологический газ, наличие/отсутствие контракта на транзит, судебный запрет транзита, мерзнущая Европа, пересмотр всех газовых контрактов...
    Увидели ли вы СУТЬ газового фокуса "по-украински", или просто "следили за руками"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)