Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

да, печально...Как же теперь біть с Первім Универсалом, со Злукой? :scratch_one-s_head:

2. Spika

Spika Well-Known Member

Давайте вместе почитаем. Особенно интересно читать отмазки-тупизмы Богатыревой -

Покажите мне украинские законодательные (!) акты о том, что для прокачки газа, или еще для чего-либо можно использовать ТОЛЬКО импортный газ? Прикольно, правда?!

Брехня! На 01.01.09 кончился контракт на поставку газа в Украину для украинских нужд. А контракт на транзит был в действии до 2013 года!
    Именно по-этому оранжевым пришлось фармозонить решение хозяйственного суда о приостановке транзита.

Так в этом-то и прелесть! А платить за него кто будет, Крузенштерн? А быстро использованный, но неоплаченный товар, это как - спертым не считается?

Это всего лишь слова Дубины. Газпром говорит иначе -
    http://www.gazprom.ru/press/news/2009/january/article56906/

Не "не выявила", а стыдливо "закрыла глаза".

http://www.gazprom.ru/press/news/2009/january/article56901/

Именно, по-этому женщину с косой и Юща слили с помоями на свалку истории.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

4. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Зате Папа Римський знав.

5. Дальневосточник

• Подобається Подобається x 4
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А на самом деле всё реализуется так, что многое-кто, особенно в Донецке - будет завидовать мёртвым и ненародженим.

• Подобається Подобається x 2
  7. PraV

PraV Well-Known Member

Нука, нука - подробнее... Смелее.

8. Дальневосточник

...первым долгом следует кричать: «Караул!»...А ну, давайте вместе! Разом! — и тут регент разинул пасть.Растерявшийся Иван послушался шуткаря-регента и крикнул: «Караул!», а регент его надул, ничего не крикнул.
    Одинокий, хриплый крик Ивана хороших результатов не принес. Две каких-то девицы шарахнулись от него в сторону, и он услышал слово «пьяный»...
    :sorry:
    М. Булгаков
    P.S. тогда надо добавить еще один пункт к голосованию - апокалипсис.

• Подобається Подобається x 2
  9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А навіщо? Будеш знати майбутнє - не будеш чинити те, що збираєшся чинити. Тому таке знання не для серенього розуму.

10. PraV

PraV Well-Known Member

Я так понимаю, что вы
    так
    ?
    Растолкуйте-ка своим высшим разумом.

• Подобається Подобається x 3
  11. Gron

Gron тафгай

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якби не ГКЧП і розгубленість Горбачова,бачили б ми незалежність як свої вуха.А Кравчук -молодець використав ситуацію.

13. PraV

PraV Well-Known Member

И Кравчук и Шушкевич заглядывали в рот Ельцину. Во время ГКЧП только он вещал с танка. А Кравчук с Шушкевичем тихонько помалкивали, ожидая - "кто победит?". А если бы в конституции СССР не было заложено право республик на самоопределение, тогда и молчали бы они "в тряпочку".

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дійсно, пункт із формулюванням "вплоть до выхода из состава ссср" існував. Але - як в анекдоті -
    - Чи маю я право...
    - Маєте, маєте...
    - Тож я можу...
    - Е ні, не можете!

Горбачов просто вчасно обісрався. Я навіть боявся - чи не зарано (з точки зору свідомості більшості населення України).
    Але - дякувати Руху - в головах дещо відклалося.
    І ще Руцькой, який приперся до Києва 26.08.1991 наговорив перед ВР різної х-ні. Я потрапив туди під кінець мітингу - прямо з літака Вільнюс-Київ, вже погано пам"ятаю, але патріотична молодь обсвистала його добряче. Хоч я і до того поважав литовців, але в серпні 91-го був просто в захваті від їхньої єдності та цивілівованості.

Все ж таки наші люди порозумнішали до 1 грудня 1991 і проголосували за Незалежність. Так вийшло, що і за Кравчука...

• Подобається Подобається x 5
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, не забувайте ще один аспект. Боротьбу між Єльциним і Горбачовим.
    Єльцин хотів бути президентом. А чого? Президентом СССР не міг при живому Горбачові. І йому, як Кравчуку незалежна Україна, була потрібна "незалежна" Росія. Не кажучи вже про те, що на відміну від тих для яких адреса була "не дом и не улица" він таки був патріотом Росії.

• Подобається Подобається x 3
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неправда. Ніхто Єльцину в рот не заглядав. Єльцин в основному завжди п"яний не дуже переймався проблемами України,він більше турбувався,що йому робити з Росією,він був політиком регіонального масштабу, і аж ніяк не союзного.Згадайте він вийшов з Московського міському партії,і через свою опозиційність його не було прийнято в свої в ЦК КПРС.Якщо чесно Кравчук як хитрий лис надурив Єльцина , і не скривився і велика подяка йому за це,можливо це був єдиний шанс на тисячу років,вирватися із тісних давлячих обіймів.

17. sl4m

sl4m Well-Known Member

смотрите глубже
    шансов просто так не бывает, особенно в союзе
    кому то это просто выгодно

как и все то, что мы обсуждаем (... правильнее сказать изза чего весь сырбор на данном форуме)

18. PraV

PraV Well-Known Member

И каким это образом?

19. Spika

Spika Well-Known Member

Всякое бывало. Не впервой. НАС рать, отобъемся как-нибудь.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Поговорим под конец 5-го года правления Януковича. Сейчас действительно очередь "синих" разочаровываться. Может потом сможем что-то нормальное и общее выбрать...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)