Янукович - президент України???

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mavpysuk, 17 січ 2010.

?

Що ви будете робити, якщо Президентом стане В.Ф.Янукович?

1. Підтримаю і буду свідомо виконувати рішення Президента і його Уряду -

34 голосів
    17,9%
  2. Не підтримаю, але буду свідомо виконувати вищезгадане -

45 голосів
    23,7%
  3. Буду саботувати виконання вищезгаданого -

17 голосів
    8,9%
  4. Виступлю з відкритим протестом і буду боротись проти виконання вищезгадагого -

5 голосів
    2,6%
  5. Емігрую в іншу країну -

21 голосів
    11,1%
  6. Організую збройне формування і почну партизанську війну -

26 голосів
    13,7%
  7. Покінчу життя самогубством -

3 голосів
    1,6%
  8. Інший варіант -

39 голосів
    20,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А мені мабуть буде соромно сказати громадянам Європи, що я - сітізен країни, де такий "президент".

Я не займався ліричною дуркою у 1 турі - проголосував за Юлю. І всі, кого я знаю в реалі - теж.

• Подобається Подобається x 3
  2. premium

premium Well-Known Member

Юля Президент означає, що наше майбутнє буде забезпечувати хтось інший, кого призначать прем'єр-міністром.

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Відповідь залежить від того, кому це питання задати.
    Можливо багато відповідей на це питання, наприклад:

1. Янукович президент.
    2. Янукович? Президент? :ireful:
    3. Янукович президент. :eek:
    4. Янукович президент? :)))
    5. Янукович-президент! :give_rose:
    6. Янукович президент???:wacko:
    7. Янукович президент :flag_of_truce:
    8. Янукович в натурє президент :bazar:
    9. Янукович президент? :cesored:

І так далі...

• Подобається Подобається x 5
  4. premium

premium Well-Known Member

А мій реал переважно голосував за Тягнибока, менше за Тимошенко, Ющенка, Тігіпка і проти всіх. В другому турі абсолютно всі голосуватимуть за Юлю.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

опитування не коректне зовсім. В 2004 такі настрої реально були. Типу, як Янек стане президентом, то гаплик всьому і всім, мафія захопить Україну, бізнесу ж%па, свободі слова повна торба, треба тікати за кордон просити політичного притулку і тд. Але тепер такого нема і близько. Всі розуміють, що мафія як керувала країною останні років 15 так і буде керувати, хто б не переміг, і трагічного нічого не буде в будь-якому випадку...

ще й як вплине, це фактично голос за проффесора

6. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

У предыдущих "демократических" сил было 5 лет, чтобы такой вопрос даже не стоял на повестке дня.

Спустя 5 лет. Янукович абсолютно не затрачивая никаких сверх усилий выигрывает в одну калитку первый тур выборов. Что это значит? Это значит, что команда Ющенко так напортачила в управлении страной, что главный вопрос топика является весьма реальным!

А что делать в этом случае? Да ничего. Хуже не будет. Люди жили на этой земле и до Ющенок с Януковичами и Тимошенками. Продолжат жить и дальше.

• Подобається Подобається x 2
  7. anton patriot2

anton patriot2 Active Member

а я придивляюсь як влаштуватись у Канаді))

• Подобається Подобається x 1
  8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Треба вчити "мурку".;)
    А якщо серйозно, у будь-якому випадку, хто б не був президентом з двох, з часом їх також почнуть обвинувачувати...розчарування неминуче в будь-якому випадку...
    Але так зі сторони глянути - ми постійно чимось незадоволені...можливо, проблема не в політиках? Риторичне запитання.

9. Boris_Kiev

ПРОЕКТ УРКА-ЇНА:
    Із сайту ПР зникла заява Януковича про європейський шлях України
    19-01-2010 16:16

З офіційного сайту Партії регіонів зникла інформація про те, що кандидат на пост Президента, лідер ПР Віктор ЯНУКОВИЧ заявляє, що поведе Україну європейським шляхом і відновить партнерські відносини з Росією.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці дана інформація була розміщена на партійному сайті. Також вона була ретранслювала багатьма електронними ЗМІ. Станом на 12.15 вказана інформація на сайті ПР відсутня.

Зокрема, як раніше повідомляв офіційний сайт ПР, спілкуючись сьогодні з журналістами в Києво-Печерській Лаврі на святкуванні Водохреща, В.ЯНУКОВИЧ заявив, що приведе Україну до Європи сильною, незалежною країною. «Я б хотів, щоби мене почули всі - ті, хто голосував за мене, і ті, хто голосував за інших кандидатів: я поведу Україну європейським шляхом. Але ми прийдемо до Європи не убогою, а сильною, незалежною країною, де панують європейські стандарти життя людей», - зокрема сказав В.ЯНУКОВИЧ. Він підкреслив, що Україна увійде в Європу «як партнер, а не як прислужник».

В.ЯНУКОВИЧ також запевнив, що у разі його обрання Президентом, він відновить і відродить рівноправні партнерські відносини з Російською Федерацією. «Політика України буде збалансованою, і на першому місці буде національний інтерес», - сказав він, додавши потім: «Європейський шлях України буде чесним і чистим, як водохресна вода», - цитувала лідера ПР прес-служба.

Заступник голови ПР Ганна Герман у коментарі УНІАН звинуватила у зникненні інформації хакерів, які здійснюють атаки на сайт партії.

Джерело: УНІАН.

10. Boris_Kiev

«Регионы» в Киеве: 150 грн — день митингов, 280 — в палатках. Плюс пища (4 фото)

150 грн за день получают участники митингов «Партии регионов» в Киеве. Об этом, расспросив пикетчиков, пишет «Газета по-Киевски».
    «Приехало 150 маршруток „Богдан“». Деньги обещали заплатить на обратном пути — по 150 грн каждому. Мы приехали на один день»,- рассказала журналистам женщина с накидкой ПР.
    Узнав, что за день пребывания в палатках платят гораздо больше, журналисты издания решили записаться туда, но это им не удалось: желающих оказалось больше, чем мест.
    «Списки составили утром, так что приходите завтра. Думаю, будем здесь до второго тура. Мы еще на Майдане будем ставить палатки. В палаточном городке платят по 280 грн. А кто приходит митинговать на день, тем дают по 150 грн. Но если бы не платили, я все равно бы приехал. Тут хорошо кормят три раза в день: первое, второе, курицу дают, мандарины», — рассказал один из участников.

Активисты утверждают, что в палаточном городке запрещено играть в карты, домино, нарды и распивать спиртные напитки.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я вже про це говорив в іншій гілці...

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну, це якщо ефір буде.
    Та і взагалі мало хто захоче повторити долю Гонгадзе, так що один одного гів… поливати не будуть.

13. Romko

Невже Ви серйозно сприймаєте всю оту клоунаду...вибори...і тепе?
    Не будьте наївними...
    Керує всім два-три олігарха...залишки совдепівської партократії...
    і російський капітал...
    І всьо...

• Подобається Подобається x 4
  14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Власне що має змінитися ? Залишається таке саме протистояння як Ю vs В. Буде інший "вітя", який всіма силами буде намагатися розпустити парламент.
    Хоча є набагато простіший варіант це класичні "чемодани" і переформатування більшості. Першими будуть бігти "разкольники" з НУ чи те що_там_залишилось, а далі безідейні БЮТи яких цікавіть лише власний бізнез, а радше безхмарне небо над їхніми статками. Різні литвини та сіманенки я навіть не розглядаю. Там усе й так зрозуміло.
    Що саме цікаве вся ця "возня" безмістовна коли не набирається 300_штиків які можуть внести зміни у конституцію.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зробити бунт! Підняти майдан! Хробити перевибори! ввести війська! Розпочати війну! Вигнати усіх нелегалів! Зробити чистки за мовною ознакою! Провести люстрацію! Перестріляти старих кагнебешників і нових! Ввести військовий стан у Верховній раді! За злочини карати на гільйотині! репреватизувати усі підприємства! Ще раз роздати майнові сертифікати наварити повні чани БОРЩУ з ПАМПУШКАМИ. Наїстися напитися і заспівати: Ой у лузі червона калина! А кому не сподобається нехай поцілують мене в дупу! :)))

Ви чекали таку відповідь, піднімаючи це питання, VasMT?

16. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Згідний, що нічого не зміниться, абсолютно! І більшість українців (що трохи мають "клепку", а не ті що на фотках вище) вже не ставляться до того, як 5 років тому. Звичайно стидно за нашу державу, що правити буде колишній зек, до того ж сидівший за цілком реальні кримінальні крадіжки. Вкотре не можу зрозуміти НУ ЯК ЗА ТАКЕ ЧУДО МОЖНА БУЛО ПРОГОЛОСУВАТИ??? А чим Тигіпко гірший? Також він "їхній".
    Значить ми заслуговуємо такого зека. Що зробиш...
    Нічого крім стиду особисто я відчувати не буду. А якісно життя українців, навряд чи покращиться з "президентом-проФФессором". Скорше, трохи погіршиться. Хоча, куда вже гірше :sad:

17. Romko

Умгу...:sad:
    І лідер то зробить...тому що...тому що...кгм...:scratch_one-s_head:
    VasMT..допишете,га?

18. Slim Shady

Slim Shady Member

Это люди не меняются, в особенности такие как Янык. И если он станет президентом, то возьмёт всех за... (цензура) и попробуйте сказать что ситуация в стране стала хуже. Я такое уже наблюдал в 90-е годы, в Донецке, когда Янукович там управлял.

19. terrible

terrible Well-Known Member

ну стане Янек "призидентом" і що? залишиться зайняти ліпше місце і спостерігати той цирк, що буде відбуватись. тобто дивитись на блокування роботи ВР опозицією... як Янек пучиться, намагаючись видавити з себе щось розумне... як він моргає своїми оченятками... і так далі ;)
    а що зміниться? та майже нічо. от тільки як потім будемо з всієї цієї дупи виколупуватись... не знаю.
    а проголосував в темці... а що? нас вже троє. а три українці це вже партизанський загін, щоправда, із зрадником... ну, куди дінешся від наших реалій?
    тож поки поливаю маслом земельку :))

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Поцупи в бабусі паспорт – врятуй Україну!

Дорогий друже чи люба подруго! Поцупи в бабусі паспорт – врятуй Україну
    - Янукович хоче знову в Президенти України.

- А що, вже був?

- Та ні, вже хотів.

- А-а-а, так...

Дуже прошу всіх, хто не спить – згадайте, будь-ласка, як це було. Якомога предметніше згадайте. Якщо вийшло, тоді скажіть мені – тільки не поспішайте, подумайте хоча б трохи – а що змінилося? Чому оте саме тепер має стати першою особою нашої держави?

Хтось там не виправдав якихось там надій? А, ну коли так... Коли ви так ставите питання, тоді правда ваша. Янукович таки точно виправдає всі наші сподівання – він обов'язково буде саме тим, чим він є. І стане саме тим, очікуваним.

Такою ганьбою України, якої, попри все пережите, ми ще не знали. Нехай навіть це буде суто зовнішня ганьба, особисто мені – вистачить.

Звичайно, "той, що почує всіх", мене не почує. То можливо – хтось із вас? Ну хоч один...

Під час останніх київських виборів було таке гасло: "Поцупи в бабусі паспорт – врятуй Київ!"

Сприйняли за прикол. Не поцупили. Не врятували.

Тепер та чмошна "команда" у вільний від розкрадання й занапащення Києва час проводить плідну роботу серед киян на користь Януковича.

То може, хоча б тепер? Отже...

Дорогий друже чи люба подруго! Поцупи в бабусі паспорт – врятуй Україну!
    Джерело

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)