Ома! А Вы не помните сути пари между Вами и господином Читателем Обкома, в котором на кону стоит бутылка Хеннесси? То-то Вы выискиваете статейёвины такого рода... ) Но не выйдет, дудки... Хеннесси придется выкатить...:p
Та боронь Боже... Він мені потрібен, як зайцю стоп-сигнал... ) Вкотре пояснюю Вам, що на даний момент потужнішої та дієвішої організації, партії, об"єднання аніж ПР - немає. А якщо немає, то чим Ви хочете замінити владу? Отим мотлохом типу Стецьківа та Парубія? Чи, не дай Боже, Фаріон чи Михальчишиними? Тож не приписуйте мені того, що самі понапридумували... Ну а по суті - нагадайте паньству суть ..? Паньство приєднається...
На ЛФ, в моєму підписі, після слів "неадекватний брехун", занотована суть Вашого спору з ЧО. Так що я в курсі. А от паньство, яке так щиро бореться з існуючим режимом міняючи щотидня затерті клави, мабуть не відають про деталі цього парі... )
дорогая пани Ома....кагбэ вам это правильно пояснить.... в вашем представлении все кто хоть на 1% поддержал что-то сделанное нынешней властью - враги от этого постулата исходят все ваши фразы и посты. вы считаете что избрав власть, граждане ну просто обязаны ей доверять на 100%....вероятно это понятие лежит корнями в совковом или еще более раннем восприятии, власти как особе некоего монарха, который всем управлял и всем даровал что посчитал нужным... в демократическом же обществе все НЕ так... власть избирают, а потом контролируют с помощью некоторых общественных институтов.. (другой вопрос, что у нас их почти нет)....но ни в коем случае не взывают к революции или смене власти!!! менять можно только монарха, царя. власть нужно заставлять работать. вот поэтому я пока не могу сказать что большинство граждан Украины доросло до понятия демократического общества...
вот в принципе и я об этом же....вам пани Ома, ПР может не нравится на 5000%, но вы обязаны смирится с двумя фактами: 1. полстраны проголосовало за ПР. 2. оппозиция это не оппозиция, а фарс.... поэтому, давайте поступать так как это делают, во всех странах: бороться за то чтобы власть исполняла наши с вами интересы. в противном случае, при ее смене вы получите просто новую ПР и все.....
Ви з самого початку були неуважні і неправильно занотували. Я вже робила вам зауваження на ЛФ. Ви все забуваєте.
Попревте мене, якщо я не правий... Чи то не Ваші слова, що Янукович не протримається і року при владі?
Э нет, милая Nevermind! Не уподобляйтесь "Украинской "правде"" ... Если говорить, то все, а не вырваный живьем кусок. Вот продолжение
Могу подтвердить слова господина VasMT-а, что условие спора было сформулировано именно так, как изложено в его постах... Ну и ещё - прочитал посты наших шановных оппонентов мистера Блика и пана Прокипа, а также пани Омы, и очень беспокоюсь, как бы они втроём не посадили президента Януковича на кол... Пани Оме ведь так не хочется ставить коньяк! Думаю, именно это и является источником её революционности.... Но я не считаю, то ради бутылки коньяка надо устраивать революцию в стране. Это неправильно и в конечном итоге обойдётся намного дороже проигранной бутылки коньяка... В несколько миллионов раз... Если не миллиардов.
Вороги, це дуже м"яке формулювання. Більш влучне -ідіоти. Ворога можна взяти в полон, а потім вигнати до своєї батьківщини. А ідіотів вигшнати неможливо. тому вони щоразу обиратимуть те що вони наобирали всій країні. Ідіоти значно небезпечніші за ворогів. Довіряти владі на всі 100% можуть також тільки ідіоти, або самі ті хто є владою. Влада для суспільства повинна бути перш за все контрольованою та прозорою, відкритою. Те що навибирали ідіоти , не відповідає жодному із зазначених пунктів. Ну наприклад ваш Тігіпка. Хер він клав на вас, його однопартійців, коли приймав пропозицію про влиття в донецьке злочинне угруповання. Такий собі міні царьок в купленій ним партійці. Бо це була партія черкащанина Михайла Сироти до його більш чим загадкової загибелі. Ну і як, багато наконтролювали? Наприклад закупівлю бурових установок за подвійний відкат? ( Вони є. але толку з них нуль, при такому ставленні обраної ідіотами влади до всього суспільства. Тільки вила та сокири ця влада можливо зрозуміє, і то не факт. І це погано. Бо коли натовп підніметься, то під роздачу вже попадуть і ці миротворчі організації, як посібники бандократії. Дурня. Влада повинна бути підзвітна і в разі провалу за звітний період негайно поміняна шляхом виборів. Чим частіше вибори, тим швидше будь яка влада научитьсч працювати інтенсивніше та ефективніше. А взагалі треба відучати політикум розцінювати владу як трофей. воно його вже переросло. Це тільки ви баендократи ще не доросли, і з своєї ілюзорної височини намагаєтесь розгледіти в енизу те, що давно вже на три порядки вище вас.
Дункане та Самойловичу, ау!!! І де моя шоколадка? Справжні українці таки матюкаються і таки російськими матами! ) І навіщо заперечувати очевидне? От не люблю я цього. :ireful:
А з фальсифікаціями на виборах, які на власні очі бачила в Донецькуб вона теж АБЯЗАНА змиритись? Чим вона ще вам абязана? Я би сказав не фарс, а фарш із ображених комсомольців та безідейних невдах минулих влад. але прихопивших суспільні гроші. красиво цуко сказано. Яким чином було дотримано ваших інтересів при закупівлі за бюджетні кошти з подвійним відкатом у фальшивої фірми бурові установки? Вас в наглую обікрали, а Ви красиві слова кажете. А тут вже не слова а сокира красива повинна працювати. Нова ПР повинна получити по шиї новою косою, або сокирою. І так до тих пір поки ПР або не сконає, або не стане відповідати загальноєвропейським стандартам політичної партії.