Янукович.Назріли імпічмент, арешт, срок ув"язнення.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 січ 2012.

?

Януковича терміново потрібно піддати імпічменту, арешту, засудженню.

Голосування закрито 2 лют 2012.
  1. Терміновий імпічмент

30,8%
  2. Терміновий арешт

30,8%
  3. Заслання до іншої країни

0 голосів
    0,0%
  4. Свій варіант

38,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ома! А Вы не помните сути пари между Вами и господином Читателем Обкома, в котором на кону стоит бутылка Хеннесси? ;)
    То-то Вы выискиваете статейёвины такого рода... :))
    Но не выйдет, дудки... Хеннесси придется выкатить...:p

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це ви не пам"ятаєте суті.
    І головне - чого це ви так за янека розхвилювались?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бо він є опорою його жлобської ХВілософії в ненависті до рогулів.

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Яника на палю треба всадити, по старому козацькому звичаю.

5. VasMT

Та боронь Боже... Він мені потрібен, як зайцю стоп-сигнал... :))
    Вкотре пояснюю Вам, що на даний момент потужнішої та дієвішої організації, партії, об"єднання аніж ПР - немає. А якщо немає, то чим Ви хочете замінити владу? Отим мотлохом типу Стецьківа та Парубія? Чи, не дай Боже, Фаріон чи Михальчишиними?
    Тож не приписуйте мені того, що самі понапридумували...
    Ну а по суті - нагадайте паньству суть ..? ;)
    Паньство приєднається...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви ж все одно мені не повірите. Он, Мокбо прийде, вам нагадає.

7. VasMT

На ЛФ, в моєму підписі, після слів "неадекватний брехун", занотована суть Вашого спору з ЧО. Так що я в курсі. А от паньство, яке так щиро бореться з існуючим режимом міняючи щотидня затерті клави, мабуть не відають про деталі цього парі... :))

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

дорогая пани Ома....кагбэ вам это правильно пояснить....
    в вашем представлении все кто хоть на 1% поддержал что-то сделанное нынешней властью - враги:) от этого постулата исходят все ваши фразы и посты. вы считаете что избрав власть, граждане ну просто обязаны ей доверять на 100%....вероятно это понятие лежит корнями в совковом или еще более раннем восприятии, власти как особе некоего монарха, который всем управлял и всем даровал что посчитал нужным...
    в демократическом же обществе все НЕ так...
    власть избирают, а потом контролируют с помощью некоторых общественных институтов.. (другой вопрос, что у нас их почти нет)....но ни в коем случае не взывают к революции или смене власти!!!
    менять можно только монарха, царя. власть нужно заставлять работать.
    вот поэтому я пока не могу сказать что большинство граждан Украины доросло до понятия демократического общества...

9. bayard

вот в принципе и я об этом же....вам пани Ома, ПР может не нравится на 5000%, но вы обязаны смирится с двумя фактами:
    1. полстраны проголосовало за ПР.
    2. оппозиция это не оппозиция, а фарс....
    поэтому, давайте поступать так как это делают, во всех странах: бороться за то чтобы власть исполняла наши с вами интересы. в противном случае, при ее смене вы получите просто новую ПР и все.....

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви з самого початку були неуважні і неправильно занотували. Я вже робила вам зауваження на ЛФ. Ви все забуваєте.

11. VasMT

Попревте мене, якщо я не правий...
    Чи то не Ваші слова, що Янукович не протримається і року при владі?

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Вот суть спора:

13. VasMT

Э нет, милая Nevermind! Не уподобляйтесь "Украинской "правде"" ...
    Если говорить, то все, а не вырваный живьем кусок.
    Вот продолжение

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Могу подтвердить слова господина VasMT-а, что условие спора было сформулировано именно так, как изложено в его постах...
    Ну и ещё - прочитал посты наших шановных оппонентов мистера Блика и пана Прокипа, а также пани Омы, и очень беспокоюсь, как бы они втроём не посадили президента Януковича на кол...
    Пани Оме ведь так не хочется ставить коньяк!
    Думаю, именно это и является источником её революционности....
    Но я не считаю, то ради бутылки коньяка надо устраивать революцию в стране.
    Это неправильно и в конечном итоге обойдётся намного дороже проигранной бутылки коньяка...
    В несколько миллионов раз...
    Если не миллиардов.

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Для початку здійснити три пункта зазначених в опитуванні.

16. ГРАНД

Ні в якому разі. Негайно її випустити і тут же про неї забути.

17. ГРАНД

Вороги, це дуже м"яке формулювання. Більш влучне -ідіоти. Ворога можна взяти в полон, а потім вигнати до своєї батьківщини. А ідіотів вигшнати неможливо. тому вони щоразу обиратимуть те що вони наобирали всій країні. Ідіоти значно небезпечніші за ворогів.

Довіряти владі на всі 100% можуть також тільки ідіоти, або самі ті хто є владою. Влада для суспільства повинна бути перш за все контрольованою та прозорою, відкритою. Те що навибирали ідіоти , не відповідає жодному із зазначених пунктів.

Ну наприклад ваш Тігіпка. Хер він клав на вас, його однопартійців, коли приймав пропозицію про влиття в донецьке злочинне угруповання. Такий собі міні царьок в купленій ним партійці. Бо це була партія черкащанина Михайла Сироти до його більш чим загадкової загибелі.

Ну і як, багато наконтролювали? Наприклад закупівлю бурових установок за подвійний відкат?

(
    Вони є. але толку з них нуль, при такому ставленні обраної ідіотами влади до всього суспільства. Тільки вила та сокири ця влада можливо зрозуміє, і то не факт.

І це погано. Бо коли натовп підніметься, то під роздачу вже попадуть і ці миротворчі організації, як посібники бандократії.

Дурня. Влада повинна бути підзвітна і в разі провалу за звітний період негайно поміняна шляхом виборів. Чим частіше вибори, тим швидше будь яка влада научитьсч працювати інтенсивніше та ефективніше. А взагалі треба відучати політикум розцінювати владу як трофей.

воно його вже переросло. Це тільки ви баендократи ще не доросли, і з своєї ілюзорної височини намагаєтесь розгледіти в енизу те, що давно вже на три порядки вище вас.

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Дункане та Самойловичу, ау!!!:shout: І де моя шоколадка? Справжні українці таки матюкаються і таки російськими матами! :))
    І навіщо заперечувати очевидне? От не люблю я цього. :ireful:

19. ГРАНД

А з фальсифікаціями на виборах, які на власні очі бачила в Донецькуб вона теж АБЯЗАНА змиритись?
    Чим вона ще вам абязана?

Я би сказав не фарс, а фарш із ображених комсомольців та безідейних невдах минулих влад. але прихопивших суспільні гроші.

красиво цуко сказано. Яким чином було дотримано ваших інтересів при закупівлі за бюджетні кошти з подвійним відкатом у фальшивої фірми бурові установки? Вас в наглую обікрали, а Ви красиві слова кажете. А тут вже не слова а сокира красива повинна працювати.

Нова ПР повинна получити по шиї новою косою, або сокирою. І так до тих пір поки ПР або не сконає, або не стане відповідати загальноєвропейським стандартам політичної партії.

20. bayard

я все же дождусь ответа того кому непосредственно задан вопрос:)

а де твій аватар? :)