Найдётся всё Що шукає та пошукова система.Чи вона пристосована тіко до мізків старшого брата? раніше ніколи не використовував, а зара вона по замовчуванню в MyiE2
Відповідь: Хто пояснить? А в світовому в падлу шукати,Гугля шукає там де йому задаш... все пізнається в порівнянні
Відповідь: Хто пояснить? право смаку.... мені більше гугл до вподоби, бо індексує ті сайти, які я шукаю.....
Відповідь: Хто пояснить? Мне в гугл только одно не нравится, что не открывает само в новых окнах найденное, как в рамблере...
Відповідь: Хто пояснить? так це тільки плюс.... якщо треба в іншому вікні — правою кнопкою клік.... а якщо встановлено target="_blank" нічого не вдієш, весь час буде в новому вікні....
Відповідь: Хто пояснить? Шреку6 а у вас ніколи не виникало питання, що насправді робить віндовс6 побудований на технології NT?
Відповідь: Хто пояснить? треба було так і сказати, що це запитання із багатьма невідомими.... до певного часу можна бути багатим, але коли за свої гроші можна купити пів світу, то це вже щось більше ніж просто багатство......
Відповідь: Хто пояснить? ну, в мене теж іноді сладається враження, що яндекс шукає у результатах пошуку російського гугля...
Відповідь: Хто пояснить? в налаштуваннях пошуку були?? Вікно результатів Показати результати пошуку в новому вікні переглядача.
Відповідь: Хто пояснить? видко маєш знайомих на гуглі, і ті, якщо бачать твою IP - підсовують тобі правильні лінки...