Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? люблю все Хоча! музика для душі-то джаз, троха т. зв. альтернативи, класика тощо а я просто музика яку я не сприймаю і серйозно до неї не ставлюсь (шансон, блатняк) до речі, мій улюблений МертвийПівень виконує музику в різних напрямах, і тим не менше всі вони прекрасні те саме можу сказати й на рахунок Ленинграда Дуже цікаво було почути на концерті LaCrimosa російські народні мотиви
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? ДО всієї? по дефолту? навіть не прослухавши? а може ви шось цінне втрачаєте?
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? до попси загалом ставлюсь лояльно, більше того, часто зустрічаю якісно зроблену. поважаю Константина Меладзе, як композитора та його брата, як виконавця (але не фанатію). ненавиджу відверту дешеву попсу позбавлену смаку. де грань між дешевою попсою та якісною сказати не можу, але коли чую пісню - одразу стає зрозуміло.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Ненавиджу російський "блатний" шансон. Чому його не має в голосуванні? Не заслуговує стояти поруч з симфоніями і металом?
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? В юні роки я щиро вважала, що блатняк - це щось типу гумористичних пісень. Такий собі стьоб. Ну як можна фразу "какая осєнь в лагерях" сприймати серйозно - як поезію, як пісню? Шоком було побачити людей, котрі під отаке кивають головою, пускають сльозу і кажуть що це - "про справжнє життя". Ну ще репу і хіп-хопу не люблю (хоча особливої різниці між ними не бачу)
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? а я це і сприймаю як стьоб одного разу влаштували "пацанячу" вечірку - так там тільки блатняк і був, а ше сємачькі, спартівкі і барсеткі... сміху то було)
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Власне, я ж і кажу, що інше - серйозне - ставлення до такої музики мене дивує )) А воно зустрічається, і досить часто. Зі скупою чоловічою сльозою, з твердженням, що "блатняк" - єдині " справді змістовні" пісні... ))
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? до мене раз підійшов пацанчик знайомитись з тіліфона ллється Залатиє купала почав знайомитись словами "Тоь..Дєвушка, я...Карочє, тьолачька, випіть нє хочєш" Коротше, дякую батькові, що майстерно навчив мене бити чоловіків у пах
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Для мене зробити вибір було не так вже й легко. Як не крути, всеодно можна знайти гарні пісні десь там в дебрях ненависного тобі жанру. Кожен виконавець по-своєму оригінальний і зовсім не схожий на інших, навіть виконавців того-таки жанру. Це вже питання особистого смаку, і, на мою думку, смішно заганяти себе в якісь рамки - це слухаю, це ні, це теж ні, ой яка прикольна пісня!..стоп, це поп? а, ну тоді це теж ні... PS Але, що там не говори, ROCK 4EVER!:radist:
Кертісе! Побачив Вас у цій темі, і згадав, що найбільше я ненавиджу гімн СРСР: о 6-й ранку він мене дОвго будив...
Ненавиджу поп-музику. Справді, що у цьому слові головне поп. Реп не переношу, не дарма реп - це американський шансон.
Італійська попса 80-х років, це лунало колись майже з кожного вікна, відгородитись можна було, тільки врубивши на всі 10 ват якийсь hard: Led Zeppelin, Deep Rurple, чи ACDC [youtube]969IzJyp78o[/youtube] [youtube]c2mV78epVJU[/youtube] [youtube]Q0wZQbK938Y[/youtube]
Ненавиджу рап, хардкор, альтернативу, зоновський блатняк, деякий трам энд бейс.. Та їхні суміші... рапкор, металкор, емокор... від цього всього нудить. А все інші люблю та поважаю. Ну окрім, звичайно усяких фабрикантів, які поють под фонограму.
Прийшлось проголосувати за Іншні бо ненавиджу Шансон. Особливо якщо це співають напівхриплим голосом на кримінальну тематику