Яку музику найбільше ненавидите?

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем EntOther, 31 гру 2007.

1. Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите?

реп.. RnB.. хіп-хоп.. ніяк не розумію, й не маю бажання починати).
    а ще російська попса)). що саме навіть не можу сказати, бо абсолютно не розрізняю ті колективи, та про більшу половину з них напевне ще й гадки не маю=))

• Подобається Подобається x 2
  2. CryWolf888

CryWolf888 New Member

Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите?

Ненавиджу: шансон, реп, хіп-хоп і московську-сопливу попсу...

3. viltis

viltis Well-Known Member

Шансон ...мене від нього аж верне ....Попсу ....в мене до неї двояке ставлення ---слухати я її не слухаю ..але танцювати люблю:haha: під неї:))) ну ..то важко пояснити ...

Але додайте щансон в перелік ..

• Подобається Подобається x 1
  4. Niemand

Niemand Active Member

Доречі неможЕ бути музики,яку ти ненавидиш дійсно..Є така,яку ти не розумієш..Отже,через нерозуміння чогось починаєш це жорстоко ненавидіти..

• Подобається Подобається x 6
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

може.....
    я ненавиджу "метал"....
    ця музика дуже погано на мене діє....
    страшенно погіршується самопочуття...

6. Tony

Tony Well-Known Member

Раніше казав шо люблю одну, ненавижу іншу, потім все навпаки. Але згодом зрозумів шо у кожному стилі є шось хороше і достойне, в кожному жанрі, стилі є свій маленьки шедевр, або хочаб 1 виконавець який заслуговує поваги, тільки треба це гарно, грамотно викласти і під відповідний настрій. Взагалі кожна музика має бути під певний настрій.
    Щодо репу то як звучало в одній пісні Касти шо його треба "не слышать а слушать". Хоча зараз в репі і РнБ майже 50% гівна... але є і гарні речі.

• Подобається Подобається x 5
  7. Vexler

Vexler Well-Known Member

+1 Niemand і Tony, бо ви дійсно класно написали.

Від себе скажу, що ненавиджу тупу, безсмислєнну попсу ("я тебя люблю, ти меня прости" і т.п.), якої в нас на телеканалах дофігіща. Хоча є попит є і пропозиція. А ще допомагаю ті Шанси, фабрики і т.п. Мені це починає вже надоїдати. таке враження, що кожен другий в Україні - співак. А хто працювати буде тоді??? :)

Метал, рок - нейтралітет. Немаю нічого проти.

Реп. Слухаю в основному WEST 90-их. 50 центів і т.п. - в топку. Не переношу. Саме такі "зірки" роблять реп негативним і відлякують людей від цього стилю.
    Тексти, мелодія в хіп-хоп стилі дуже класні. Треба просто знат,що слухати. Snoop, Nate Dogg, 2pac, SWV, TLC, Angie Stone, Ray Luv......багато багато інших.....

Не думайте,що тіматі і подібні лохи - це реп і рнб. Ці люди є бізнесменами і не більше. На тупому натовпі малолєток заробляють непогані гроші і не більше. Тому робіть висновки.
    Реп - це зовсім інша музика (з різними підстилями), під яку можна прекрасно відпочити, насолоджуватись одним словом.
    Треба просто знати що слухати, а також перед тим як щось стверджувати, добре почитати в вікіпедії :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Niemand

Niemand Active Member

samvexler дякую..Простто то самоусвідомлення музики..Немає ненавісті..Нерозуміння...На улюбленця музика писалась,пишеться і буде писатись..Взагалі музика доповнює наше життя гармонійністю..Музика-це не стиль життя,бо круто чи модно(емо,панк,альтернатива),а це відображення тебе власного..Вона є твоїм відображенням,тим,що дійсо підіймає твій настрій та дозволяє радіти життю,інколи і на депреснячок тяне..І більшість людей живуть нею чи для неї..А не від моди брати усі нотки..Як зараз це робить більшість..Це вульгарно,наївно,по-дитячому...Я особисто слухаю панк..Інколи альтернативу..Це моє життя,адже як кульно їхати на скейті і чути в навушниках нотки улюблених,позитивних пісень..ех.....

9. kertis

kertis миється в бані

УГОЛОВНЫЙ ШАНСОН!!!! Я его ненавижу больше всего. "Небо, небо хочет взять меня... Вертухаи, вертухаи смотрят на меня..." Буууэ....
    Дали следует, российская попса и рэп.

• Подобається Подобається x 9
  10. lyana

lyana Member

Не люблю попсову музику, де немає ні голоса, ні музики, ні сенсу у словах самої пісні. Також не сильно подобається всякі там репи, r'n'b і тому подібне.
    Переважно слухаю пісні в стилі року, "металу", альтернативи.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Аналогічно...
    тільки реп і попсу поміняю місцями...

12. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Під „деструктивною” я мав на увазі таку музику(Борис в одному з постів згадував "медитативну" музику, після якої можна впасти в стан трохи зміненої свідомості, але це не "деструктив"):
    Від стилю музики це не залежить (може я помиляюсь)- для мене особисто – це пісні одного з дуже відомих блюзових виконавців, одна з груп в стилі панк, і ще один виконавець „альтернативної” музики, враження, ніби ці виконавці намагаються вилити на своїх слухачів все, що в них є найгіршого в душі, помиї, блювотину...Після прослухання такої музики відчуття звільнення, полегшення чи катарсису не наступає, ні зразу, ні згодом...:ninja:

13. Londoner

Londoner Абирвалг

Мені все-рівно, в якому комп2ютерному спектрі даний витвір!
    Головне, щоб він мені душу звеселяв в даний момент!
    Адже це і є завданням мистецтва, - якшо хтось за нього вже і береться!
    *Потрібно,звичайно, для ортодоксів зазначити, що відвертої дурні (типу Сердючки) мій мозок теж не сприймає.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Шансон і "блотняк" зовсім різні речі, шановний.

Додано через 5 хвилин
    Ну не буває музика дурнею..... Це просто пісні під настрій і місце(щось на зразок весільних, які ви не будете слухати кожен день, але, в той же час, і на весіллі ви не ввімкнете класику, реп чи ще щось.)

15. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Шансон чи "блотняк" мені все однак. Ненавиджу!!! Маршрутка або таксі без шансону це якесь свято! Але Донбас, таке враження після нашого міського транспорту, одна велика колонія. Попса і то лунає з авто не так часто.
    До іншої ставлюся до якої з повагою, до якої з терпінням, яка просто подобається.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Приєднуюсь.
    Про це гарно сказав Розенбаум

То, что было когда-то до боли родным,
    То сегодня за грош продадут.
    Осень рыжим хвостом заметает следы
    Те, которые к храму ведут.
    Плачут лики святых православных икон
    И евреи забыли Талмуд,
    И играет мышцой у ларьков шелупонь,
    И поют "петухи" про тюрьму.

17. nastinka

nastinka відсутня

Коли я чую шансон, або "блатняк" від Міхаіла Круга....бєєєєєє....мене аж передьоргкє....
    Яч! як взагалі можна таке слухати.......
    А ще не люблю російської попси...саме російської, я говорю проте, що не люблю російських співаків типу Баскова(бе).......Але наші також співають російською...тому я проти них нічого не маю :) вони ж наші :)))

18. intrino

intrino New Member

я от подумав і знаєте як в який настрій як в який день я слухаю абсолютно різну музику
    думав...думав.. і згадав що єдина таліта кум мені мурашки по шкірі пускає,незнаю якось тупість тих пісень ,чи то голос мені не по душі

19. mamatu

mamatu Well-Known Member

Угум!
    Ненавиджу шансон.

20. Єва

Єва Well-Known Member

ненавиджу шансон і джаз

а де твій аватар? :)