Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? хто що не любить?Цікаво..Я наприклад диско не люблю.Не можна сказати ненавиджу,просто я нерозумію цієї музики,ще попсу не люблю.Мабуть тому я і є неформалкою.Незнаю..Просто ця музика 100% створювалась не для мене.Для тих кому вона подобається лише мої вітання..Якщо ви розумієте цих три акорди будь-ласка..Якщо там акорди взагалі присутні.=)Зараз бачу більшість поп-виконавців почали грати якись поп-рок,з більшим нахилом на поп.Цікаво,але воно всеодно для мене залишиться попсою.Адже,новий стиль створеної людини не змінитьб її в моїх очах.вони так і залишаться попсовиками.Наприклад класику я розумію.Вона мені дуже подобається.Я б залюбки щераз побувала б опері..Гарно..Зачаровуюче..
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? ну я реп не те щоб не люблю. не слухаю - так. але в репі саме американському(слав"янського, вважаю, не існує як такого), мені іноді подобається лірика. шансон також поняття оціночне: дивлячись що до нього записати? шансон ще не означає "блатняк". шансон французький, наприклад із шармом. або-от послухати Ольгу Арефьєву і "Ковчег", або Ірину Богушевську. тому не хотілось би бути аж надто категоричною у висловлюваннях. я не люблю НЕЯКІСНУ масову музику, яка не несе в собі ідеї - во
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Коли писав цей пост то не уточнив про який саме шансон хотів сказати ( я писав про шансон "чіста рєальних траєщенскіх пацанов" ...
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? я вчора їхав на побачення і випадково почув розмову двох підлітків (хлопець і дівчина)..... - а ти яку музику слухаєш?.. - шансон тока... - а тоже... а цей, круг -- він класний пацан?... - да... - а хто його застрелив? - ніхто не знає... поржав...
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Найбільш жлоб"яча, чортяча, рагуляча попса звучала на "Авто-радіо". Апофеоз чортячості - "Уроки эротики". Чому звучала ? ТОМУЩО ще в процесі виготовлення ФМ-глушака для офісу я скрутив діапазон приймача так, що Авторадіо (і ще 2-3 "шедеври") зникли Тепер офісні тітки мене зустрічають "Хіт-ФМ". І стежать за мною: Якщо я не в настрої (або болить голова, або відповідальний шматок роботи), я роблю рух до тумбочки, де сховано "Тетрафаст" - тут же переходять на "Ренесанс". (бо глушник давить приймач і в сусідній кімнаті; звідти провели виховну роботу серед "наших"). Якщо я в доброму настрої - дозволяю послухати попсу до їхнього першого перекуру. А потім врубаю Shoutcast - джазовий розділ. Отак треба виховувати засмічувальників повітря ! А щодо Круга - фізіологічно він не дратує, можна два рази на рік і послухати. Додано через 13 хвилин P.S. А за кермом - взагалі не слухаю ніякої музики. По-перше - не дозволяє "чути" машину та навколишню обстановку. По-друге - якось зловив себе на тому, що слухаючи блюзи та балади, "керую" в такт музиці (а не у відповідності до дорожньої обстановки), а це вже небезпечно.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Не люблю дуже шумну музику... надаю перевагу спокійній.. і мелодичній...
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? не подобається шансон, Діми Білани, Спірси, Сєрдючкі (-це все попса? чи щось гірше?) о, а ще страшно від моторошних дядьок, які співають таким голосом, наче спілкуються з темними силами. / Але стиль Мерліна Месона прикольний. І очі в нього цікаві /
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? а по-моєму, ви НЕ любите одного і того самого "мужа бабушкі, но нє дєдушку".....
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Ооо! Я ненавиджу шансон! Шось я його не бачила у віріантах відовіді при голосуванні...
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Російський або взагалі? Владімірскій централ теж ненавиджу, а от із французького та канадського дещо подобається.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? о, я ше ненавиджу шансон. це ЗЛО!!! попса(особливо Максім), шансон, дружин крутих бізнесменів, яким захотілось співати, російська попса - ЗЛО!!! А Максім - диявол. яке то все банальне і примітивне...фе...бяка