Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Проголосував за "інші..." Я страшенно ненавиджу ШАНСОН. Я навіть буду слухати російську попсу тільки щоб не шансон.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? ну це тоді не шансон а chanson тобто шаунсоун я таке не те що люблю а обожнюю
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? А я терпіти не можу російську попсу!!!Всі ті бєлки-,стрєлки,сливки,малинки і т.п.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? ви не хочете змінити колір постів? я поки ті бєлки прочитала, думала , що мене саму "бєлочка" хватить
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Яку музику найбільше ненавидите? Ту, що вночі голосно включають сусіди
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Борисе, а можна з цього місця конкретніше- куди саме подали?)) Ато в мене у батьків такі сусіди
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? То було на базі відпочинку, де електрощиток був легкодоступний. Якщо у Вас в робині нема більш-менш грамотного електрика, то мушу попередити про небезпеку. Звичайна совєтська розетка має 2 "полюси" - фаза та нейтраль (т.зв. "робочий нуль"). Євророзетка - 3 "полюси" - ті ж плюс "захисний нуль". Для подачі 380 треба мати доступ до різних фаз (потрібні 2 з 3-х). Тож замість робочого нуля я тимчасово почепив іншу фазу і вийшло 380 замість 220. Треба подати так, щоби запобіжники (або автомати) не вибило і бажано не спалити лічильник. Тому самі краще цим не займайтеся. В житловому будинку треба пам"ятати, що від"єднуючи "нуль", Ви можете наробити шкоду іншому сусідові на цьому ж поверсі. Так що кличте фахівця, який має 4 кваліфікаційну групу з електробезпеки.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Ага. наступне питання - є на форумі "фахівці, які мають 4 кваліфікаційну групу з електробезпеки"??! Дуже треба:o
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Мав ту 4-ту багато років, але цієї осені навмисне оформив 3-тю. Точніше, отримав “автоматом”. Ще таким же способом спалив перфоратор “Бош” рагулям, які робили ремонт під нами. Ото нєфіг працювати по суботах. Там я точно знав, Що вони підключені без лічильника. Потім анонімно зателефонував їхньому бригадиру і сказав, що так буде й надалі, якщо час робіт вийде за межі 9 – 18 пон.-п”ятниця.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Ще не люблю різні ремікси. Коли візьмуть стару нормальну пісню і зроблять з неї ЧПО зна шо.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? А я не люблю "Реквієм" Моцарта. Кажуть,що то погана прикмета особливо коли на прослуховування до вас в хату збираються родичі і друзі
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? А я люблю, частенько слухаю, тільки не дуже подобається у виконанні лейпціґської капели, якийсь надто сумний. У нашій філармонії краще.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Не люблю шансон (від нього тільки негативні емоції) І також реп ненавиджу
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Найбільше мені не подобаються пісні у виконанні ""співучих танга". Тобто таких груп, як SMS, "Сливки", "Блистящі" тощо. Тема і ідея їхніх пісень однакова, як і саме виконання.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Музику не можна ненавидіти, музика Є або та що тобі подобається і чуючи яку ти почуваєш себе комфортно та думаєте про щось приємне ...чи ніпрощо не думаєш, ,тобі просто класно. А Є така яка тобі просто не подобається, і це не означаю що вона погана. Щодо запитання (Яку музику найбільше ненавидите?), то я б сказав про набір звуків від яких вуха в"януть (рускій шансон, папса іт.д) НЕНАВИДЖУ. І треба з тим щось робити коли ти заходиш у транспорт чи у бар пива попити... і починається....мої вуха такого не витримують:n:
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? За те що не люблю-проголосував що реп. Для цього в мене є вагома причина.Цю музику називаю "пісні американських піонерів", бо чомусь воно мені нагадує ось це :"Кто идёт? Мы идём. Кто поёт? Мы поём.Кто шагает дружно в ряд? Пионерский наш отряд!" Чим не прототип репу теперішнього.