Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Ох, як я не люблю таких як Діма Білан і Віталій Козловський...
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? я практично будь-яку музику можу і люблю слухати, все залежить від настрою - під один настрій музика супер, під інший вона мене може дратувати, зате якась інша в сам раз не люблю хіба що блюз і джаз. кажуть, то дуже інтелектуальна музика, але на жаль для мене найчастіше це набір дратівливих звуків
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? о, ні Грюндік - це в іншому місці а я реп не переношу чи хіп-хоп, чи соул, чесно кажучи навіть не розбираюся що і до чого, але от типу Beyonce або "в натуре, в натуре"
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? А мені раз навпаки пощастило. Їхав з Сімферополя до Ялти і в автобусі водій поставив касету Наутілуса "Разлука", тихо так... "бетховен моцарт і вівальді то просто...хіти порівняно", та й не порівняно - теж хіти, і, думаю, ще надовго Не розумію... Вже третя сторінка... Де Поплавський?!
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Хих. Помоєму ненавість до музики - це не здорово. Музику можна або слухати(і відповідно вона вам подобається), або - не слухати(відповідно вона вам не подобається), але не навидіти ?... Я вважаю, що все що зроблене від душі - знайде свого слухача.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Він не заслуговує навіть про згадку Додано через 51 секунду Це міг би написати я . Підписуюсь під кожним словом.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? не можу слухати багато трансу. окремі речі подобаються(навіть подобаЛИСЬ), але загалом - така музика не спонукає думати.
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? дуже голосну не люблю, коли хочеться тиші, а сусіди гуляння устроїли Фабрику..ненавиджу...
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? фабрiка -- три "нiякi" спiвачки.... але з "фабрики зiрок" iнколи з'являються непоганi виконцi.... iнколи слухаю "корнi", "зверi"..... "корням" би ще писати текст, в якому е якийсь сенс -- був би дуже непоганий гурт, i вигнати би ще двох шепелявих....
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Ось почитайте, як російські радіоматори знущаються з тих, хто вночі слухає різний непотріб. Сподобається ! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=208636&postcount=16 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=208637&postcount=17
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? вони всі співають, і їх там четверо...... чоловік, який придумує музику і слова -- співає дуже добре, у нього приємний голос....
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? Скажімо культурніше... Кіркоров(той,що перець) мені подобається набагато більше
Відповідь: Яку музику найбільше ненавидите? А що накажете робити коли в кімнаті з Вами працюють троьє вихідців з Даунбассу і в них на всю потужність то дебільний рускій рєп то ще дебільніший рускій шансон? Прохання зробити тихше не діють....