То не по всій Україні таке. Хто хоче, той має своє Стрийське радіо... Тицни в смайлик... :naci: Але то треба робити, зусилля свої прикласти... І ніякі москалі не заважають, запроданці, бандити... Найпростіше сидіти перед монітором і шлякати про всю Україну
Ага з Доциком і Шльомкою.....я теж його слухаю ---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- А по дорозі додому слухали Сімферопільське радіо....не може не тішити балакають українською,хоч музику крутять всяку різну і сміття російське в тому числі,але по-троху прогресують.
всяких там Фабрік Звйозд.... Нє,ну чого,мені наприклад дуже сподобався Стас Шурінс,як на мене непоганий виконавець і автор.
Кожен має право на свою точку зору.Комусь подобається,комусь,як от мені,не подобається.Тут як кажуть "на вкус и цвет "
Крім бездумної попси, не подобається музика у виконанні Еріка Клептона, технічно він - великий і один з найкращих гітаристів, але його музика викликає неприємний осад... Ще не слухаю Led Zeppelin, Queen, Jimi Hendrix, чому - не знаю... Тему, мабуть, було потрібно було назвати - яка музика не подобається...
Найбільше не люблю шансон. А особливо ненавиджу ті гурти, на відео яких є гітарист, де видно що він такусердно грає, а в музиці того нема і не чути (не радіогіт..)
ТІК!!! Чоботи різінові на босу ногу вдінуті... Дєвочка сінєглазочка Їх слухають! Ходять до них на концерти! Показують по тєліку! Ужас!