Яку лікарню вибрати для співпраці?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Alexey Titievsk, 22 сер 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Яку лікарню вибрати для співпраці?

Чесно кажучи, міг поплутати.
    Жодної доброї асоціації слово "Топольна" (лікарня) не викликає. Напевне, через її "профіль". надто багато людей звідти не повернулися.
    Величезне сирітське приміщення. Обшарпане.
    Нє?

ЗІ: а на пиво я зараз піду. :radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 2
  2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

TARIKAFR правий. То є місце, куди звозять по швидкій всіх. А кадри і оснащення якоюсь мірою пов'язані. Грамотні лікарі теж намагаються потрапити туди, де вони матимуть змогу повноцінніше працювати. То ж покращення оснащення може якою мірою і покращити кадрову ситуацію.
    У мене теж звідтам родичі не поверталися. Але то були люди дуже немолоді і в практично безнадійному стані. Однак лікарі бралися оперувати, не вимагаючи грошей. А от молодий ще вуйко саме зараз досить успішно вишпортується з обширного інфаркту.

Інша річ, що там справді бездонний колодязь. Скільки не давай, все буде мало...

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

Та отож...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пропоную Залізнодорожну, можу організувати зустріч на високому рівні.

5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Спасибо.. :) Однако ведомственные больницы обеспечены более-менее неплохо по сравнению с обычными больницами.. Я думаю, что мы начнём с того, что уже предложили - больницы на Орлика и Больницы Скорой помощи, а там посмотрим, как пойдёт. То, что БСП в плохом состоянии - это как раз и "хорошо". Значит, им нужна помощь, служба то очень важная! :)

• Подобається Подобається x 5
  6. MaK

MaK Active Member

http://www.hospital.lviv.ua/ - лікарня обслуговує не тільки Львів, але й область. Окрім цього є базою для медичного університету (можливо хоч при такій нагоді нове покоління лікарів побачить як і з якою технікою потрібно працювати)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не проти, лиш би знайти нормальних чиновників для співпраці...

8. levandivka

Ггг...
    Глянув їх фотогалерею:

9. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Хіба що і побачить. Там "ізбранниє" так засіли на "своїх" апаратах, що хіба крім своїх синочків і дочок до них нікого і не підпускають. На мою думку рівень корупції і недосячності Абласних Праффесарів просто захмарний в порівняні з ЛШМД.
    Топольна має теж відділи, що обслуговують область.
    На Топольній лікарський персонал значно і простіший і доступніший, хоча всюди є свої виродки.
    Щось обласна від простих і знедолених людей не тріскає, як то бачиш на Топольній. Там в обласній в основному це панти, що зустрінеш найперше, а вже потім думку спеціаліста, і то про збереженні деяких умов.;)
    Впевнений, що то працьовитіший і бідніший потребує найпершої помічі, та при умові, що її використання можна б було прослідкувати.

10. MaK

MaK Active Member

??? ну і ???

Додано через 3 хвилини
    Приємно почути думку простішого і доступнішого персоналу:) ... і ще : ПРАФФЄСАРИ - це не обласна лікарня, а медичний університет... а щодо суто "лікарняних працівників" - то Ви ДУУУЖЕ помиляєтесь...

Додано через 6 хвилин
    А тут ПОВНІСТЮ з Вами згідний. От тільки як визначити хто працьовитіший і .... :):):):):):):)

Додано через 10 хвилин
    Там "ізбранниє" обєднуються і купують "апарати" за СВОЇ кошти. А в багатьох інших клініках - конкуруть, жеруться, і рвачують. ... тому і бідні

11. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Я говорив про прафєссарів універу, який знаю з середини, бо трохи там провчився. То не впевнений, що в чомусь помиляюсь. А простому персоналу, звісно, лишається найбідніших лікувати чи папки носити ззаду світил, чи докторські про різні бздури писати... щоб стати тими самими Прафєсарами.
    Я маю на увазі систему, яка прогнила до кісточок. І наш славний медуніверситет тому є найяскравіший приклад, обласна якому є найголовнішою базою.
    Я просто добре знаю людей зі всіх майже лікарень міста і на Топольній ніколи не працював. Просто, стараюсь реально подивитись на речі і допомогти... але вже здалеку.:sad:

Додано через 6 хвилин
    Так нарвалися по горло, а тепер на тих апаратах на правнуків заробляють. Звісно, що з того користують ті львівяни, що в змозі заплатити. А скільки вони БОМжів на тих своїх сіменсах подивились?
    І то дуже вигідна справа купити собі апарат і працювати на базі і під прикриттям державної лікарні.

12. MaK

MaK Active Member

ВІРЮ в Ваші благі наміри. (без жартів, абсолютно серйозно) Але здаються мені чомусь усі позитивні перспективи такими НЕРЕАЛЬНИМИ. ... і через прогнивший університет, і через медичних чиновників, і через міську владу, і через законсервованих ПРАФЕСАРІВ.

...ой зараз хтось буде штиняти про оффффтоп, так що можливо варто звернути увагу не на ВСІ (це я про вищевказану пропозицію туризму), а на найбільші і найпотужніші ЛПЗ

Додано через 7 хвилин
    Користуючись Вашим улюбленим (судячи з частоти використання в різних гілках) суржиком, скажу : ПЛУТАЮЩИМ ЗДЕСЬ НЕ МЕСТО. ггг?:)
    (мається на увазі обговорення таких тем)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)