Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Все??? о_О

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гммммм..а нє,не буду коментувати,хоча ооооой як багато маю думок на ту тему.З мене теж жорстоко і доовго(десь років 5) в школі знущалися. і що?пішовши зі школи я сказала собі твердо "Починаю нове життя!!З чистої сторінки:)".І почала:) купа друзів,хоббі,нові знайомства - і ось результат форумляни бачать щодня перед собою - усміхнену слимачиху:))) До чого я то всьо веду - тре працювати над собою,а не прикриватися видуманими масками і вихлюпувати свою озлобленість на цілий світ.У вас же такий шанс почати нове,дійсно нове життя.Це ж студентська пора,найкраща пора життя!!
    Гм..а бути мужчиною у вас не виходить.Це жалюгідна пародія.Просто будьте собою.Тим,ким вас створив Господь - Жінкою.

• Подобається Подобається x 15
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Жінками перестають бути всі. А далі - як пощастить. :)
    Знаєте, краще бути тим, ким вам Бог зробив і не йти проти природи.
    Вам чоловікоподібність не пасує однозначно.

• Подобається Подобається x 9
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О!:good:Слухай, Олю, старших, поганого не порадять:)

• Подобається Подобається x 8
  5. Да я не буду мужчиной, просто меня раздражает иногда поведение женщин, вот и написала тут своё мнение. Главная моя мысль - человек может быть хорошим и плохим независимо от пола. :pardon: Домашнее насилие может проявляться со стороны обоих полов. И женщины просто прибедняются - они вполне могут противостоять. Если уж не хотят - это их дело. :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  6. Liliyah Romanova

О, Наталочко. Ми те саме написали майже водночас. :give_rose:
    До речі, ніколи б не подумала, що тебе в школі ображали. Такий заряд сонця й енергії!
    А от по Рибці видно. Мені її вічно хочеться називати "Бурмосиком", бо набурмошена на весь світ... ;)

7. Іспанка

Телепатія,однако;););)

Як шкажали колишь бабчя Ішпанка...:))):))):)))

8. Liliyah Romanova

Рибко, жінки не є однакові. Я теж не люблю деякі 100%-жіночі риси. Але переставати бути через це жінкою? Нізащо. (от на мене бруд лити почали, то я притягла на аватарку рожевий унітаз, аби то все швидше й легше зливати:))) це при тому, що я не люблю рожевий колір взагалі)
    Можна інакше й мудріше: бути кращою жінкою, без жіночих рис, які не подобаються. Проблема в тому, що це складніше, треба більше працювати над собою. Заперечити й відкинути все набагато легше.

А протистояти як? Дати здачі?
    Тобі зуба вибили, а ти вибий два?

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  9. Іспанка

+1000!!!!:good::good:мої думки, матеріалізовані в слова.Направду так є в житті - щось прийнятне для себе залишаєш і розвиваєш,неприйнятне і неприємне - відкидаєш і рухаєшся вперед.Потрібно постійно працювати над собою,а це ой як нелегко.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Один раз я був очевидцем.як молода жіночка,худенька..не спортсменка(ну не було видно якигось прийомів) на Привокзальному ринку буквально розтерзала кількох гопників...о_О
    там було на що глянути...:good:
    вона накинулась на них як фурія...лупила всім,що під руку попаде(і мороженими кусками м’яса з лотків).
    Кров валила з них,як з пацєт...:sorry:
    Мєнти ледво відтягнули..
    О то є женсчіна:good:

11. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Рибко, чому ж ви не протистояли, коли над вами знущалися у школі? Чоловічого характеру виявилось замало?.. Чи може він таки не все вирішує?

• Подобається Подобається x 5
  12. Liliyah Romanova

Я вважаю, що жінці не пасує битися.
    На те Бог і дав їй мовну здатність (у жінок обидві півкулі мозку взаємодіють при мовленні, на відміну від чоловіків), аби вона в бійки фізичко не лізла.
    Я в школі з хлопцями часто билася, але не можу сказати, що дуже тим тішуся. Я їх розумію, з якоїсь точки зору, бо була страшком трохи, а з іншого - зате потім ніхто не ліз обмацувати, як гормони почали стріляти. І коли били не плакала, давала здачі, досі маю шрами на руках і ногах після того, добре, що на лиці ні один не лишився... Якось втікала від одного, то аж ногу підвернула... От лиш поза школою таке уявити собі не можу...
    Найгірше, коли б'ються батьки, страждає дитина. Їй тоді весь світ валиться і вона живе у відчутті постійної небезпеки.
    Я так розумію, що його в школі не було. Він там сформувався.
    От лиш чи є в ньому потреба зараз? Чи не запізно?

• Подобається Подобається x 7
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

В чомусь я згідний..але...ота шпана...обколені гопники..спробуйте їх переконати...словесно...
    Їм тільки такі аргументи і пасують..
    Цікаво,чи її чоловік вдома тероризує?

14. Іспанка

І я в школі з хлопцями билася,коли особливо сильно діставали...одному носа розбила,іншому окуляри...і з дівчатами раз бійка була - то вже допекли до живого. Я прихильник мирного вирішення конфліктів,але коли тебе доводять до стану "Вкур....о",то я як натура дуже темпераментна і емоційна просто не знаходила інших аргументів,крім кулаків.В 10-11 класах може й завдяки характеру і тому,що я показала,що не варто робити з мене шмату,бо та шмата добряче може врізати по носі, мене таки почали поважати...

однозначно запізно.Це вже перейдений етап життя.Почалася нова сторінка,яку можна і треба починати писати зовсім по-інакшому,без агресії.Її треба залишити в минулому,бо інакше діла не буде - те минуле буде отруювати теперішнє неприємними спогадами і абсолютно непотрібною злобою.

• Подобається Подобається x 14
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Гм, а чому тодi ви не протистояли обiдчiкам в школi? Ваше дiло? Чи не могли?
    Не завжди є можливiсть протистати. Якби вашi слова дiйсно збiгались з вашою впевненою думкою, то ви б нiколи не дали себе образити в школi щоб потiм згодом не бiдкатись про це у численних темах на ЛФ i ще й розказувати якi "баби тряпки" iтд.
    Дома часто буває таке як i у школi. Ви б мали це знати, раз маєте прямий досвiд.

• Подобається Подобається x 10
  16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

• Подобається Подобається x 16
  17. Daisy

Daisy Well-Known Member

Може терорезує і час від часу в неї буває розрядка, от вони їй і попали під руку;). Подружку таку маю: мила, спокійна, врівноважена, маленька, худенька, а раз в кілька років чоловіку дістається, каже що в цей час просто себе не може конролювати, боїться що приб'є колись і втримати її неможливо:dntknw:.

• Подобається Подобається x 4
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а хлопці здачі не давали, бо боялися втратити високе звання - "чоловік", нє?

• Подобається Подобається x 2
  19. Іспанка

Миху,вони здачі давали - словесно..А слово може поранити сильніше ніж удар:sad:

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Є випадки, коли ці "обидві півкулі мозку" відмовляють...:))):))):)))

Ви шо!?о_О
    Навіть не думайте! Вб'ють!

Аліас! То, якщо читати ті вірші перед копі\паст - відображення.:mocking:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)