Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

До речі, Рибко, із чоловіками (не всіма звичайно) та з жінками зі здоровою самооцінкою (якщо хочете, з чоловічим характером, а він зовсім не полягає в недолугості чи вайлуватості) легко спілкуватися. Там навіть якщо посваришся, погиркаєшся, то на все життя образи не лишиться. Перемовишся потім, посмієшся з конфлікту й забудеш. І спілкування далі буде йти без проблем... Якщо хтось інший, то буде весело, бо тоді підступу можна чекати в будь-який момент, а те, що хтось через тебе сопе носом, буде відчутно чи не на кожному кроці.

• Подобається Подобається x 9
  2. Лиля, я всё понимаю, но если вы мне из кармы мухоморную поляну сделали, что я вас - по головке должна погладить? Я, конечно, понимаю, что у вас всё сложно с Самойловичем, но при чём тут я? Ну, поддержал он меня, так что?

3. Liliyah Romanova

А я тут до чого? ;)
    Мені просто було цікаво чи буде якась реакція. І вона не забарилася.
    Треті особи та четверті тут ні до чого. Ви даремно шукаєте, чим прикриватися.

4. Вы просто поддержали Лилю. А она мне штук двадцать минусов налепила. Как говорится, друг моего оппонента - мой оппонент. Оппонент только в конкретной теме, ни в коем случае во всём. :)
    Я бы вообще хотела, чтоб мы с Лилей поубирали друг у друга эти минусы. Нам обоим будет лучше. :)

Ну, Самойлович меня всё время поддерживал... :pardon: А тут вы с ним поссорились. Хотя, я только предполагаю. Не говорю, что это правда, просто мне так кажется. :)

Останнє редагування модератором: 21 січ 2009
  5. Liliyah Romanova

22. Якщо бути точним.
    Ви без С...ча варті більшої уваги. :)
    Я вже один забрала, правда, цього вашого допису не бачила.

• Подобається Подобається x 1
  6. За то, что моё мнение кому-то слишком уж не понравилось. :pardon:
    Ну что ж, форум есть форум. :pardon: Всё как в жизни. Почти. И ссоры, и споры, и дискуссии, и примирения... :give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  7. Liliyah Romanova

Та ні... Філософські виводи цікаві, але не те. Я думаю, що ви чудово знаєте, яка відповідь, а писати її тут не обов'язково. Просто зверніть свою увагу на те, що ви таки звичайна дівчинка, а до чоловічого характеру (і нащо він вам?) вам ще рости й рости...
    (випереджаючи думку чию-би-не-було, що мені теж до нього рости, скажу, що я не прагну, я щаслива, що не народилася чоловіком і ціную те, що маю)

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Лілю і не треба підтримиувати....Вона непогано і сама собі раду дає...своїм дописам і думкам маю на увазі....

• Подобається Подобається x 9
  9. Liliyah Romanova

Ой, Мавпусику... дякую за посмішку! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

Все ніяк не зберуся написати одну історію до теми. Може, завтра.

• Подобається Подобається x 3
  10. Это зависит от того, в каких условиях формируется характер. Если бы вас в школе каждый день били по ногам, обплёвывали и называли с*чкой, то он бы у вас был несколько другим. :pardon: А мой характер, увы, около двух лет формировался именно в таких условиях. И, если честно, я бы хотела быть мужчиной. Не вру. Да и так, по-моему, видно.

11. Liliyah Romanova

Озлобленість та чоловічий характер - різні речі. Так само, як не те саме "шкіра слона" і чоловічість.
    Зрештою, ви ж мого життя не знаєте... ;)
    Видно, що не маєте цілості й миру зі собою. А даремно ви дозволили собі бути не собою, а витвором чиєїсь примітивності. Ви витворили захисну маску, але це не ви. Я вам бажаю, аби ви колись зустріли того, хто вам відкриє правдиву вашу сутність, а ви її приймете й не будете боятися, так як зараз.

• Подобається Подобається x 10
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Олю, а мені здається, що через деякий час це в тебе пройде.Не треба культивувати у собі чоловічий характер.Ти ж колись закохаєшся , вийдеш заміж, народиш дитинку:).То для чого дитині два тата?:)
    ПиСи.Написала і сама не можу того уявити.рибко, будь краще Рибонькою..жіночою :)

• Подобається Подобається x 14
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю,не перебільшуй..
    Все ок..досить глянути на вірші,які ти знаходиш...
    Молодець...
    Все в тебе буде добре...

• Подобається Подобається x 14
  14. Liliyah Romanova

Я колись теж була собою лише наодинці з віршами... Головне в тому не застрягнути.

• Подобається Подобається x 8
  15. А стихи тут при чём? :dntknw:
    Вы тоже много стихов хороших находите, так что, вы женщина? о_О

16. Alias

Тому що вірші, то відображення душі, почуттів.А вірші ти знаходиш дійсно гарні ...

• Подобається Подобається x 6
  17. Liliyah Romanova

Рибко, чи мені вам казати, КИМ стають чоловікоподібні жінки? А КИМ вони перестають бути? Знаєте?

• Подобається Подобається x 4
  18. Скажите, мне интересно.

19. Liliyah Romanova

Перестають бути жінкою.
    А стають - крайніми феміністками (бо видів фемінізму багацько), лезбійками та зоофілками...

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  20. Alias

А може й сама здогадаєшся? Я теж про це подумала, що Ліля написала

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)