Нагадався анекдот... Стрілись два колєги після п"янки: - Ти як? Жінка не пиляла за вчорашнє? - Та яке... Вона аж на колінах стояла переді мною... - Та а то як??? - Стала на коліна з качалкою і починає: "Ану, скотино, вилазь з-під дивана поки ше цілий!!!"
Як мені ці слова щось нагадали... Рибко, жити буде нелегко, зате дуже цікаво. Головне, щоби це у вас трансформувалося в дорослому віці у дорослу сильну жінку, а не в примітивний фемінізм. Жінки дуже різні. У вас вони чомусь вийшли лише двох видів: або зламаний ніготь, або чоловікоподібні. :8: Поза спрощенням поділу, все решта файно.
Та може і ні.... В хлопців теж є такий вік, що вони дівчинки за коси тягнуть... ... прізвиська їм придумують, ... бавитися разом не хочуть... а потім.... ... раптом щось зміняється ... і вже чомусь хочуть...
Бойовій кобіті? Та таких багато чоловіків ненавидять. Не всім вистачає сміливості визнати жінку рівною. Зазвичай або принизити намагаються, або використати.
Да и от вас - взаимно. Или только вам можно мухоморы лепить? Так поставьте и вы мне будем вместе удивляться.
якщо ви вбачаєте щось погане в мому дописі, то Ваше право сказати своє "Фе"...а ставити для того щоб тільки "вместе удивляться"...то не до мене....
А ви подумайте, чого ви їх дістали аж нині й аж 22 (і лише на двох темах). Може, якраз щось зрозумієте... Було би бажання, правда.
Хамиш,парниша!(с).Рибко,поакуратніше на поворотах, а то не дай Боже,в кювет вилетите Тут не дитячий садок,щоб бавитися,а форум для спілкування розумних дорослих людей.
Я лише хотіла вам показати, що у вас не чоловічий характер, а жіночий. То все. Більше мінусів не буде.