Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іноді й мовчання буває крсномовніше ляпаса:)

• Подобається Подобається x 7
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Что бы делала?

• Подобається Подобається x 11
  3. Alias

Навіть маючи чоловічий характер ти залишаєшся жінкою і рано чи пізно твоє ставлення до жіночих "хникань " зміниться.Я не говорю про "зламанй ніготь", такого я теж не розумію.

• Подобається Подобається x 11
  4. bora

bora Well-Known Member

Можливо. А мети такої й не було - всіх у рядочок виставити згідно власних уявлень чи словникових означень та ярлики навішати...
    Як бачите для когось постійні крики-образи - нормально, для когось ляпас - не приниження іншої людини, а хтось просто й інших способів перевиховання не знає. А злочин - все (і за кодексом в т.ч.). Бо принижує гідність іншої людини. І в стані афекту, щоб ВИ знали легко може призвести до будь-якого наслідку. Проте піднімаючи руку нерідко людина сама себе в цей стан і вганяє - це такий потічок лібідо, який проривається і виходить назовні бурхливим потоком. А в суді цей стан доводять тільки коли в підсудного грошей на то ДОСИТЬ - інакше, сидітиме за вбивство по повній.
    Всі ці думки важливі, бо в купі вони створюють цю суспільну думку завдяки, якій "битовуха" так ніби й вже не злочин. А певним чоловікам (як і жінкам) хочеться сказати - це Ви доки власні донечки (сини) ще маленькі думаєте, що нічого страшного...

5. Фесько

Фесько Well-Known Member

"Всякому городу нрав і права..." ;)

6. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Нехай пробачать мене за офтоп, стосовно дискусій, власних думок і тд, висловлених на даній гілці, і не тільки. Для Рибки:

Пока ты шел на красный свет, ты был герой, сомнений нет.
    Никто не мог тебя с пути свернуть.
    Но если все открыть пути, куда идти и с кем идти?
    И как бы ты тогда нашел свой путь?
    (А.Макаревіч)

А по темі - на жаль, такі сім'ї були, є і будуть, і велику роль у цьому відіграє ставлення суспільства, що це нормальне явище: Б'є, значить любить, "ну ти мужиииик", "це сімейна справа", "розбирайтесь самі", "нема чого виносити сміття з хати", "сама заслужила"...
    + вчиняють насилля над тими, в яких впевнені, що вони не дадуть здачі. І не тільки в сім'ї. Яким би не був чоловік, інстинкт самозбереження у нього переважатиме. І він ніколи не вдарить жінку, якщо знатиме, що завтра за це її батько/брат/друг і т.д. натовче йому пику і не тільки

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 10
  7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Спасiбо, плакал (ц) :haha:

(Mavpysuk, :give_rose:-- про всяк випадок :) )

О-о, менi те ж саме кажуть :))

Я б сказав, що милується красою жiночих нiжок i не боїться в цьому зiзнатися нормальний здоровий чоловiк i при цьому не лицемiр :)

Звiсно, я не знаю, що таке "привселюдно обсмоктує" -- може, щось дико жахливе?:mocking:

Останнє редагування модератором: 21 січ 2009
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну так си люди жартують, і на то э причина... внутрішнє інстинктивне бажання кожного викликати в іншому сильні почуття... від того ми самоутверджуємся і отримуємо неабияке задоволення... як то кажуть, найгірше - то байдужість...

9. Полковник

Полковник миється в бані

найгирше - это предательство. ИМХО.

• Подобається Подобається x 8
  10. Не знаю. Меня уж точно бить не будут. Большинство женщин, которые тут пишут, не той весовой категории. У меня кулак оч тяжёлый, не вру. Так что мне не грозит. Я так думаю.

• Подобається Подобається x 2
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну я говорила про кримінальне право не лише України. Чи ви певні, що всі суди світу продажні, а всі криміналісти - дурні? :) То психологи у всьому вині - придумали той стан афекту, ніби робити їм більше нема чого :)))

• Подобається Подобається x 2
  12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не сумніваюсь...
    :flag_of_truce:

13. illia

illia Well-Known Member

Чоловік і жінка - дві частини одного цілого. Банально, але бачу багато хто про це забув, або не задумувався взагалі. Два елементи, які можуть розкрити свій потенціал, тільки в поєднанні один з одним. Чоловік і жінка дають один тому те, чого кожному з них невистачає. При цьому кожен виконує конкретні функції для досягнення цієї цілі. Коли ж нормальний процес порушується, нормальні зв"язки між елементами втрачаються... і утворюються - нові - спотворені взаємостосунки. Причини, які цьому сприяють... думаю ви самі можете спостерігати. Якщо взяти частковий, але частий випадок наслідку таких порушень - побиття чоловіком жінки, то, з моєї точки зору: чоловік невзмозі виконувати свої прямі функції (обов"язки), жінка підсвідомо розуміює, що нормальні зв"язки порушуються, намагається врегулювати їх, а в чоловіка включається інстинкт самозахисту (коли людям роблять зауваження , навіть,"по делу" - перша їх реакція - агресія до критика, бажання виправдатись). Починається пиятика (здебільшого). Тут хтось згадував про енергетичних вампірів, так от ніколи не помічали, що п"яні не піддаються цьому "вампіризму"? Коли цей ешалон захисту не допомагає, чоловік починає бити жінку. (Доречі насильство - це найбільш потужний захист:),а бійки(взагалі) виникають тоді, коли люди намагаються забрати критичну кількість енергії, донор не витримує і включає механізм самозахисту). Під прямими функціями я не маю на увазі лише заробіток. Чого хоче кожна жінка? (питання на засипку так би мовити:)). Ризикну сказати, що бути захищеною, почуватись впевнено біля своєї половинки і т.д. Давайте тепер подивимось навкруги: гейпаради, офісна робота, "милі чОЛОВІКИ" , які будь-яку чоловічу суперечку будуть вирішувати в суді, а єдиний їх спосіб привабити жінку - отримати в ніс від хулігана на вулиці і пробити кохану на жалість... думка, мабуть, незавершана, але яка вже є.

• Подобається Подобається x 9
  14. Я рада.
    А что, малёхо испугались? ;) :aggressive:

• Подобається Подобається x 1
  15. Alias

Тю,а нам чого лякатисьҐ? То нехай твій обранець боїться:)))

• Подобається Подобається x 8
  16. Это ты Агатону скажи. А то уже флажком белым замахал. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  17. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Може, з червоною мулетою сплутав? :mocking:

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

То не флажок, то тойвово ... ну... :blush::blush::blush:

19. Alias

Сподні, чи шо? :))

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вчитись,вчитись і ше раз вчитись,як казав тойво-во...:sorry:
    Швінки.
    О.

Олю,та створи гілку,про женсчін,котрі б’ют хлопів і не люблять кави і заспокій своє стривожене серце...:pardon:
    А то,ще тоїво не здаш...
    Тьфу-тьфу,звичайно...

Останнє редагування модератором: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 14
а де твій аватар? :)