Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Питання в тому,що здебільшого це робочо-крестьянські сім’ї,совдепівського зразка,де книжки або не було,або під колір стєнкі...:nea:

• Подобається Подобається x 2
  2. bora

bora Well-Known Member

О, ну то Вам потрібно одружитись на не істеричній дівчині:) Такі на щастя ще є;) І питаня підняття руки не виникатиме. Добре якщо ця гілка втратить актуальність не тільки тому, що її не хочуть помічати.

Останнє редагування: 19 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Домовлятись мені з вами нема чого... А ви краще скажіть - якщо істеричним, з криками і небажанням слухати є чоловік? Що жінка має право його бити??? Тим більше якщо вагові категорії співвідносяться як 1:2...

• Подобається Подобається x 11
  4. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ось тут діє метода Сестрички - розвернутися і пійти :mocking:

5. bora

bora Well-Known Member

Тим хто не дозволяє такого важко це зрозуміти...погоджуюсь. Але для цього достатньо заниженої в дитинстві самооцінки. Її можна спробувати змінити.

• Подобається Подобається x 1
  6. Coffe13

Ага...значить як істерику закатує жінка - то їй можна ляпаса, а якщо чоловік - то жінка має обернутись і піти?

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Перечитала то всьо... Мені здається, насамперед треба було дати визначення власне явищу домашнього насильства. Це коли побої (або ж моральні знущання) практикуються тривалий час. В такому випадку у обох і у чоловіка, який знову і знову таке робить, і у жінки, яка таке терпить, є певні психологічні проблеми. І то доведено тими ж таки психологами. :)
    Ну а якщо раз за життя не стримався - теж, звісно, зле, але, як на мене, то троха інша площина. Навіть у кримінальному праві за стан афекту поблажки даються. :)
    Ну я ж про це і кажу. Психологічні проблеми, вирішити можна, головне захотіти, а не боятись.

8. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дик таким сiм'ям i усi прекраснi й вiрнi розмiрковування щодо статусу жiнки в сiм'ї та суспiльствi будуть до одного мiсця, iмхо :scratch_one-s_head: "Домострой кыш, домострой мыш, домострой тохтамыш!", так би мовити :mocking:

9. Фесько

Фесько Well-Known Member

Дякуйте за це природі, що вона нас такими створила : нас сильнішими - а вас слабкішими! :hi:

10. Coffe13

ІМХО - дуууууууууже спірне питання...
    А Богу дякуватиму за те, що не ви мій чоловік!

11. bora

bora Well-Known Member

Дякую.
    Та мені теж так здавалось) Але прості фігури і очевидні структури понабридали:)

12. Фесько

Фесько Well-Known Member

Спірне в тому, що ви сильніше за чоловіків, нє? Чи що?
    Мені всеодно :yes:

13. Coffe13

Сила конфлікту не вирішує, а лиш ускладнює. І це стосується як чоловіків, так і жінок.
    Приємної всім дискусії...

• Подобається Подобається x 8
  14. Персі

Просто перечитавши всі сторінки, виникли підозри, що не всі розмовляють про одне і те ж

15. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ой, а гризотня, крик та істерія вирішує??

16. bora

bora Well-Known Member

А для цього радять психологи

• Подобається Подобається x 2
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені важко зрозуміти як можна взагалі підняти руку на чоловіка, жінку..дитину.в моєму оточенні, нащастя. немає таких людей і я виховувалась у сім"ї де є повага і взаєморозуміння.Так, були сварки..як і в кожній родині.Але щоб хтось підняв руку-такого не було.Тато перестав би себе поважати якби так зробив.Примінити силу , то показати свою слабкість.

• Подобається Подобається x 10
  18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Як не важко критикувати саму себе, але я визнаю що є істеричкою і психопаткою...завжди все вирішувала криками і сльозами...зі сторони розумію, як важко моїм рідним і близьким...але до чого я це все веду...до того, що попався би мені інший чоловік (я маю на увазі з іншим вихованням) то і ставлення було б інше....мій колишній хлопець завжди просто обертався і йшов в іншу кімнату, перечакати поки мені пройде...і згадалася ситуація, коли я розбила йому машину, то все що я почула в свою сторону :"Наталя...не рухай мене 15 хвилин"...і все...я розказала про це одній моїй знайомій на що вона мені відповіла: "Та він би мене вбив"...

• Подобається Подобається x 7
  19. Персі

Дякую, але мені це посилання не потрібне, у мене із самооцінкою все гаразд. :mocking:
    Окрім того, понижена самооцінка - це тільки одна з можливих, але далеко не єдина психологічна проблема потенційної жертви.
    Ну на небі бачать, що роблять. :good: Кого можна докупи зводити, кого ні. Але все ж таки в один прекрасний день навіть святий може не витримати, тому краще троха попрацювати над собою.

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вже не витримав:)...Це і стало поштовхом попрацювати над собою...

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)