Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ну невинна,що я холерик i люблю покричати наприклад.А уявiть як важко холерику з меланхолiком....Icнуе безлiч рiзних нюансiв над якими людина повинна працювати i впершу чергу над своiми ''в чужом глазу соринку найдеш,в своем бревна незаметишь"

Останнє редагування: 19 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дiйсно, бачимо конструктивнiсть по-рiзному :) Я вважаю за краще вiддiляти емоцiї вiд обговорення. Мабуть, то якраз суто чоловiчiй пiдхiд :mocking:

Не знаю. А що має бути пiсля Вашої теми, окрiм обговорення? :dntknw:

Ще раз: у сiм'ї зовсiм не обов'язково страждає лише жiнка, особливо якщо ми розглядаємо не лише фiзичну агресiю. Та й безапеляцiйнi твердження на зразок того, що в назвi теми, мене особисто завжди насторожують.

А втiм, тема Ваша, тож нi на чому не наполягаю :) То так було, думки з приводу :pardon:

3. bora

bora Well-Known Member

При цьому чоловіки тему читають) Отже на смак - товариш не всяк:)
    Хм..на жаль я мушу повторити ті ж слова - зміна сприйняття. Шкода, бо ми бачимо, що багато хто підтримує позицію - сама винна. А вина чоловіка від того не менша. Але якщо хоч одна люина змінить своє відношення до даного ніби дріб"язкового факту - особисто для мене це найбажаніший результат.

А я на ці зауваження погодилась вже писати про обидві сторони. Та й не мала на меті обмежувати того як це перекрутила ПЕрсі:) Шкода що Ви знов не встигли прочитати

4. Фесько

Фесько Well-Known Member

Треба звикатися що це вже доросле життя та дитячі витрибеньки її родичі вже виконувати не будуть ;)

Ну, а в чому винен чоловік-холерік який любить повставляти ляпаси?)) Яка б людина не була, вона повинна мати елементарну хоч якусь уяву про взаємоповагу до людини, будь то чоловік чи жінка.

5. bora

bora Well-Known Member

І я - холєрик. В дитинстві летіли шибки, випрацювався командний голос, боялися хлопаки. Тільки я виросла. Зрозуміла, що різкі рухи роблять більше шкоди і мені і навколишнім, ніж наводять лад чи доводять справедливість. Допомогли в цьому батьки. До речі - поясненням, а не силою на мої спроби "вирватись" від опіки. От мені часом здається, що ті хто може вдарити когось - насправді ще не виросли. Не може ляпас зняти образу, змінити думку, змусити поважати (це хіба до схиблених зовсім категорія вагомості). Щоб змусити не кричати - так, спосіб. Але він провокує ненависть. а не доводить правоту.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lika20

Lika20 Well-Known Member

знаете як виховують еврейських дiтей?!Iх нiколи несварять i некарають.Може й нам треба в них чогось повчитись!Тай способи впливу(манiпулювання)будуть набагато простiшi

7. Ага. Значит, вы антифеминист. Это радует! :good:
    Вы один из немногих, кто со мной согласился насчёт моих мыслей о женщинах. :pardon:

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Марна справа переконати в чомусь жінку...
    коли кричить..найліпше...вийти в район..погуляти...
    нууу..коли нерви напружені - знайти пару малолєток і натовкти писки...
    але не більше 5-ти..

• Подобається Подобається x 5
  9. demetris

demetris Well-Known Member

чого? кого? ;-)

10. Фесько

Фесько Well-Known Member

Сумнівюся, що це якось допоможе ситуації. Навпаки, все буде починатися знов та знов так саме.

11. bora

bora Well-Known Member

Що вони плакси в своїй більшості?:) Ну, але це ж природа:) Марна справа їх повністю переробляти. Однак є жінки з чоловічим складом характеру - можна з такою одружитись й не мучитись все життя з нерозумінням своєї половинки.
    А Ви Рибко, чого на жінок нападаєте?:) Хочете познайомлю Вас з такими, які Вам сподобаються?;)

Ромку, малолєтки то да. певно не слабші. Але дурнуваті - бережіть себе;)

• Подобається Подобається x 5
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Свіже повітря корисне...
    Та й пару спарингів теж не зашкодить...
    Молоде покоління тре виховувати знов ж таки..
    після сварки з жінкою,емоційний стан розрахований на кількох...но не більше 5-ти...

Останнє редагування: 19 січ 2009
  13. А и правда, чего нападаю? Я ведь тоже женщина, правда, характер у меня не очень женский. :pardon: А познакомиться - с удовольствием! :give_rose:

• Подобається Подобається x 3
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Маленька поправочка, бо нас тут зараз з лайном змішають:
    антифемініст зовсім не означає антижіночник!
    Особисто я тут деколи просто виступаю проти відвертого феміністичного перегинання палки і в"їдливих нападок на противних "штаноносів".
    Пи.Си.: сюда більше не повернуся, йду далі відпочивати від хвориму. :give_rose:

15. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Однозначно марна.. Жінка так само марно переконувати, як і чоловіка...
    Допоки людина сама не переконається - хоч кіл на голові теши...

А по темі - єдина річ, яку б я не потерпіла чоловікові чи мужчині чи хлопцеві - це піднята на жінку рука.

• Подобається Подобається x 7
  16. Возвращайтесь, очень прошу! :cry:

17. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Можливо, до тих семей, де коїться отi усi жахи, треба просто пiдкинути втиху пару книжок з будування стосункiв? :))) Хоча б того ж Карнегi -- хоч як вiн декому не до вподоби, але поради його ефективнi.

18. bora

bora Well-Known Member

Мусите приїхати значицця;) Маю подругу, яка дійсно наїзджала на чоловіка - ех до чого ж криклива була. Друзі аж чоловіка кидались захищати, та він просив того не робити. Або йшов з дому прогулятись, або ігнорував, або закривався у другій кімнаті. :) А вони одружились в молодому віці. Так з народженням дитини за пару років вона дуже змінилась. Стала врівноваженішою, душевнішою. Сама зізнається - моєму чоловікові треба пам"ятник поставити, що мій характер терпів та й терпить (хоч це не значить, що він просто у всьому слухався). Видно зі сторони як вони один одного цінують. Не бачила б такого у житті - може й також думала б, що це невиліковно.

19. Фесько

Фесько Well-Known Member

А єдина річ, яку б я не потерпів від жінки - це крик, істеричність, не бажання слухати... Домовились?? ;)

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

А що заважає жінці, яка стала жертвою домашнього насильства, розвернутись і покинути чоловіка? Добре, сталось таке вперше - чоловік козел і т.п. Але навіщо дозволяти повторювати робити таке з собою, тобто не поважати саму себе?
    А взагалі, у психології є цілий розділ - віктимологія, який вивчає психологію жертви. Є багато досліджень, які підтверджують, що у жертв насильства є багато спільного - вони не вміють правильно оцінювати ситуацію і виробляти правильний тип поведінки у соціально значимих ситуаціях внаслідок різних факторів - порушень в процесі соціалізації і т.д. Існують навіть спеціальні методики, які дозволять "виокремити" потенційних жертв.

а де твій аватар? :)