Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Provincial

Provincial Well-Known Member

затримувати людину,не маючи на те повноважень-теж протизаконно..теж можуть затягати...
    по-друге,..Вас ніколи не відштовхували з відкритих дверей,заскочивши зненацька? Мене відштовхували.
    І по-третє..."силою виставити за двері" і "бити"- грань між цими поняттями деколи дуже розмита...і виставити не виходить (чіпляється пручається,шкрібається нігтями по обличчю) до тих пір допоки не "приголубити" як слід по писку...

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Варто все ж зазначити, що проблема "рукоприкладства" в родинах - це в 95% алкоголь, нє? Невже тверезий, при своєму розумі чоловік стане бити свою дружину? Думаю, це - досить нечаста ситуация, яка може бути, наприклад, пов"язана з патологічними ревнощами.

3. Tanka

Tanka Well-Known Member

Хворий світ, в якому культ насилля - основний культ, на жаль, провокує усі ці проблеми. Але це вже філософська та релігійна проблема, яка вирішується довгими віками, і прогрес йде дуже повільно, на жаль. Це ж повиннна сама людина усвідомити, що це низько. підло й мерзенно чинити насилля. Чи усвідомлять коли-небудь? Дуже сумніваюся. Скоріше гряне "апокаліпсіс".

4. meduzka

meduzka Member

Як на мене, то прогресу нема...і ніколи не буде. Насильство, як таке, частина нас і жодне окультурення його не переможе. Воно просто є складовою багатьох наших інстинктів - розмноження, самозбереження і тд. Завжди виживає найсильніший і йому завжди дістаються кращі самки...Такі вже закони природи. Проти них важко встояти...

А тут цілком згідна. От якраз під дією алкоголю вилазить наше справжнє тваринне єство, разом зі всіма інстинктами.
    Хочу ще зауважити, що я сама пацифістка і проти насилля, але не маю дитячого упередженого ставлення відносно цієї теми. Так, потрібна як мінімум самоповага, щоб не дозволяти таке чинити самому і щоб таке витворяли з тобою.

І ще одне. Provincial, Вас не повинна мучити совість - Ви захищали свою сім'ю. Отут якраз і вилізли інстинкти...:)

5. found

found Well-Known Member

Що Ви маєте на увазі під "обламуванням"???
    Те, що жінка свиня - ще не створює приводу її бити. Якщо жінка свиня/.../.../.../ і т.д., то порядний(чи краще буде звучати адекватний) чоловік з нею не звяжеться, якщо й звяжеться, то стосунки дальше "конфетно-букетного" періоду не підуть. Зрештою, на рахунок таких зв'язків можна сперечатись, оскільки при знайомстві з чарівною особою(представницею слабкої статі) центр мислення переміщується з головного відділу у відділ поблизу центру рівноваги. Тут виняток становитимуть власники великих животів і хвостів, якими вони балансують(пригадуєте BBC, динозаври зберігали свою рівнувагу завдяки довгим хвостам ззаді, ну так, ззаді, а де ж іще?!) , ну може є у Вас такі знайому... Про що це я?!

А якщо серйозно, то ніколи не кажіть ніколи. Ви ж не знаєте, якби Ви поступили в тій, чи іншій ситуації. Кожен завжди захищатиме свою позицію.

І чим це їм аукнеться??? Нікого не захищаю, але вони матимуть хороший урок на життя. Якщо вони вміють думати головою, то не братимуть приклад з того, хто дає ляпаси жінці(в даному випадку, їхній мамі). Зрозумійте мене правильно.

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Про який прогрес Ви говорите? В людині тваринне начало. І Ніяких змін не буде, і ніякого прогресу немає. Людина нападатиме(хижак) або ж впаде (жертва). В людині закладені інстинкти. Наприклад, материнський, який оберігає новонародженого. Хіба у більшості тварин не так?

З роками у Вас сформується свідомість, яка не вплине на свідомість наступних поколінь.

Людина? Людина - це маленька іскорка в часі і просторі. Історія ледь помітить, що ця іскорка появлялась. Як Ви збираєтесь вбити в голови цих іскорок одну і ту ж думку, ідею??? Фашистам вдавалось... У всьому є свій баланс, є за і є проти...

6. Tanka

Tanka Well-Known Member

І багато ви чоловіків чи дітей побили?. Тему читали, чи тільки останні дописи?. Я писала про насилля у контексті теми гілки. Про кращіх самок взагалі промовчу... Люди ж не тварини. Невже ви у наш вік, ще вірите в теорію еволюції? А з приводу прогресу- ну не треба ж мислити тільки тим часом, в якому живеш. У часи, наприклад, київських князів по поганським звичаям рабинь-наложніц вбивали та закопували з господарем, якщо той помирав. Якщо б з вами так зараз вирішили вчинити, ви, мабуть, одразу б згадали про прогрес. Прогрес є. Не бачать його тільки ті, хто бачити не хоче, або вірить в маячню про кращих самок чи в те що люди, це тварини.

---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:00 ----------

Див. відповідь вище вашій "колезі".

• Подобається Подобається x 2
  7. meduzka

meduzka Member

Я ж написала, що проти насильства і надаю перевагу переговорам....
    Ви дуже здивуєтеся, але тварини. Чи ви будете стверджувати, що ми побудовані по-іншому (взяти ту ж фізіологію з анатомією). І принципи поведінки у нас такі ж, як і у тварин. От якраз і дивно, що в наш "прогресивний" час, є ще люди, які відокремлюють себе від решта світу. Те, що у людей є свідомість - не причина робити себе вищими. І повірте - інстинкти існують, навіть якщо Ви в них не вірите.
    І насильство Ви ніколи не викоріните. Як і війни. Незважаючи на прогресивність суспільства.

а де твій аватар? :)