Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. bora

bora Well-Known Member

Дійсно, не треба перекрикувати істеричок - бо в тій справі їх таки не переможеш.

Скажу методи які спостерігала сама. Таку дівчинку висадили на тому моменті з авто (не за лісом - у місті:) ) Сказали - подумаєш про свою поведінку - подзвониш. На неї тоді це подіяло. Наступного дня вони були разом, а вона тішилася, що помирилася. Їй дали час прийти до тями і переосмислити те, в чому була неправа.
    Розумієте у чому річ була - чоловік був авторитетом для неї. Ну звісно - завойовувати постійно авторитет перед жінкою куди складніше ніж просто дати ляпаса. А якщо вона того не вартує - то що Ви ще з нею робите?

Останнє редагування: 19 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  2. сестричка

сестричка Well-Known Member

Ну це вже занадто!І зовсым не по-чоловічому.Краще повернутись і піти, нехай поголосує.Заспокоїться, тоды вже можна продовжити розмову.

• Подобається Подобається x 7
  3. Тут так написано, типа мужчин вообще не трогают, а женщин избивают регулярно.

• Подобається Подобається x 2
  4. сестричка

Який же то мужчина. якщо жінка на нього руку підіймає?

• Подобається Подобається x 4
  5. bora

bora Well-Known Member

Ех..Уявіть собі є такі сім"ї.

Шо то значить бажання жінок мужчин потрогати:)

6. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ну це Ви, а це я :)

Звісно ліпше і навіть ефективніше, це Ви ще жінок мало бачили :)))

Це дуже нагадує жіночу логіку, до речі :)

• Подобається Подобається x 3
  7. bora

bora Well-Known Member

Не певна. Я принаймні ЇХ ближче знаю.:) На кожну "невиховану":) таку може знайтися мудріший. А з дурними таки нема чого жити. Адже якщо вона розумна, Ви її кинете на тиждень - і вона усвідомить, що Ви їй дорожче, ніж власне пащекування. Ну хіба, ні?

8. сестричка

ну звісно, я ж не чоловік:)
    а по-Вашому логічно зразу ляпаса, коли що не так?

9. bora

bora Well-Known Member

У будь якому разі - виховання один одного складна штука. Бити - це найпростіше, що можна зробити. Але ж коли ми стаємо подружжям то не отримуємо власності на тіло своєї половинки, щоб йому завдавати шкоди.

10. Lika20

Lika20 Well-Known Member

А я вважаю,що такiй жiнцi подобаеться бутижертвою,коли ii чоловiк регулярно б'е i лихословить на неi...впершу чергу вона ввина,своiм бездiянням

• Подобається Подобається x 6
  11. Фесько

Фесько Well-Known Member

Розумна ніколи не буде чекати коли я її кину і щось докажу. Розумна пійде на компроміс :mocking:

Якщо людина не хоче слухати та вирішувати проблеми, то як її ще заспокоїти? Тижднями ігнорувати поки вона заспокоїться? :) Взагалі то без різниці, чоловік чи жінка, якщо людина не вміє спілкуватися спокійно і слухати, то вона напрощується. Чи хіба не можна спокійно сісти і все тихенько з'ясувати? :)

12. Lika20

Lika20 Well-Known Member

От би Ваша жiнка тяжкою атлетикою займалась:haha:

13. Фесько

Фесько Well-Known Member

Нікому не до вподоби бути жертвою. Чоловіки, особливо п'янці, можуть бити за настроєм, за погодою, це такі свині. Але якщо жінка сама провокує :) (кричить, браниться, не хоче нічого слухати, ніхоче до кінця нічого з'ясовувати, тощо )
    Я б тоді займався дзюдо :)))

14. bora

bora Well-Known Member

Один з варіантів. Є провокатори. Але це ж не означає, що треба свою планку опустити і таки вдарити. Це випробування також чоловіка - чи знайде він інший достойний вихід чи обійдеться найелементарнішим рефлексом.
    Направду в таких істериках важко потім виокремити раціональне зерно - і побиття може зайти далі ніж хотіла і жінка і чоловік. То для чого починати? Життя може бути перерване куточком столу від ляпасу...Статистику побутових летальних випадків хтось зауважував?

• Подобається Подобається x 5
  15. Есть и семьи, где жёны над мужьями издеваются. Но об этом мужья не говорят. Женщины вообще склонны хныкать и жаловаться на "горькую судьбу" гораздо больше, чем мужчины. Почитайте нашу тему "Просто мені сьогодні гірше всіх". Мужчины там практически не пишут. :pardon: Только и читаешь: "А-а-а! Я самая несчастная, у меня депрессия - я сегодня ноготь сломала!" :girl_cray: :crazy:
    Пораспускали бабы сопли! Тьфу!

16. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Може цим i визначаеться рiвень культури та й напевно i iнтелекту людини,,умный вгору непойдет,умный гору обойдет''.Така моя думка.

17. Фесько

Фесько Well-Known Member

Звісно, навіщо починати істерику та крик, якщо можна все з'ясувати мирним шляхом на місці? :) Як на мене, саме ця істерика і провокує ці ляпаси. А от якщо чоловік сам починає кричати по закатувати істерики - це ще безглуздіше ніж у жінки :)))

18. bora

bora Well-Known Member

Та якби. Психологи засвідчували факти побиття на всіх рівнях освіченості. Не хочу перевантажувати цитатами просто.

Я не читаю цю гілку. Даруйте всі, але після кількох перечитаних сторінок перестала вірити в те, що її по призначенню використовують просто.
    Взагалі думаю жінки (та й чоловіки, нехай так), які страждають від насилля - не зізнаються, їм соромно.
    АЛЕ хникати на життя і залишати побої - не одне і теж). Тішу себе надією, що колись такі люди зрозуміють, що терпіти побої - це не вихід. Необхідно шукати способу врятуватися від звиклого життя - є чоловіки (чи жінки) які не б"ють. не всі однакові і життя таке змінювати необхідно заради себе, заради нормальної психіки дітей.

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+10.
    Ви деколи пишете тверезі і розумні речі, як от і в "Жінка за кермом" приміром. :)

20. bora

bora Well-Known Member

Тут би зарадили дописи психологів. Сподіваюсь будуть.
    Можу з прикладу лише сказати. Знаю таку сім"ю - росли з такою дівчинкою разом майже. Жінка там верещить тому, що з дитинства батьки її не перевиховали. Тобто це просто звикла її поведінка, якою вона раніше ВСЕ вирішувала. За один день з тим не справитися. Але. даруйте, якою б тупою вона не була. але якщо демонструвати, що її верески НІЧИМ їй не допоможуть, то з часом (звісно не швидко) вона шукатиме іншого способу впливу на Вас. А ще заохочувати інші її спроби "впливу" на Вас)) Бо іноді до чоловіків неможливо достукатися (то чи не краще обрати для двох прийнятний спосіб знаходження компромісу?). Рефлекторно навіть, жінка шукатиме іншого дієвішого способу, для цього не треба щось пояснювати. Але часу на перевиховання піде ФАКТ багато. Ну але в подружжя на то все життя)

а де твій аватар? :)