Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. NIK

NIK Well-Known Member

Ніколи не бив жінок. І вважаю що КАТЕГОРИЧНО - яка б жінка не була - бити її не можна. Не подобається щось? Развернувся та пішов. Ми всі відносно вільні люди.Але дітей та жінок бити... Вдарив жінку - дійсно ти не чоловік, так оболонка людська з г..ном у середині. Хай рівного себе спробує побити :)
    Я помітив що чоловіки що бьють жінок звикли що ніколи не отримають відповіді та дуже слабкодухі, зразу хватаються за підручні предмети, а коли нічого і нікого поруч немає сразу в сльози та на колінях повзають... Не залежно від статутри та віку Тьфу на таких чоловіків....

• Подобається Подобається x 16
  2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ні, ну вбити інколи хочеться. Але щоб відлупцювати чи розвестись...навіть думки такої нема!:)

• Подобається Подобається x 12
  3. NIK

NIK Well-Known Member

Вбити і бити різні речі. Нам всім завжди дуже багато чого хочеться. Але людина тим від тварини і відрізняється - ЩО МОЖЕ І ВМІЄ КОНТРОЛЮВАТИ СВОЇ ДІЇ :)

• Подобається Подобається x 11
  4. Lika20

Lika20 Well-Known Member

+100 повністю з Вами згідна :):good:

• Подобається Подобається x 1
  5. smbds

smbds Well-Known Member

Чому ж не чоловік? Чоловік. Тільки тойво...вкрай пацаватий. Не самурай, а, перепрошую, гівно.

Десь у Ліни Костенко є про те, що панну не можна вдарити навіть квіткою :) І це - правильно.

• Подобається Подобається x 7
  6. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

Не чоловік тільки той чоловік,який не хоче бути чоловіком.

7. ewaa

ewaa Member

Жоден нормальний чоловік, той який насправді чоловік не допустить насильства...
    Тим більше над СВОЄЮ жінкою...То все чмошні створіння,які нічого не можуть у різних сферах...
    Знаю, бо жила з таким чмом...ні в хаті, ні при хаті, ні грошей,ні сексу одна лиш горілочка та друзі....
    Жодна нормальна жінка не буде жити з таким чмом...Нічог не може - зато ПОНТІВ!!! купа... Вбивати наХ...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

виходить у мусульман нема хлопів.......
    у Корані пише, шо тре бити жінку......

9. bora

bora Well-Known Member

Таааа? Мушу тепер читати..чого б то... чи то у мусульманок інша душевна організація? чи то вони такі не чемні порівняно з нами?:)

10. vien

vien Member

ЭТо для меня больная тема. Меня бьет брат. Непостоянно и не ругулярно - но все же. (за всю жизнь наверное раза 3 - но если учесть его габариты и мои 150 см и 46 кг..). Когда он меня бьет - такое ощущение что у него крыша уехала, он становиться каким-то больным. Поэтому я считаю - что те парни которые бьют девушек больные психически и очень серйозно.

Пару раз сталкивалась с ситуацией когда парни говорили - "есть такие девушки которых можно", "это не девушка" и всякие бла бла бла...

Я не знаю. Ничего не могу сказать. Это трудно когда пережил :scratch_one-s_head:

З.Ы. А еще я не люблю жалость.

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

отвечайте, вгоните ему ножницы в ногу или врежте молотком, схватитесь за нож, иначе не перестанет, от брата не уйдеш, но перевоспитать можно ...

12. Можно попросить парочку (раз там ТАКИЕ габариты, то хоть бы и троих) молодых людей поучить братика. Кстати, чем больше их будет - тем аккуратнее (и безопаснее для его же здоровья) смогут поучить.

Думаю, это справедливый вариант для любых случаев, когда заведомо сильный бьет слабого, а из-за родственных отношений правоохранительные органы привлекать не хочется.
    Правда, в жизни частенько слабый сам и лезет с кулаками первым...

А вообще, тема - не сексизм, не? ;)

13. bora

bora Well-Known Member

Е нє, не кожен це може взяти до рук з такою метою...
    Думаю вихід - організації, які на тому спеціалізуються. Напевно на типові проблеми вони вже випрацювали певну схему протидії. Але київських контактів не маю. В неті точно має бути щось.

14. Вся их схема противодействия - уговорить жертву домашнего насилия уйти из дома (на время) и обратиться в правоохранительные органы. Так что, можно сразу к знакомому адвокату...

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нет, никто не решит, только сами ...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та просто є різні мусульмани. Є багато порядних і то правда, але дівчина, яка одружується з мусульманином, повинна розуміти, що якщо чоловік її вдарить, то його засуджувати ніхто не буде, це буде в межах правил, бо жінку може вдарити і християнин, але це буде однозначно засуджено суспільством, вірою, а там - це в межах норми.

17. bora

bora Well-Known Member

Ото я дивувалася президентам країн, що знаходять в охорону собі табуни незайманих дівчат. Певно з такими законами там кожна друга проти одруження:)

Ну тоді так - знайти сильніших на брата...страшно таке казати, але я знаю випадки коли подіяло таки. Зажили далі спокійно. Хоч там було трошки інакше - побили брати чоловіка сестри. Одного разу вистачило.

18. Лисеня

Лисеня Active Member

Для мене це також "больная тема", але в мене ситуація навпаки за стіною. Періодично, дуже періодично, сусідка ТЛУМИТЬ чоловіка. Вмішатись - чужа сімя, зрозуміти, робити вигляд, що все нормально- важко. Це вже не жінка і не чоловік, але в них є дитина, якої найбіше жаль, тому що така поведінка там це вже норма.
    Вибачте, може не в тему, але на жаль такі випадки не виняток в нашому викривленому світі. Про них просто намагаються не говорити. Жінка-чоловік, якщо "воно" дозволяє собі постійно принижувати іншого, то уподоблюється тварині і незворотні психологічні зміни відбуваються в обох.
    Я теж холєрик, іноді хочеться зірватись, але "приклад" за стіною заставляє зупинитись, задуматися. Є таке поняття- точка неповернення і тоді вже все.

19. Я думаю, это единственный выход (в № 372 так и написал) если предположить, что само поведение брата не было, скажем, альтернативой обращения в правоохранительные органы по поводу пропажи денег или ещё чего... Но! С какой стати нам бы такое предполагать? Мы в наших форумчанах и форумчанках уверены! :)))

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Тобто хочете Миху сказати, що в Корані так і написано, що жінку треба бити чи можна?
    В нас Коран трактують троха вільно, я би сказала, 80 відсотків стверджують, що кредо мусульманина "око за око", але насправді. то не зовсім так, цей принцип є як останній аргумент і то виправданий при великому переліку передумов.
    Зрештою, треба шуккати першоджерело та офіційні переклади.

а де твій аватар? :)