Ніколи не бив жінок. І вважаю що КАТЕГОРИЧНО - яка б жінка не була - бити її не можна. Не подобається щось? Развернувся та пішов. Ми всі відносно вільні люди.Але дітей та жінок бити... Вдарив жінку - дійсно ти не чоловік, так оболонка людська з г..ном у середині. Хай рівного себе спробує побити Я помітив що чоловіки що бьють жінок звикли що ніколи не отримають відповіді та дуже слабкодухі, зразу хватаються за підручні предмети, а коли нічого і нікого поруч немає сразу в сльози та на колінях повзають... Не залежно від статутри та віку Тьфу на таких чоловіків....
Вбити і бити різні речі. Нам всім завжди дуже багато чого хочеться. Але людина тим від тварини і відрізняється - ЩО МОЖЕ І ВМІЄ КОНТРОЛЮВАТИ СВОЇ ДІЇ
Чому ж не чоловік? Чоловік. Тільки тойво...вкрай пацаватий. Не самурай, а, перепрошую, гівно. Десь у Ліни Костенко є про те, що панну не можна вдарити навіть квіткою І це - правильно.
Жоден нормальний чоловік, той який насправді чоловік не допустить насильства... Тим більше над СВОЄЮ жінкою...То все чмошні створіння,які нічого не можуть у різних сферах... Знаю, бо жила з таким чмом...ні в хаті, ні при хаті, ні грошей,ні сексу одна лиш горілочка та друзі.... Жодна нормальна жінка не буде жити з таким чмом...Нічог не може - зато ПОНТІВ!!! купа... Вбивати наХ...
Таааа? Мушу тепер читати..чого б то... чи то у мусульманок інша душевна організація? чи то вони такі не чемні порівняно з нами?
ЭТо для меня больная тема. Меня бьет брат. Непостоянно и не ругулярно - но все же. (за всю жизнь наверное раза 3 - но если учесть его габариты и мои 150 см и 46 кг..). Когда он меня бьет - такое ощущение что у него крыша уехала, он становиться каким-то больным. Поэтому я считаю - что те парни которые бьют девушек больные психически и очень серйозно. Пару раз сталкивалась с ситуацией когда парни говорили - "есть такие девушки которых можно", "это не девушка" и всякие бла бла бла... Я не знаю. Ничего не могу сказать. Это трудно когда пережил З.Ы. А еще я не люблю жалость.
отвечайте, вгоните ему ножницы в ногу или врежте молотком, схватитесь за нож, иначе не перестанет, от брата не уйдеш, но перевоспитать можно ...
Можно попросить парочку (раз там ТАКИЕ габариты, то хоть бы и троих) молодых людей поучить братика. Кстати, чем больше их будет - тем аккуратнее (и безопаснее для его же здоровья) смогут поучить. Думаю, это справедливый вариант для любых случаев, когда заведомо сильный бьет слабого, а из-за родственных отношений правоохранительные органы привлекать не хочется. Правда, в жизни частенько слабый сам и лезет с кулаками первым... А вообще, тема - не сексизм, не?
Е нє, не кожен це може взяти до рук з такою метою... Думаю вихід - організації, які на тому спеціалізуються. Напевно на типові проблеми вони вже випрацювали певну схему протидії. Але київських контактів не маю. В неті точно має бути щось.
Вся их схема противодействия - уговорить жертву домашнего насилия уйти из дома (на время) и обратиться в правоохранительные органы. Так что, можно сразу к знакомому адвокату...
Та просто є різні мусульмани. Є багато порядних і то правда, але дівчина, яка одружується з мусульманином, повинна розуміти, що якщо чоловік її вдарить, то його засуджувати ніхто не буде, це буде в межах правил, бо жінку може вдарити і християнин, але це буде однозначно засуджено суспільством, вірою, а там - це в межах норми.
Ото я дивувалася президентам країн, що знаходять в охорону собі табуни незайманих дівчат. Певно з такими законами там кожна друга проти одруження Ну тоді так - знайти сильніших на брата...страшно таке казати, але я знаю випадки коли подіяло таки. Зажили далі спокійно. Хоч там було трошки інакше - побили брати чоловіка сестри. Одного разу вистачило.
Для мене це також "больная тема", але в мене ситуація навпаки за стіною. Періодично, дуже періодично, сусідка ТЛУМИТЬ чоловіка. Вмішатись - чужа сімя, зрозуміти, робити вигляд, що все нормально- важко. Це вже не жінка і не чоловік, але в них є дитина, якої найбіше жаль, тому що така поведінка там це вже норма. Вибачте, може не в тему, але на жаль такі випадки не виняток в нашому викривленому світі. Про них просто намагаються не говорити. Жінка-чоловік, якщо "воно" дозволяє собі постійно принижувати іншого, то уподоблюється тварині і незворотні психологічні зміни відбуваються в обох. Я теж холєрик, іноді хочеться зірватись, але "приклад" за стіною заставляє зупинитись, задуматися. Є таке поняття- точка неповернення і тоді вже все.
Я думаю, это единственный выход (в № 372 так и написал) если предположить, что само поведение брата не было, скажем, альтернативой обращения в правоохранительные органы по поводу пропажи денег или ещё чего... Но! С какой стати нам бы такое предполагать? Мы в наших форумчанах и форумчанках уверены!
Тобто хочете Миху сказати, що в Корані так і написано, що жінку треба бити чи можна? В нас Коран трактують троха вільно, я би сказала, 80 відсотків стверджують, що кредо мусульманина "око за око", але насправді. то не зовсім так, цей принцип є як останній аргумент і то виправданий при великому переліку передумов. Зрештою, треба шуккати першоджерело та офіційні переклади.