Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Марусино

Марусино Well-Known Member

я б не сказала. Женщина не рподпадает под категорию "бьет слабого"..

• Подобається Подобається x 1
  2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ой... ну звісно... як чоловік б*є жінку - то він скотина, а як вона - то самозахист... Шукаєм собі виправдання? Чи як? Невже тільки тому, що є загальний стереотип, який давно не актуальний, що чоловік сильніший, то якщо кубіта втарабанить його - то вона права, бо вона слабша? Кльово... А може просто признати що щось не те? І не тому що різної статі...

• Подобається Подобається x 3
  3. Марусино

что такое "кубита"?:)

нет, я не говорю про то, что если бьет женщина, то самозащита. Она просто бьет, также, как и те мужики в семьях, допустим. Из тех же причин, я не знаю, но вот выражает так свою депрессию ли, эмоции ли, скандалы. Но частенько дает мужу оторваться, он ее не бьет, разве что в ответ держать может сильно или оттолкнуть. Так и живут. Моей подруги семья.

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

[/QUOTE]
    Жіночка, дівчина, "телка" по вашему... але не в коров*ячому плані...

І що? Це нормально?

5. Марусино

нет, но это необычно. Обычно мужчины в семьях лютуют.. А почему иногда срываются женщины. Короче, не поймешь.
    и что же вы бы посоветовали такой даме? "пить Персен" - банально. Не действует. Вкедь есть же причина всему. Всё кроется в психологии, эмоциях. Может, есть какое-то решение...

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Самоуважение

7. Марусино

ей-то что сказать? все всё понимают, как воплотить вопрос.

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

Їй говорити - без користі. Все що Ви скажете - Ви будете ворогом. Вона сама має все осмислити.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може Пурген?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  10. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

тут згідна
    якщо слабша жінка вдарить чоловіка то лише з його гласної чи негласної згоди
    нє, я не виправдовую биття чоловіків істеричним жінками, але я вважаю, що вдарити сильнішого то одне, а слабшого то інше
    сильнішого б’ють, бо він дозволяє, а слабшого, бо можуть
    точнісінько так само я ставлюся до биття дітей - це биття слабших, якому не бачу виправдання

а ще хочу сказати, що бити не можна, а давати здачі часто просто необхідно
    то для мене абсолютно різне - бити і захищатися/давати здачі
    бо люди які б’ють розуміють тільки мову сили і якщо не дати здачі, то будуть вважати вас слабкими
    ну наприклад, якщо дитину в школі вдарять і вона не дасть здачі, то її будуть бити регулярно і мати за слабака

• Подобається Подобається x 6
  11. Марусино

саме так... идея моя была такой. Но. Есть ведь и слабые мужчины, духовно, эмоционально. А есть и физически))))

12. bora

bora Well-Known Member

Так признають..чи ліньки гілку читати?:) Персонально для Вас, продовжу назву теми - "а якщо жінка б"ється, то аналогічно вона таки якась не жінка:)"
    Щодо неактуального стереотипу - статистика і коментарі правоохоронних органів доводять протилежне Вашій скуб"єктивній думці.
    Дарма на особистості переходите. Думаю ті, хто таки мають стосунок до схожих ситуацій на цю гілку не дописують...але читають.
    Не утворився, бо "стокгольмський синдром". Це не виправдовує його в очах суспільства, і таки є відхиленням якби Ви не хотіли захистити колишнього коханого.
    Гарно зауважено.

• Подобається Подобається x 6
  13. Юкола

Юкола New Member

Я свого чоловіка била декілька разів.
    він мене та-а-ак виводив тоді з себе, що аж стриматися не могла.

Потім про це школувала.

14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

не знаю, всяке в житті буває.
    то ще від чоловіка залежить.

але впевнена, що поваги до жінки в очах битого нею чоловіка не додасться.

іноді у відповідь на "виводить" набагато ефективніше промовчати, або кинути "особливий" коронний погляд, від якого йому і "виводити" Вас із себе перехочеться.

• Подобається Подобається x 8
  15. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Я зазвичай так і роблю.... він сам каже шо краще б я його вдарила...такий погляд дуже вправляє мозок:)))

• Подобається Подобається x 10
  16. volk

volk Well-Known Member

Деколи деяка "жінка" так рота розтулить, такими словами заговорить, що ловиш себе на думці, що вона якраз тим саме й прикривається що жінка, інакше одним ударом закрилася б надовго. Бо якби на її місці був би чоловік, то просто з елементарного розуміння необхідності отримати по пиці (у виховних цілях) собі б такого не дозволив.
    А на рахунок "Якщо вдарив жінку - ти не чоловік" - дик чого ж не чоловік, ще й як чоловік. Хіба би вдарив чим ... і став не зовсім чоловіком.:crazy:
    Додам ще, що ЖІНКА не дозволить не тільки себе бити, але й не дасть приводів до цього.

• Подобається Подобається x 2
  17. bora

bora Well-Known Member

За такою логікою виходить що - якщо в мене чоловік ревнивий - то я його сковорідкою можу додуматись перевиховувати чи наймати здоровіших за нього виховників, бо це очевидно неправильна поведінка?
    А вищезгаданих жінок відверто всі називають не жінками якраз - а бабищами базарними, істеричками і т.д. Це проблема їхнього виховання. Мене дивує коли чоловіки часто жаліються, що багато з такими мали справу й не бачать альтернативи. Ну звісно, перевиховувати/вибудовувати стосунки - це дуже кропітка, тривала й важка щоденна праця, а дати по пиці, - просто, не потребує ні розумових, ні зрештою в дебелого чолов"яги, фізичних серйозних зусиль... Сумно від такого відношення, воно свідчить про те, що на побудову гармонії ніхто в такій парі не готовий і її перспективи - очевидні..
    Вона крикне-він вдарить-вона затаїть зло і дасть здачі або піде на зло зрадить з іншим-він знову вдарить..а збоку на все це дивитимуться діти...

Приводів?))) Прошу сказати слово психологів тоді) Бо напевно хто шукає - той знаходить... Людська уява - штука непередбачувана - все що завгодно при бажанні можна виставити приводом. Інша річ, що жінка яка усвідомлює, що хоче здорову люблячу сім"ю з повагою в ній, не стане чекати систематичних побоїв, а зробить висновки до початку таких.

• Подобається Подобається x 4
  18. volk

volk Well-Known Member

:good:
    Хоча... ну я не знаю, що Ви бачите під брендом "жінка"...
    Нарахунок "по пиці". Це - не будування відносин в ПАРІ, як Ви пишете. Я не маю ні щонайменьшого наміру щось будувати з такою "бабищою", більше того, як досвід показує, добрий флєц по писку замінює багато місяців втраченого виховання. Взагалі ПЕРЕВИХОВУВАННЯ це не те, про що йдеться в даному випадку.
    З приводу побоїв у сім"ї - здається, тема так не стояла, - потім вона цим обросла, але не звучала так спочатку. Якщо Ви хочете поговорити про це, то це не питання "загалу", в усякому разі це не тема якогось хамства комусь від когось, нажаль від жінки.
    Наостаток. Якщо чоловік ревнивий, то це до теми взагалі ніякого відношення не має. Ну, мені так здається. Взагалі практика показує, що намагатися когось перевиховувати досить тонка справа. Якщо Ви не відчуваєте людину яку збираєтеся перевиховувати, - то взагалі марна.
    Сковорідка, звісно, не спосіб перевиховування, але дехто по ній так плаче, фігурально, що необхідно це враховувати.

В принципі,так.
    Знаєте, колись я мав нагоду бути "дружбаном" на одному весіллі одного чувака з митниці на одній львівській дамі. Все виглядало чудово (принаймні так я то бачив), аж поки в якійсь не надто патовій ситуації митник (ще напередодні весілля) рявкнув своїй пасії "закрий писок! Буде так, як я скажу!"
    Що було далі? А далі була "сплошная нєжность". Много лєт!
    Певнє, сковорідок забракло. Нє?

Нарахунок жінки, яка не доводить до мордобою.... Мрію, холєра...
    Нє-нє, є! Є такі ЖІНКИ. Слава тобі Господи! Все ще мотивують своєю сутністю, а не законом.

Останнє редагування: 14 бер 2009
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

От дійсно золоті слова...:good:
    Але й ЧОЛОВІК,мужчина.який дозволить собі підняти руку...вже не зовсім мужчина...:nea:
    В кращому випадку глупійкуватий нервус...:dntknw:

• Подобається Подобається x 8
  20. Vetta

Vetta Well-Known Member

Ми всі люди...але по при те ми чоловіки і жінки....Тобто в якийсь мірі щось дозволено більше одним а щось дозволено більше ішшим.....але є ТЕ чого не дозволено по відношенню один до одного взгалі....Зокрема як і піднімати руку....Мене особисто ображає навіть мат якшо він від рідної людини...про рукоприкладство і мови бути не може....

от вчора була свідком...знайомий вдарив 3х річного сина за те що той шипнув його в губу.....тобто навіть по відношенню до малої дитини часом важко втриматись...не те що жінки...А що стримує? Дитина поплаче і вибачить....жінка і розвестись може ))......

Однозначно заслуговують на повагу чоловіки з сильним духом....той який сам, стиснувши зуби розвернеться і піде...ще й жінку заставе за собою бігти...а ніж той шо як не матом то рукою-низько, це слабкість і ....ну (погане слово)))...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)