Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не знаю, дана особа на солідній посаді і люди її навіть сильно поважають.

2. Mniszek

Mniszek New Member

Ой, ну то точно нічо не значить. Мало ким особа може стати. Вон Гітлер як високо пішов, і поважали його тоже. Так то ж нічо не значить!

Я свого не жаліла, так шо мене лікувати не треба. Я просто свому татусикові всьо сказала, він за мене дав таааакуууу здачу, з надбавкою :mocking: і всьо - совет да любовь. :))):))):)))

• Подобається Подобається x 4
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Взагалі то давати поради водію коли він керує то саме гірше що може бути-моя дружина ніколи собі такого не позволяє бо сама керує і знає що це ДУЖЕ відволікає і розпорошує.

4. Mniszek

Mniszek New Member

Ви читали шо я написала????? Я поради не давала, я кинула комент про вопше лєвого водія.
    А ви шо одобрили то шо він зробив? Там і дитина в машині сиділа. То тіпа нормально?????? о_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_Оо_О

5. консультант

Дійсно класно, коли тобі очі на лоб лізуть, а тут: йой, вважай, гальмуй, стій, не жени, скоріше, пропусти, дивися куди їдеш - повний екстрим. Проте бити по зубах теж не вихід, краще пересадити на заднє сидіння.

6. Mniszek

Mniszek New Member

Нє, ну ніфіга собі. о_О Я так не говорила і вопше не люблю лізти під руки, бо як мені хто лізе, то я тоже в нерви падаю. :ireful1::russian_ru::russian_ru:
    Вот же ж... :shout: Придумають шо і вже радуються. Де я таке писала??? :ireful::ireful::ireful:

• Подобається Подобається x 1
  7. консультант

Mniszek, вибачаюсь перед Вами,:good: я не мав на увазу Ваш допис, а так, в загальному, бо дуже часто таке буває.:)

8. Mniszek

Mniszek New Member

Співпало так, значить. Мене просто заділо, бо вот чоловік тоже признав, шо то нізашо було. Емоцїї понесли. І прям на мене. :sad:

Останнє редагування: 28 січ 2009
  9. mavka

mavka Well-Known Member

P.S. дивлюсь паралельно (як й щовечора - вчора був Джиммі Картер) інттерв"ю
    з новелістом John Ray Grisham Jr. ( is a former politician, retired attorney, American novelist and author best known for his works of modern legal drama )http://www.charlierose.com/guest/view/241

розумний й кмітливий чоловік, - непересічний, з почуттям гумору. Ведучий, Чарлі Розі, запитав автора про секс в його новелах, згадавши, як дружина останнього якось заявила неподумавши добре на національному телебаченні, що письменник не дуже добре знається в цьому (в сексі).

це я до того, що так, є жінки, яким треба прикушувати язик вчасно - але не ляпасом, проте ! є й такі ось чоловіки, які з гумором у великій аудиторії слухачів вміють не чути себе приниженими й навіть пожартувати з такого конфузу.
    ось.
    (думаю, вдома тоді він довів їй протилежне :)...)

Останнє редагування: 29 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Так і зроблю сьогодні. Полізе чоловік цілуватись, а я його по морді, по морді. :haha::haha::haha:

11. mavka

mavka Well-Known Member

ні, не "по морді".

це треба зробити дуже вишукано, легенько, двома пальчиками ;), зашарівшись, знизавши плечком (щоб бретелька приспустилась ) й сказавши "екій праказнік !"

.. але пізно вже це робити - йому ж треба супружній обов"язок виконувати...

• Подобається Подобається x 3
  12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ви точно про ляпас говорите? :)))

• Подобається Подобається x 2
  13. bora

bora Well-Known Member

А яке це має відношення до лікування психічного розладу?
    Жінка навіть не розуміє, що поваги від чужих добилася, а рідних дітей - не захистила, виховує у хворому середовищі і тим калічить їхню психіку і зводить нанівець шанси створити колись нормальну, не садиську сім"ю? Те, що вона фахівець на роботі не означає, що вона має ПРАВО зруйнувати життя своїх ні в чому не винних дітей, особистостям дозволяючи цим жахам відбуватись у них на очах.

І оце - жінки типово заважають водію і чоловіки додумуються їх провчити... Хто кого не бачить в цьому питанні? Тільки тиждень тому мала за кермом грандіозний скандал (я б собі ніколи в авто не дозволила крику) протягом півгодини доки добиралась з-за міста від чоловіка. Щось там хотів пояснити, а додому не дотерпів. Пояснити, що це заважає - таки так - не змогла, але й руки розпустити не додумалась. Якщо людина не зробить висновок на майбутнє - возити його просто більше не буду. І всі питання.

А чому я зупинилась саме на жінках - психологи сходяться в одному - на особливості пострадянського суспільства, - для нього характерна саме жіноча віктимність, коли жінок виховують у культі жертовності, і «підпорядкування».
    Згадайте книжки по домострою, де прямим текстом писалось - чоловіка не чіпати, дітям не дозволяти йому заважати, якщо він Вас образив - піти у вбиральню поплакати і повернутись до своїх обов"язків. Таке наші жінки читали. до того їх надцять років привчали так чи інакше... І чоловіки в результаті таки масово поробили хибні висновки про роль дружини у сім"ї - про що достатньо свідчать дописи у даній гілці..

З підручників по кримінології - Частка вбивств серед подружжя становить 39 % серед всіх убивств.
    З того ж підручника:

• Подобається Подобається x 9
  14. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Вигода - це не тільки гроші. В іншій гілці я вже казала, у кожній ситуації у людині є вторинні вигоди, про які вона може навіть не підозрювати. І оце "нічого не можу вдіяти з собою" - теж вторинна вигода, вона просто нічого не хоче робити. А жінці байдуже до своїх рідних? Так що в таких випадках немає кого шкодувати. Я ще розумію, коли жінка налякана, коли розуміє, що товаріщ знайде її всюди і може вбити. А в таких випадках - соррі, Майкл.

Аналогічно. Сам собі винен, хіба доросла людина настільки наївна??? Чи вона просто нічого не хоче знати.... І лупити тут нема за що, тут лише розлученння з залишенням мінімальних коштів.

• Подобається Подобається x 7
  15. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Вибачаюсь за прискiпливiсть, але любов i повний суверенiтет тяжко, iмхо, спiвiснувати можуть :)

То можна дискутувати, але Ви не поодинокi у цiй тезi, Бартоломе Торрес Наарро приєднується:

...Сеньора и дама, по долгу служенья
    обетов любви я по гроб не нарушу,
    и вплоть до последнего изнеможенья
    ни слова не вырвется больше наружу.

Отвергнутый, слабости не обнаружу,
    все отдано Вам, ибо все не мое,
    всецело я Ваш, и одну только душу
    мне Бог даровал - и да примет ее.

(" Pues dama y señora, princesa real,
    en estas congojas estoy por amaros;
    y en fin determino de seros leal
    y siempre serviros y nunca olvidaros.

No sé más decir ni más que obligaros;
    pues no soy de mí por serlo de vos;
    con lo que a vos toca no puedo faltaros;
    el alma, qu'es suya, recíbala Dios.")

А ще кобєль! :preved::blush:

• Подобається Подобається x 6
  16. Торк

Торк Well-Known Member

Мужчина, который ударил женщину - это не мужчина. И дело не в том, что он сильный, а она слабая и не сможет тебе ответить, если ты не захочешь. А дело в том, что мужик должен уметь сдержать себя в любой ситуации А если он не сдержался, то он не мужик. А, как правило, бить мало, кто хочет, чаще получается в сердцах ударил, а потом жалеет. Ну если это не хроника. Если хроника, то сажать таких надо.
    Исключение разве что если жена изменила, тут надо сдержать себя, успокоиться, не ломать дров сразу, а тихо убрать обоих (и жену и любовника). А то если не тихо - можно попасть в тюрьму, а это потерянное время.

• Подобається Подобається x 7
  17. demetris

demetris Well-Known Member

мужик. .

18. Марусино

Марусино Well-Known Member

я звісно вибачаюся, але якщо сабж навпаки? що ви думаєте про це

19. консультант

Ну, це взагалі... Нашо воно потрібно, щоб потім кошмари снились і совість мучила.
    Зараз вже не те століття. Які проблеми? Спокійно і без шуму, хто зрадив, пакує чемодан і щасливої дороги, а там життя навчить.

• Подобається Подобається x 2
  20. Iriska

Iriska Well-Known Member

Скажу так... мій колишній мене бив, сказати що він не мужик після того, принаймні фізіологічно не можу, бо дещо не відвалилось і кратер не утворився. Морально?! Як чоловіки, так і жінки бувають моральними уродами. Тому... Я приймаю те, що він просто слабка особистість тому що зробив це, а я була слабкою, бо певний час то терпіла. І навпаки:
    Те саме.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)