Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

мужчини так само. не будемо надавати цій проблемі гендерних ознак

Борони Боже аби я вас осуджувала, я просто поцікавилась чи ви власне те мали на увазі, але чомусь воно вас зачепило.:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Повний алєс капут (с). Ви, шановний, ото серйозно написали?:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  3. demetris

demetris Well-Known Member

Богу дякувати так і є. Чого й Вам бажаю.
    та не має значеня після чого!!! А про "легенько пару раз" - то вже Ви їй скажіть.
    Чекав на Вас, не забирав аргументів. Підписуюсь під кожним словом. Водночас слова апостола не мають зворотньої сили: "Чоловіки, якщо жінка не кориться - то талапніть її... легенько." Нє? А наведена Вами цитата про мазь із Старого Завіту. Там є слова і про "око за око і зуб за зуб" та багато інших цікавих моментів. Якщо Ви старозавітник - то це багато пояснює, якщо ні - то є ще й Новий. ;-)
    (с) В жизни всякое бывает...
    Я чую, чую. Навіть записую.
    Що Ви маєте на увазі під словом "залежна"?
    Якщо говорити про стать - то таких чоловіків бачу в кілька разів частіше, ніж жінок.

Останнє редагування: 27 січ 2009
    • Подобається Подобається x 9
  4. bora

bora Well-Known Member

Якісь одні крайнощі. А щодо телепнув - фантазії більше ні на які інші аргументи (методи) не вистачило?

Важко заперечити те, що є ще жінки, які поважають фізичну силу й тішаться, яка в них добра сім"я. Її тільки троха телепнув, а он сусідці чоловік і зуби повибивав - нє, таки мій чоловік краще. Сумно.

Останнє редагування: 27 січ 2009
    • Подобається Подобається x 9
  5. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Дозволю собі зацитувати дещо з твору російського психолога А.Протопопова (мовою оригіналу)

• Подобається Подобається x 13
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

demetris, не переживайте, я не мав на увазі від алкоголю. Можете і цю фразу записати до своєї колекції. Я радий за Вас, а найбільше радий, що за Вас раді жінки. Ви дійсно знахідка для жінок, тільки дуже шкода, що мало таких, як Ви. Можливо направду життя було б кращим...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. mavka

mavka Well-Known Member

:scratch_one-s_head: :nea: на чому базується взаємоповага, - на страхові ?.... яка вона може бути після того, як підняли руку ?...........
    цікаво, що малося на увазі у фразі "повний суверенітет" ? кого від кого ? :scratch_one-s_head:

і як Ви, сам ось такий Чутливий(пер. з анг. ніка), а жінку теліпаєте ? :scratch_one-s_head:
    інтересно мені, це ж не могли Ви пропустити оцих цитат й не знати їх :
    ".. хто гнівається на брата свого, підпадає судові, хто скаже "рака" .. верховному судові, а хто скаже "дурний" - геєнні огненній..."

".. і коли хто вдарить тебе у праву щоку, підстав йому другу...."

".. любіть ворогів своїх, благословляйте, творіть добро.... "

єдине, що можу додати, раз Ви читаєте мої дописи, -

жінку не можна рухати, вона - крихка посудина. найгірше, чоловік тоді невідаючи карає сам себе й обманює сам себе, - своєї душі жінка такому чоловікові не віддасть й любити так не буде, як могла б.

цікаво, чи є у Вас донька.... може колись буде !.... й історія повториться ?......

якось мама моєї шкільної приятельки , - знаючи про важкий характер свого нареченого, - перед одруженням так йому сказала : " Пальцем рушиш - киплячу олію виллю тобі на голову коли спатимеш...."

живуть - душа в душу багацько років.

Останнє редагування: 28 січ 2009
    • Подобається Подобається x 17
  8. demetris

Дякую-дякую (хоч трохи віддало іронією ;) Я, власне, чого спитав... Якщо я маю якісь (читайте будь-які) відносини - я стаю залежним. Найперше від Господа нашогго, котрий може навіть не дати дописати мені цей пост. Залежним від своєї дівчинки, котра, обіймаючи мене рученятами, може випросити все всупереч будь-яким педагогічним нормам та вимогам, залежний від дружини, котра може мене надихнути або замкнути в собі, залежний від друзів, за посередницьвом яких будую своє власне бачення себе, залежний від Вас, Sensatyv, бо якийсь час свого життя відводжу на читання (в т.ч.) Ваших дописів, залежний від водія авта, що стоїть перед мною в пробці... список можна продовжити.
    Водночас вважаю себе людиною незалежною та самостійною, сувернітетною, тощо. Ці поняття моють своє окреслення і не є абсолютними. Лиш Бог незалежний та сувернітетний, а якщо Ви визнаєте Трійцю, то й тут буде поправка на "залежність".

п.с. якщо до теми, то бажання не визнавати вказані вище залежності й призводить до девіантних компенсацій: алкоголь, наркотики, насильство, тощо.

9. консультант

Зачепило тільки через те, що жінки завжди виходить обділені та ображені долею. Чоловік як не пияк, то волоцюга, як не волоцюга, то бандит, а жінки в нас всі святі, роби фото будь-якій жінці. вставляй в рамку і маєш готовий образ.:)
    А що, у Вас щось викликало здивування?:)
    Власне це трапилось після того. коли всі фантазії і людська розмова була вичерпана. Людина почала відчувати безнаказанність за свої слова і зловживати тим, що вона жінка. Коли людину намагаєшся лагідно заспокоїти, бо нема особливих причин для переживань і за це отримуєш ляпаса по морді, то Ви мені вибачте, шановні, таке не проходить. Трохи потормосив і прийшла до свідомості. Це звичайний домінуючий стрес фактор, для того щоб вгамувати попередній стимулюючий подразник. Віддаю належне своїй дружині, тому що тепер вона близька до ідеалу і не через страх до мене, а через те, що не панікує по найменшій дрібниці. яка виникає в житті.;)
    Це взагалі абсурд. Не робіть з мухи слона і не порівнюйте щось з чимось.о_О
    Не на страхові, а на взаєморозумінні. Руки ніхто не поднімав, а лише поклав і потріс всього навсього після незаслуженого ляпаса. Чи може Ви вважаєте, що переборщив?:)
    Є посудини і є чавунні баняки. Чоловік обманює себе, коли мислить так, як Ви пропонуєте, стаючи для жінки звичайною шматою, якою можна мити підлогу.:)
    Тому і теліпав, бо чутливий. Інакше вона б теліпала і лупцювала мене, так і не зрозумівши, що ніхто не винен, лише вона сама, через своє невміння і небажання розібратись, що для неї головне, що другорядне. Тепер інша справа.:)

10. bora

bora Well-Known Member

Звичайний?:) Ви певні? А от для мене і мого оточення - ні. Тож признайте, що він типовий лише для деяких людей. Я не хочу говорити про особливості цих людей, чому вони не знаходять інших методів навідміну від інших сімейних пар, просто не вважаю, що можна отак просто подібні рефлекси відносити до НОРМ людських стосунків.
    Звідки Ви знаєте чим може закінчитись застосування стрес-фактору до іншої людини, з іншим сприйнятям світу та рамок покарань, коли беретесь до нього?
    Якби мене трусонули, я при всьому свідомому бажанні підставити другу щоку не певна, що змогла б у шоковому стані не дати здачі (а в свій час на боротьбі важкість руки вже відмітили). Тому не вважаю правом жінки першою розпускати руки. І що далі? Бійка - хто кого?

Для мене СЛОН, а не муха те, що Ви пишете про фізичні аргументи. Тому порівняння вважаю адекватним своєму сприйняттю.

Якщо Ви вважаєте, що мінуси когось переконають у Вашій правоті...Щасти!:)
    Це певно продовження Вашої логіки, коли не можеш переконати словами - дай по писку?:)

• Подобається Подобається x 6
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Думаю, багато жінок на форумі зраділи, що не ви - їхній чоловік :haha:
    А загалом, як на мене, для того, щоб не стати "шматою, об яку жінка витирає ноги", справжньому чоловікові зовсім не обов"язково розпускати руки. Швидше, навпаки. Так як ні в кого не виникає сумнівів щодо його мужності - то й доводити за допомогою кулаків немає чого.

12. demetris

Якщо вже так детально почали розбирати "Ваш випадок". То для мене є два можливих варіанти:
    1. "Помотлошити" (дати ляпаса) як засіб виведення з істерики чи/та шоку (надзвичайні ситуації, глибинні переживання, тощо). Цілком прийнятний, але тут не йдеться про ґендер.
    2. "Помотлошити" як аргумент в період відсутності аргіментів. Чоловік, зазвичай, сильніший фізично і емоційно, тому така поведінка є неприйнятною.

п.с. Описаний Вами випадок не підпадає під жоден із двох вище наведених, тому не можу нічого сказати. Тенденції в обговорення прослідковуються: Ви зводите до першого, а Вам приписують другий. Що було? Хто-зна.

• Подобається Подобається x 1
  13. консультант

Було те шо було і про що я написав. Помотлошити та віддати ляпаса не було сенсу. Ляпас іноді даю мужчинам і то не всі залишаються на ногах після нього, а з рідною дружиною я б таке не зробив ні при яких обставинах. Це не робить мені ні честі, ні слави. Я завжди був, є і буду прихильником мирного та цивілізованого аналізу ситуації, що виникла та пошуку шляху виходу з неї. :)

• Подобається Подобається x 7
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я завжди на стороні жінок, але справді бувають такі жінки, що аж хочеться щоб чоловік її "на місце поставив". Знаю таку сім'ю, вона чоловіка має за ніщо: бреше, гроші краде, гуляє і каже що їй "всьоравно гдє он, с кєм он, главноє чтоб дєньгі приносіл", а він теж лапух ще той. Інколи він її б'є але якщо вже б'є, то так що з синяками і тд. Навіть після такого, вона ставить з себе дурочку і ніби й нічого не було. Ось так і живуть вже 25 років. Його мені просто жаль, а її хоч забий -іншою не буде, це її стиль життя.

• Подобається Подобається x 8
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Але такі справи - то радше виняток, а ніж тенденція, як не крути.

16. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Якщо він після того з нею живе, значить йому так добре, і він має від цього свої вигоди. ТАк що я б тут нікого не шкодувала.
    Хіба дітей, у них вибору нема :sad:

17. консультант

Даремо Ви так думаєте. Яка там вигода... Я знаю таких кільканадцять випадків, коли жінка, що хоче те й робить з чоловіком, а він терпить, тому що любить її. Те саме можна сказати і стосовно аналогічних ситуацій, коли жінка терпить через те. що любить. Навіть знаю одного п"яничку, який всю хату строїть, тестя з тьощою б"є, дітей матюкає, нераз ходить з штанами обмоченими, а коли міліція приїджає його забирати, жінка трупом падає, бо їй шкода чоловіка, щоб не зробили калікою.
    Коли я запитав для чого їй цей алкаш, краще розвестися і почати нове життя, можливо навіть з іншою людиною, на що вона мені сказала, що нічого вдіяти з собою не може, бо любить його. От такі то пироги...:)

18. bora

bora Well-Known Member

Ага, любить... Говорили вже про це поняття - віктимність називається (комплекс жертви). Її теж, перепрошую, нема де правди дівати, - треба лікувати. Діти ні в якому разі не повинні ставати заручниками подібних проблем у батьків - бо виховаємо ще хоріше суспільство.
    Десь за кордоном дивлюсь - за тим слідкують куди більше (не просто міліція забирає). Не до теми, але вразило - навіть якщо чоловік (жінка) зрадив - змушують його до курсу лікування в психотерапевта. А тут - нема нікому до побоїв діла. Але так не має бути.

• Подобається Подобається x 7
  19. Daisy

Daisy Well-Known Member

Вона вміє так викрутитись, збрехати, що навіть якби хтось пробував щось сказати проти неї, то він би його просто вбив і ніхто з друзів не розкаже ще тому, що майже зі всіма його друзями вона переспала: а сколько той жизни, так буду лєжать на катафалку, хоть еті самиє посчитаю, а то скучно будєт- її слова.
    Дитина доросла, вся в маму, брехлива, фальшива, ще її тепер жантажує та вимагає гроші. Тато впевнений, що його дитина свята і дуже мудра, тільки на сесію, тій дитині, треба 700$, бо два слова без помилок не напише. Тато ніколи незнав що робиться в школі, бо завжди йому розказувалось що їхня дитина сама-сама і втихаря носилось взятки вчителям, щоб та дитина закінчила школу. Ось така сім'я Ну, хіба таку невідлупиш?:pardon:

• Подобається Подобається x 5
  20. Mniszek

Mniszek New Member

Вот я вам скажу, що в мене таке було в сім'ї. І то я получила незаслужено. Хотя я тіпа "рот відкрила".
    У мого чоловіка манічка така, що якщо він за рульом, то він там чуть не Господь Бог. Ну, я то знала, але постоянно мовчати тоже не можу. Я йому говорю "диви, шо там придурок справа робить", а він мене по зубах: "ти мені в машині не командуй". В мене був шок. В нього тоже.
    Ну, потім поговорили, так виявилося ше, що він там з кимось "шури-мури" на роботі закрутив. Ну, і то його мучило і він нарваний ходив.
    Ну, так шо мені треба було зразу "развод і тумбочка"? І сина без батька лишити?
    Ясно, що я його помучила, за двері виставила з чемоданом, на колінах заставила полазити. Він там сотні раз квітами засипав, просив простити і назад прийняти. Правда, там ще його мама помогла. Вона його чуть не кожний день пиляла "ти шо наробив, дурак ти такий".
    Ну і шо. Вже 5 років минуло і нічо, живем. І він навіть не крикне на мене, не то шоби бити. Ну да, попробуй тут крикнути, мій синулька зразу біжить з криком "не трогай маму, моя мама". :))
    Ну і бачу ж, що пожалів же, простила йому. Я забути не можу, все-таки, але простити простила. Важко йому було, вот так і повівся. Зато він дуже мені дякує, шо я його назад приняла, можна сказати, шо на руках носить.

Так шо я рахую, шо як чоловік жінку вдарить, то її там вини даже може і не бути, просто в нього може проблеми, вот як в мого.

а де твій аватар? :)