Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. nata-k

nata-k Well-Known Member

bash (c) :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Вибачайте, але є така штука, як burden of proof. Ви стверджуєте щось, причому безапеляційно: ("Тому шо мужчина, який би малий i з вигляду слабий вiн не був завжди є сильнiший за жiнку! ЗАВЖДИ!") -- тож або маєте докази, або самі не приділяєте достатньо ваги своїм твердженням, що спонукає аналогічно їх оцінювати й інших. Я не вимагаю від Вас доказів, але у такому разі і серйозно сприймати такі Ваші твердження не вимагайте :pardon:

І ще раз кажу -- "не стригите всех под одну гребёнку" і не демонізуйте чоловіків як свідомих і цілеспрямованих садистів. Це як мінімум смішно, імхо.

ЗІ: Вважаю, що наш діалог у цій гілці краще припинити. ;)

Останнє редагування: 24 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. iso

iso Well-Known Member

Тобто, це буде останній ляпас в його житті?о_О

4. Max_

Max_ кл. москаль

Нажаль, похоже на правду :)

5. mavka

mavka Well-Known Member

думаю, - продовжуючи думку,- і пропозиції, й вибір люди роблять в однаковій мірі.

повертаючись до теми гілки, завжди вважала, що чоловік піднімаючи руку на жінку поступає низько. природня агресія, бажання мати своє зверху, перемогти в суперечці притаманна усім без винятку, інша справа, як чоловік контролює свій власний темперамент, як добре вміє володіти собою.

є тип жінок, які дістати можуть кого хочеш. чим розумніші вони, тим більше вони дратують. одна така є в моєму оточенні, але в неї вирозумілий чоловік, веселий та світлий, максимум, що було - кулаком по столі. диво, але такий жест моментально заспокоював й вгармонізовував її :) - щось, як відро холодної води.

з другого боку, залишаю за жінками право ляпаса .:pardon:
    воно було віддавна, особливо , в галантному 18 ст. :blush :за наглий поцілунок чоловік міг отримати покарання :mocking:, яке підбурювало до рішучого наступу :blush:

хоч сама б не дала ляпаса, - скоріше, пательнею по голові.
    прикро, коли щось подібне трапляється в родині, - бабця мого знайомого, наприклад, втікала від дідуся через вікно, кажуть, в тій родині онук в дідуся вдався... такі стосунки притаманні старосвітським родинам.

що цікаво, в американських школах дітей вчать змалечку поважати чуже поле й правильно моделювати поведінку, коли на них хтось робить наїзди.
    нераз я чула в товаристві дорослих американок критику на адресу європейських мужчин, що вони дуже "боссі" :)

щоразу задумуюсь, чому ця гілка в рубриці "Львів кримінальний".... це ж не локальна проблема :)

Останнє редагування: 25 січ 2009
    • Подобається Подобається x 9
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

... а я раз дістав від жінки (не своєї звичайно) Може це оффтоп , але скажу.
    ...пішли ми з колєгою до бару.Взяли пиво ..., почали грати біллярд. Ігра йде , все нормально...на середині гри , ми іграючі разом відійшли -я в туалет , колеґа за пивом до бару .Коли вернулися , наш стіл вже зайняли - здоровий індіанин (місцевий) з своєм другом...
    туда - сюда , ..."гей ґайс , ві бін гір біфор"...бля-бля -бля...- почалася потасовка.Індіанин перший почав....
    Я ввалив йому в бороду...він впав на біллярдний стіл , колєґа - другого...., бачу бармен взяв телефон (ясно-в поліцію дзвонить)...і тут чую сильний удар, аж "свічки в очах" стали ...- розвертаюся дівчина тримає в руках кий , і мене ще раз по голові...Колєґа взяв мене під руку і ми вийшли на вулицю.До машини не пішли , бо могли по номеру (хто нас замітив) знайти нас, суди -адвокати , лишні витрати -мені до нічого.
    Відійшли на безпечу відстань , до лавок в скверику, потім маршрутним , нічним автобусом доїхали до домів (нам було по дорозі). А авто колєґа забрав на другий день. А мене тошнило , і голова крутилася ще добрих пів - дня , слідуючого дня.

7. mavka

mavka Well-Known Member

ого.... нестандартна ситуація... плюс, кобітка певно теж індіанка була, відчайдушна - між хлопами лізти - добре, що скальп не зняла.. :) їхній бідний організм алкоголь не перетравлює, індіани певно в першій стадії - дикі та небезпечні.

• Подобається Подобається x 3
  8. Patrick

Patrick Well-Known Member

...кобіта , біла була ( caucasian), так мені виглядало , тих кілька секунд, ....з багатьма тату по руках - руки були синьо- зелено-червоні.
    А індіани як попють , то вони дійсно дурні.Зразу за ніж ...І суди їх часто оправдовують.

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Нема мови. Тільки дибіл або напівдибіл буде безпідставно підіймати руку на жінку.
    І навіть якщо підіймати, то не бачу ніякого сенсу бити так, як мужчину. В самому гіршому випадку пощочина, а в легшому взяти і просто поталепати, щоб дурість витрісти і все буде окей. Не кажу, що всі, але більшість людей, в тому числі й жінки, не можуть спокійно жити, щоб не пошити з когось бурки або показати свою зверхність над кимось. Навіть в Біблії пише, що синяки - то мазь для нервового.:)

• Подобається Подобається x 4
  10. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так і пише?! Ну це ж треба....
    Сам Бог велів, що ж тут обговорювати....

11. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А, то якщо пiдстави є, то можна? Щас на горiхи отримаєте по повнiй програмi... :crazy:

12. demetris

demetris Well-Known Member

Чого це Ви тут Святе Письмо згадали?
    А вже як згадали, то вони пише: "Чоловіки, любіть своїх жінок, як Христос полюбив Церкву, і життя своє віддав за Неї"
    І тут нема ніц про "підстави".

п.с. згадався адегдот: "Колись заради жінки чоловіки робили подвиги, завойовували нові землі, підкоряли вершини та здійснювали мрії... Та-а-ак, не ті тепер жінки пішли"

• Подобається Подобається x 8
  13. nata-k

nata-k Well-Known Member

А чого це на горіхи? В око сразу. Підстави є :good:

• Подобається Подобається x 4
  14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Де таке написано?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ех... що тут казати. Можна багато говорити хто правий хто винен але те що бити чоловіка, як нераз показують в руских сучасних кінах - це дико. Він ще слово не сказав, вона йому вже межи очі врізала а той у відповідь собі і пішло поїхало. Мастяться, аж гай гуде. Рамантіка. Мені старій таке не зрозуміти.

Але треба бути спраді мужнім чоловіком коли тебе обзивають, поливають брудом і навіть на тебе замахуються стримати себе і не підняти руки на жінку. Хоча вона зовсім не виглядає як жінка в цьому випадку а звичайна істеричка, треба завжди себе поважати. Ані інший мужчина ані інша жінка не гідні того аби ради них забувати що ти в першу чергу людина а не якесь недорозуміння. Лікуватись треба обом однозначно, це само по-собі не проходить.

• Подобається Подобається x 17
  16. консультант

"Синяки від побоїв, то масть лікувальна на злого, та вдари нутру живота"-Пр.20.30
    Те саме пише стосово нервового, але не маю часу шукати.
    Ви так всьо файно пишете і дай Бог, щоб у Вас так було. Що поробиш не у всіх всьо гладко. Я свою жінку легенько пару раз телепав після того. як вона безпідставно відкривала "бузю" і по нинішний день маю спокій - любов, мир, тишина та повний суверенітет і взаєморозуміня. що базується на взаємоповазі. Найголовніше те, що вона визнала, що була неправою. Коли дивлюсь на сім"ю свого друга, то смішно стає... Жінка зробила з нього посміховисько, яке будь-коли може післати далеко-далеко та ще й сказати в компаніїї, а де ви бачите сьогодні мужчин, одні слюньтяї. Тому пане, demetris, якщо наводите одну цитату, то наведіть для прикладу і другу; "Дружини.-коріться своїм чоловікам, як Господеві.-бо чоловік - голова дружини, як і Христос-Голова Церкви. Сам Спаситль тіла! І як кориться Церква Христові. так і дружини своїм чоловікам у всьому."-Єф.5.22-24. Правда є мужчини, які люболять получати гачком по хребті, але як правило, вони довго не живуть.
    За що і від кого отримаю? Хіба від тих, хто любить бути під каблуком, тому що сам ні на що не здатний, або від тої, в якої грають чоловічі гормони. тільки суть в тому, що на таких я намагаюсь не ображатись, або взагалі не звертати уваги. Нормальні мужчини та порядні жінки мене зрозуміють.:)

Останнє редагування: 26 січ 2009
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хіба то чоловік? То слинько який не має поваги до самого себе.І навряд , що його таким зробила дружина.

18. консультант

Чую голос справжньої особистості, а ще б було краще. якщо б його почув demetris. Кожна людина ні від кого не залежна, тільки від одного Всевишнього. Якщо люди сходяться, то не для того, щоб хтось на когось робив або хтось кимось керував, а для того, щоб по мірі можливості одне одному допомагали і любили одне одного, поважаючи суверенітет та незалежність /в межах розумного/ . Тільки в такому випадку можна говорити про щасливу сім"ю. На даний час в мене така сім"я і я щасливий в Бога, що всьо люкс!:)

Останнє редагування: 26 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Он ви мене насмішили... що ж то за суверенітет коли він попадає під якісь рамки. Він як то кажуть або є або його нема.

Ну ви щось не дуже розбираєтесь в фізіології жінки чи ба навіть чоловіка. Якщо вам відомо то в обох статей присутній і так званий чоловічий гормон і так званий жіночий. А якщо ви чоловічим гормоном називаєте гординю, то вона і у вас проскакує, шановний.

• Подобається Подобається x 8
  20. консультант

Деякі жінки невірно сприймають поняття суверенітет. Що хочу, те і роблю, з ким хочу, з тим і трахаюсь і ніхто мені не управа.
    Присутній в обох, але залежно який більше домінує. Є жінки типу баба-хлоп.:)А стосовно моєї гордині, Марусю-мамо, не Вам судити, при всій повазі до Вас.:sad:

Останнє редагування: 27 січ 2009
а де твій аватар? :)