Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Нє, на бойових з пательнею треба ображатись, а не твердi слова вживати. Образився, пiшов i не говорить... Ага, от тодi забiгає довкола, може вареничкiв, може борщику... може ще чого... сама знаю... сама така

• Подобається Подобається x 12
  2. Nata

Nata Well-Known Member

То точно. Я сама холерик. Можу набурчати на чоловіка як допече і найбільшим покаранням для мене є коли чоловік образиться, піде собі в іншу кімнату, сяде за компутером і ніби мене не бачить. У-у-у, вити хочеться.
    Аое вдарити жінку - не знаю, як на мене це слабість, ницість, я такого не розумію і пенвно би не пробачила.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в бабусі ,коли я був маленький,був когут...:)
    Велииикий..:preved:
    Ото.сяде собі на морву,над брамою і,хто б не зайшов,він скакав на голову і клював...
    Проявляв насильство.так сказати...:dntknw:
    Навіяло...:cowboy:

Рибцю,от,я темний і ніяк не можу зрозуміти,ЩО ти намагаєшся довести?:scratch_one-s_head:

Останнє редагування модератором: 23 січ 2009
  4. Ganna

Ganna Member

Коли у чоловіка тільки виникає бажання вдарити жінку - саме вдарити, тобто нанести фізичної шкоди - то це вже саме по собі не дуже здорове явище. А його реалізація то вже діагноз. Дуже невтішний.

Насилля - то відсутність агрументів. Коли нема чого сказати або чим заперечити, то на сцену виповзає жорстокість і гнів. "Все одно моє буде зверху", "ти ніщо і звати тебе ніяк", "корися, мені наймогутнішому і найсильнішому на світі, о ти нещасна!", продовжувати список "вагомих" причин можна до нескінченності.

Кажуть, що один раз можна пробачити. А ще кажуть що один - то випадок, два - тенденція, а три - правило. Найважливіший бар'єр, то перед першим кроком. Хто його подолає, легко пройде цим страшним шляхом. Єдине, людина може зупитися усвідомивши наслідки свого вчинку, побачивши страх в очах близької людини або ж втративши її. Нажаль такі прозріння бувають далеко не у всіх.

На питання "to beat or not to beat" - бити чи не бити, у нормального, сильного не обділеного розумом чоловіка відповідь має бути тільки одна - НІ. Різники-маніякі, хворі на голову садисти у конкурсі участі не приймають, от тільки вони часом маскуються під нормальних, прикидаючись уважними та ніжними супутниками для того щоб наблизитися і проявляють свою натуру тільки коли відчувають слабкість жертви або свою безкарність.

А позиція "вдар, доведи що ти мужик" взагалі безглузда, безвідповідальна, жорстока, слабка і огидна. Нема куди діти дурної сили - можна попинати ногами бетонну стіну, міцне дерево, залізні ворота або ж прикластися кулаками. Перший же і як правило дуже складний перелом швиденько навчить самоконтролю і вмінню "вмикати" мозок.

Останнє редагування: 23 січ 2009
    • Подобається Подобається x 15
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Якщо я правильно зрозуміла: якщо жінці під 45, то вона боїться розлучення?:haha::haha::haha:( Я просто впала під стіл від сміху) Ну, чому мужчини такі самовпенені? Та краще немати ніякого, ніж якого небуть і тим більше щоб ще руку піднімав;). Треба жити, а не терпіти:).

• Подобається Подобається x 18
  6. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ех, сумно то все читати.... Тенденції тут не втішні прослідковуються...
    Помітили у що фактично перетворилась тема? Якщо спростити, то суперечка йде про те хто краще - чоловіки чи жінки ;).

І факт агресії теж у цій темі відбувся - напад на Рибку :). У психології то, здається, називаєть перенос ;).

• Подобається Подобається x 6
  7. Divcha

Divcha Well-Known Member

З дитинства хлопців виховують за аксіомою, що дівчат бити не можна. І все б нічого, якби самі дівчата не брали цю аксіому собі на озброєння так беззастережно, вдаючись при цьому до маніпуляцій та провокацій через словесні образи.
    Чи має право зріла жінка принижувати гідність чоловіка, а тоді дивуватися з його "примітивної" реакції? Мене у школі вдарили тільки раз - один хлопець, у відповідь на те, що звернулася до нього за прізвиськом. Тепер розумію, що отримала тоді по заслузі.
    Моя позиція: кожна людина, вдаривши іншу чи то морально (наперед знаючи про її слабкі сторони), чи фізично, втрачає частку своєї людяності. А питання чоловік-не чоловік вирішується за статевою ознакою, відсутність якої у нас (або ж при нас), нам, дівчатам – які б не були самодостатні, відверто - іноді допікає. А у сім’ї треба пам’ятати, що коли „морально каструєш” свого чоловіка, то а) можеш бути бита б) тобі потім з ним „кастрованим” жити в) можеш залишитися сама.

• Подобається Подобається x 11
  8. bora

bora Well-Known Member

Рибко Вам оце не дає спокою? Гаразд - на Вашу думку ЗА ЩО чоловік може жінку "легенько стукнути"?
    Мені цікаво чи хоч хтось в даному переліку себе побачить. Бо якщо ні - цим людям точно ніколи не зрозуміти Ваших аргументів і що важливо - це логічно. Істерить - зразу кажу ні. Довбає - ні. Вимагає грошей? ні. Зраджує - ні звісно. (Я зараз пригадую собі конкретний випадок де чоловік дозволяє собі на жінку підняти руку). Не виконує подружні обов"язки - та почитайте ДП - цілі трактати що пригодувати. як прибрати. як догодити дівчатка виписують. Може Вам пора і про жіночу психологію щось дізнатися - не тільки судити виходячи з чоловічих дописів? Ну а як інакше Ви знатимете, що вони дійсно такі стерви бачачи лише одну сторону? Чому я не говорю про побитих чоловіків - виходжу з більшості - і повірте, більшість наших жінок вважає жіночим щастям і метою свого життя - гарну сім"ю. Не знали? І це прочитується у дописах на ДП - зрадив - може пробачити? кинув- як повернути? відсторонився - як зробити щоб полюбив знову? Не догодила з обідом - як догодити з вечерею?
    Писали - плюнула в душу? допекла? Отак просто жили-любили, а вона в душу плюнула ні з того ні з сего? А давайте глянемо глибше - може плюнула в душу, бо вже допік?
    Тож Рибко озвучте допис ЗА ЩО чи то ЧИМ жінки таке можуть заслужити? Бо я особисто ну не бачу в своєму житті тих хто ЗАСЛУГОВУЄ. Може Вам дійсно дуже не щастило з жіночим оточенням..

Останнє редагування: 23 січ 2009
  9. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Почитала трохи і навіяло на роздуми....
    Чого чоловік може вдарити?... Може відчуває приниження з боку жінки (йому може так і здаватися) і таким чином "вирівнює" положення. Скоріше всього такий чоловік не впевнений в собі.
    В мене колись був такий кавалєр, коли випивав трошки, то ставав дуже агресивний. Памятаю, коли я не хотіла щоб він мене проводив додому, то він все-рівно йшов за мною і лупився головою (деколи кулаком) в кожен ел. стовп по дорозі. Мені було страшно. І пізніше я вже чула за нього що жінку свою б"є (коли пяний), хоча тверезим його дуже хвалили люди...
    Хоча багато залежить і від мудрості жінки (якщо вже чоловік починає "набирати обороти"). Треба вміти так сказати, щоб випивший ПОЧУВ.

• Подобається Подобається x 8
  10. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Iспаночко, там по тексту умовний спосiб, тож про джерело питання недоречне ;)

Зрада? Байдужiсть? Щодо байдужостi, до речi, ще Драйзер добре сказав: "...он перестал быть внимательным к ней, а это для женщины хуже, чем явное прегрешение" ;)

Ну, є таке прислiв'я "бьёт -- значит любит" :) Я його жодним чином не пiдтримую, але чомусь-таки воно виникло.

Нащо крайностi? Звичайний iгнор допомагає швидко i ефективно. "I нєзачєм пiстолєт ломать" (ц) :)))

Приєднуюсь. Намагання побачити проблему бiльш, нiж з одного боку, особисто менi завжди iмпонує, as does смiливiсть в опонуваннi вiдразу багатьом :)

Не згодний. Не треба плутайти бездумну дитячу жорстокiсть, яка нерiдко пiдсилюється конформiзмом, "стадним ефектом" -- i свiдому жорстокiсть дорослого. Iнша справа, що iнфантильнисть деяких "дорослих" находить прояв саме у збереженнi цiєї "дитячої жорстокостi".

А втiм, це офтоп, звiсно.

Iспаночко, а тепер застосуйте Ваше слушне зауваження до назви теми, плiз.

Ваша аналогiя вiдмiняє один з найбiльш педалюємих тут аргументiв -- "як можно бити того, кого кохаєш" :tongue:

• Подобається Подобається x 4
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

Знаєте, в житті бувають такі різні ситуації, в тому числі чоловіки, яких неможливо передбачити...
    з моїх далеких знайомих - дівчина-красуня вийшла заміж... молоді роки вона гуляла дальше ніж бачила, переміняла всіх хлопців в окрузі... з одними зустрічалася з іншими несерйозно... один з її кавалерів дуже її любив, але вона його хіба зневажувала завжди.. він дуже хороший, гарний, добрий.. самотня дівчина не повірила б своєму щастю, якби такого зустріла, а ця тільки посилала його, мовляв хлопців навколо багато..
    коли всі її подруги повиходили заміж, то вона теж вирішила... і найкращою кандидатурою звичайно був той, хто її найщиріше любив...
    недавно зустрілись з нею в одній жіночій компанії... вона на 5-6 місяці... розказує, плаче... каже, що її чоловік як напивається, то бє... тверезий - зе бест, напється- лупить, не дивлячись на її вагітність...що аж в очах чорно...

і хто б міг то передбачити? якщо хлопець завжди золотий був???!!

12. nata-k

nata-k Well-Known Member

Можу запропонувати вам варіант відповіді. Тому що насильство у сім"ї "передається" з покоління в покоління як норма життя вже багато століть. І у великої частини суспільства десь у підсвідомості є переконання, що якщо дуже дістало/хочется/треба...., то можна застосувати насилля.

• Подобається Подобається x 9
  13. Вадюшка

Не демонизуйте геть усiх чоловiкiв. Ви не припускаєте, що ляпас у бiльшостi випадкiв може бути таким самим рефлекторним, як для деяких жiнок -- пiдвищений голос i черговий скандал? Хоча таку реакцiю я жодним чином i не виправдовую...

У Вас прямо як в "Героях меча и магии" -- спочатку порахувати, скiльки damage points буде вiд твого удару i чи не буде вiдповiдь заважкою для захисту. :))

Тут би пару лiнкiв з розрахунками та доказами...

• Подобається Подобається x 1
  14. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Нагадало мені випадок з мого життя, правда, не сімейний. Зустрічалась я 2 роки з хлопцем. Товаріщ, мушу вам сказати, мав 2 метри росту. Потім стосунки ми припинили. Через кілька місяців ми зустрілись на вечірці, де я була з іншим. Його розлютило і це, і те, що я тоді палила, а йому 2 роки на ту тему мозки вправляла. Ну от, виходимо ми, йдем додому, він нас перестріває і вдаряє саме того хлопця.
    Потім ми з ним говорили, і я спиталась "чому ти його вдарив". На що він відповів "Я був дуже злий на тебе, хотів вдарити тебе, але я не можу вдарити жінку".

15. bora

bora Well-Known Member

:tongue:
    Акція! Кому потрібен чоловік у якого вже рефлексом є - вдарити?!! Шукайте на вулицях нашої країни серед неодружених і розлучених;)

• Подобається Подобається x 9
  16. Фесько

Фесько Well-Known Member

А хіба проблеми вирішуються самі по собі ? :) Ігнор, як на мене, це не вирішення проблеми, це відхід від неї.

• Подобається Подобається x 3
  17. Вадюшка

А менi здається, що Рибка намагається докопуватися до причин, а не симптомiв проблеми, що є у назвi теми.

(ну i що переходити на особистостi є дуже поганим тоном, Ви, здається, забули)

Намагатися заздалегiдь вчитися на досвiдi iнших -- то, як на мене, розумна iдея.

Щодо стереотипiв -- серiали не дивлюся анi дешевi, анi дорогi, але в темi бачу скорiш стереотипнiсть звинувачень. :pardon:

UPD: до речi щодо стереотипiв -- вiдмiнно зауважено:
    У Рибчиних мiркуваннях є одна важлива рiч -- толерантнiсть, спроба зрозумiти навiть того, хто спричинив їй зло. Можливо, ця тема -- не найкращий спосiб її проявити, але закликаю її опонентiв поважати цю рису per se.

А до шановних панянок, якi ладнi розiрвати стосункi через один ляпас (! не кажу про систематичне рукоприкладство), в мене є питання -- скiльки раз за життя ви готовi розводитися i одружуватися? Бо де гарантiя, що n-й за рахунком супруг не припуститься чергової смертельної помилки...

Ы-ы, Рыбка, а перепутать "блуждаем" и "блудим" -- оговорочка прямо по Фрейду. :))) Весна и у Вас чувствуется уже? :good:

То правда, але знов-таки -- погляньте на проблему ширше. Саме це переконання викликало до життя хабеас корпус i, згодом, усю систему захисту особистих прав людини. Готовнiсть до насильства, здається, iмманентна людинi (згадайте голдiнгова "Повелителя мух") взагалi. :sad:

ЗI: от чорт, iз Голдiнгом стрьомний приклад, там геть усi хлопцi в персонажах :))

Зазначте -- здебiльшого надбаним рефлексом. :tongue: Як то кажуть -- "якщо довго ламати рiч, вона зламається". :mocking:

It depends. Гляньте трохи ранiш по темi, якась панi зiзналася, що iгнор для неї -- найгiрше покарання ;)

18. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Теж пригадалося...
    Був зі мною такий випадок: коли один мій "товарищ" був дуже злий і мене сильно обматюкав (без нато причин), я йому дала ляпаса. І що ви думаєте, він тут-же дав мені здачі (тоже ляпас). Як ви думаєте - рефлекс, чи "під гарячу руку"? Чи так має бути?

• Подобається Подобається x 4
  19. bora

bora Well-Known Member

Якщо не давала приводу, але отримала ляпас - то розлучатимусь доки не знайду того хто не битиме:) Що вважаєте доведеться багато разів одружуватись? Такий дефіцит тих хто не б"є? (зауважте, про це не я почала:) )

• Подобається Подобається x 10
  20. Nata

Nata Well-Known Member

А навіщо взагалі одружуватися із тим хто б"є? Ну не вірю я, що чоловік був справжнім ангелом, а після одруження почав займатися рукоприкладством. Навіть якщо б"є коли вип"є, то пив певно і до одруження, хіба ні?
    І що взагалі мже виправдати такий вчинок чоловіка? Це ж прояв його слабкості. Найпрстіше дати здачу у відповідь на образу. Складніше стриматися, подумати, обговорити проблему і знайти толеранті шляхи до її вирішення.
    А скільки чоловіків калічать і вбивають дружин. Давайте їм теж знайдемо виправдання, бо ж не на пустому місці виникла агресія...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)