Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

на городі бузина, а в Києві дядько...

• Подобається Подобається x 6
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Судячи по ваших постах,ви в більшій мірі винною робите жінку

• Подобається Подобається x 3
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Нє, ви толкуєте шо баби тряпки та iстерички, а муж "легенько стукнув" i став жертвою раптово.

• Подобається Подобається x 5
  4. Жертвой?! о_О Они оба жертвы друг друга.
    Я не говорю, что всегда виновата жена. Но, согласитесь, разве такого не может быть? о_О Почему всегда женщина невинная жертва, а мужчина - подонок? Можете мне конкретно ответить на этот вопрос, а то уже слишком долго толчём воду в ступе. :8:

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Спробую пояснити на доступній аналогії.
    Припустимо є на форумі тема "Агресія і насильство в школі". І от виходячи з того, що в конфлікті винні завжди дві сторони, що не обов"язково той хто б"є є падонком, жертва сама може провокувати , робимо висновок: ті , кого в школі луплять, знущаються і відбирають гроші - самі винні. Бо "мордой ліца" не вийшли, бо не вміють завоювати авторитет у колективі і знайту спільну мову з агрессором. Ну невже той хто б"є, завжди не правий? Він може таким чином хоче перевиховати і навчити як жити. І взагалі, це підготовка до життя - хто сильніший той і правий, і чого взагалі з цього проблему робити - скільки там тої школи.

• Подобається Подобається x 7
  6. Koza-Dereza

Тому шо мужчина, який би малий i з вигляду слабий вiн не був завжди є сильнiший за жiнку! ЗАВЖДИ! (ну, добре, хiба шо вона якась крута каратiстка, але то буває рiдко) I вiн про це знає 100% I якщо знаючи це вiн собi позволяє вдарити жiнку ЗНАЮЧИ що вона йому вiдповiдної "здачi" не дасть, вдаряє її, тодi вiн не нiяка жертва, а навпаки. Тому що навiть якщо вi ЗIРВАВСЯ, то вiн всеодно знає попередньо, як нормальна здравомисляща людина що вiн є сильнiший, i має перевагу! От тому вiн НЕ може бути жертвою нiколи. Навiть коли зiрвався.
    Я наведу аналог. Я завжди буду сильнiша дитини. I я це знаю. КОли вона мене виводить до бєлого калєнiя, я знаючи що я сильнiша i можу лупнути її сильно НЕ пiднiмаю руку на неї, а застосовую iншi виховнi методи. Тодi жертву можна робити з МЕНЕ, бо я страждаю вiд її iстерик АЛЕ не вдаюсь до крайнощiв, за що МЕНI честь i хвала. А якщо я пiду i вiдлуплю її, нехай навiть по дупi долонею, то .... я вже не можу робити з себе жертви iстеричних припадкiв, бо я розквиталась з нею вiдлупцювавши її.
    Тепер зрозумiло чому???
    Тiльки не лiпiть побитих мужiв жiнками, бо ми не про це тут говоримо.

• Подобається Подобається x 9
  7. А у меня сковородочка, скалочка, утюжок есть... :ninja:

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ага, а потім комусь ніж під руку попаде..... невже не зрозуміло що це не вихід, і не сім"я вже.

9. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

гм, у конфлікті може і так, але ж є чоловіки, які собі гарно вип"ють, приходять додому в 1-3-5 ночі і влаштовують розборки, "построєніє" для всієї сім"ї, не дивляться чи то жінка чи мама чи дитина, всім перепадає...

деякі потім клянуться, що більше таке не повториться, особливо цінні екземпляри не вважають себе винними, а звинвають дружину/тещу/маму і т.д. ... самі виння, не чекали, гарячу вечерю не подали, тапочки не принесли і т.д. Невже серед ваших знайомих/сусідів нема таких сімей?

Є ще окремий вид деспотів, яким і пити не треба, вони на публіку зразкові сім"янини, ну ідеальні просто, а вдома...

я колись переписувалась з жінкою, чоловік якої працював в СБ, регулярно бив її, обмеження у всьому: одяг/гроші/куди пішла... Вона хотіла розлучитися, дуже хотіла, але навіть сказати боялася... він в органах працює, шансів що дитину залишать їй було мало, вона шукала варіанти де б то втікти...

маму моєї знайомої батько ледь не зарізав, спасло що брат вчасно додому повернувся. Вона 3 роки переховувалася в глухому селі, поки чоловіка не відправили в Росію сидіти(звідки він і родом).

Рибко, ми ж говоримо не про 1 раз вдарив щоб місце знала(хоча і цього ну ніяк не розумію), а про регулярне насилля... на жаль, це не така рідкість як хотілося б

• Подобається Подобається x 10
  10. Я о том, что всегда можно дать сдачи. Даже слабая женщина это смоет сделать, если захочет. :aggressive:

• Подобається Подобається x 1
  11. Koza-Dereza

Ну i шо? Здача це вже окремий пункт. Здачу хто дає нападаючий чи жертва? Жертва звiсно.

• Подобається Подобається x 1
  12. А нападающим (физически и морально, подчёркиваю) может быть ТОЛЬКО мужчина?

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Здачу???
    .

• Подобається Подобається x 5
  14. Koza-Dereza

Тест, тест... Земля до Рибки, тест тест, как слишим?
    Оля ви серйозно????? МИ читаєм одну i ту тему? Ви заголовок дивились? Поки не прочитаєте хоча б заголовок i перший пост з вами на цю тему дискусiю бiльше не веду. Ми не говорим про ЗАГАЛ а маєм конкретну тему.

• Подобається Подобається x 6
  15. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Не тільки.
    Просто ситуація, коли чоловік знущається з жінки має певні особливості і саме їх в цій гілці намагаються розкрити. На всі інші випадки - про те, як жінки знущаються з чоловіків, нападають на інших жінок, про агресію чоловіка до чоловіка, про те як собака покусав людину (теж буває, погодьтесь ;)) - можна відкрити інші гілки

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Так, рибко, ніхто не хоче вас ображати,
    ви повинні самі зрозуміти, що ведете дискусії, заради лишень мати оригінальну точку зору, навіть не знаю звідки навіяними стереотипами, як з дешевих серіалів, сковорідки для побиття чоловіків, жінки за кермом,
    і зауважте, в тих темах-де ви не маєте жодного досвіду.
    І ні при чому тут школа-це ваші комплекси,
    а сімейні стосунки-то зовсім інше,
    ви навіть не знаєте, що таке навзаєм кохана людина,
    то як ви можете зрозуміти реакцію на побиття чи образу, це ж ваш колишній союзник а не опонент, і вибір в діях надзвичайно складний.

• Подобається Подобається x 15
  17. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я вважаю, якщо чоловік підняв руку на свою жінку - то це вже слабість. Це або не правильне виховання, або просто не розумність. Найлекше і найпростіше, взяти і вдарити. Потім так само і дітей б'ють, потім і з'являється насилля у сім'ях...

• Подобається Подобається x 11
  18. Более не вижу смысла тут писать. Блудим в трёх соснах... :8:

19. Max_

Max_ кл. москаль

По моему все сказано в названии темы. Полностью согласен с сабжем.

• Подобається Подобається x 13
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну бажання вдарити жінку саме по собі є нездоровим... яка б вона не була.. якщо вже такий холерик, то хай лупне кулаком по столі чи в стіну, а не по жінці.. якщо жінка з когорти "бойових з пательнею", то її треба поставити на місце... СЛОВАМИ... твердим чоловічим словом, сказав-зробив...

• Подобається Подобається x 13
а де твій аватар? :)