Якщо вдарив жінку - ти не чоловік

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем bora, 19 січ 2009.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Олю, ну я вас прошу, ну скажiть менi ЧОМУ розлучення треба обдумувати а ляпас чи побiй не треба? Ляпс несе за собою наслiдки, отже їх треба обдумувати. Розлучення - наслiдок ляпаса, значить той хто вдарив необдумано привiв до розлучення.
    Я пiдтримую дiвчат на 100% !!!
    Перший ляпас - останнiй ляпас.

• Подобається Подобається x 10
  2. Если бы было так, 50% разводов происходили бы через год после свадьбы. :) Я не противник разводов, но считаю, что не стоит разводиться из-за одного недоразумения. Для этого нужно иметь более веские причины. Зачем ломать судьбы своих детей и близких? Неужели нельзя достичь примирения, компромисса, понять: может, ты сама была виновата? Почему виноват может быть только мужчина?

• Подобається Подобається x 2
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

тут не питання хто винуватий, а питання в тому - ЯК може Чоловік підняти руку на жінку?та ще й скажемо не просто на жінку, а на свою дружину! винуватих шукати немає змісту.
    ні просто, якби це :
    усвідомлювали хоча б 50% молодих людей, які надумали одружуватись, то розлучень би стало значно менше.

і дійсно от -
    ламатись все починає з одного удару, а не з того, що хтось цього не буде терпіти.

• Подобається Подобається x 11
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А звідки ви взяли статистику в 50 %?Проводили соц.дослідження?поділіться будь-ласка лінком на джерело,звідки взяті ваші висновки.
    А яка може бути ЩЕ вагоміша причина за ту,що чоловік підняв руку на свою кохану дружину???Як на мене,страшнішого бути не може.ІМХО,якщо чоловік піднімає на дружину руку,то про яку довіру і любов до такої людини може йти мова?

• Подобається Подобається x 10
  5. Koza-Dereza

Думаю було б лiпше зразу розвестись i жити своїм життям а не поповнювати статистику "щасливих пар" якi живуть як кiт з псом АЛЕ ОДРУЖЕНI, жиби сусiди видiли яка ми файна пара.
    I Про якi поломанi судьби ви говорите??? Побитої жiнки, чи покинутого чоловiка? Чи дiтей? Чи свекрухи/тьощi життя поломалось???
    Жiнка так само сама винувата в побої, як i дитина сама винувата що на неї батько чи мати пiдняли руку, i так само винувата як i та зацькована чи навiть i побита дитина в школi.
    Чого ви не вияснили конфлiкт в школi з обiдчiками? Може в них також були причини на вас нападати. Всяке буває, може ви їх спровокували?
    Тiльки образливiше тодi коли до тебе так ставиться рiдна людина, бо тодi дiйсно важко зрозумiти ЧОМУ. Але лiпше пiти i все, бо де є один раз там буде i другий, i не дай боже одного дня останнiй...
    Можете навiть бiльше не намагатись мене переконати в "сама винувата"... побережiть час.

• Подобається Подобається x 9
  6. А вы не подумали, что жена могла сама спровоцировать такое поведение мужа? Или плохих женщин не бывает? Во всём виноваты мужчины? :crazy: :pardon:
    ЗИ: А как поступить, если жена первая подняла руку на мужа? Тоже сразу подать на развод? :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вас коли в школі товкли ви в чому були винні ? Ви собі уявляєте що таке все життя буде битим і терпіти це ?Ви собі уявляєте як дітям рости і бачити як тато маму б"є? Ви дійсно такі наївні і вважаєте що це нормально ????

А не всі розлучаються, бо не всі мають куди піти, та й зрештою особина чоловічої статі, яка піднімає руку на жінку, як правило розуміє, що жертві немає куди дітись, що жінка залежить від нього (квартира, малі діти, і т.д.).
    Мене інше дивує. Знаю декілька сімей коли рукоприкладство було ще на етапі зустрічання. Потім повзання на колінах з квітами і обіцянками "бєс попутал, більше не буду". І дівчата це пробачали :hang1:. Ну і після заміжжя, нехай через кілька років, але ситуація повторювалась. Ну як можна було бути такими наївними, і не розуміти, що якщо раз вдарив, то буде і другий раз, і третій....

• Подобається Подобається x 8
  8. Никого я не трогала. Просто была некрасивая и немодно одевалась. А дети иногда могут быть даже злее взрослых. Некоторые считают, что обязаны издеваться над тем, кто, по их мнению, чем-то хуже других.

9. Фесько

Фесько Well-Known Member

Рибку, якщо б чоловіки розводились хоча б за одину жіночу істреричну витівку, то цей би відсоток збільшився десь близька до 90 :)))

Треба жінкам влаштувати бойкот. За маленьку істреричну витівку з небажанням вирішувати конфлікт - негайно і миттєво на розвод. Коли б їм стукнуло десь під 45, то думаю, вони на усяких погодились би :)

Но Вам, Рибку, ще один респект за шлях проти течії. :hi: Ви жінка дуже сильної волі. Звичайно, це Вас не характеризує як чоловікоподібну жінку, нє. Навіть, не кожен ЧОЛОВІК зміг би як Ви.

• Подобається Подобається x 4
  10. Koza-Dereza

Так! А чому нi? Якщо б я свого чоловiка вдарила по спинi пательнею, вiн би до мене НIКОЛИ НIКОЛИ НIКОЛИ не повернувся! Наш я йому така здалась?
    I до чого тут порiвняння про жiнок якi б'ються до чоловiкiв якi б'ються? Тема про чоловiкiв якi б'ють жiнок. Щоб обговорити жiнок якi б'ють чоловiкiв вiдкрийте нову тему i давайте там обговорювати це. Нашо приплiтати щось що не вiдноситься до теми? Аби сказати? Аби вiдрiзнятись?

• Подобається Подобається x 6
  11. Я сказала МОЖЕТ женщина была виновата. Я лично понимаю ситуацию, когда вполне хороший муж ударил жену, которая вечно без причины визжала на него, как ненормальная. :pardon: Тут практически любой не выдержал бы. :ireful1:

Я так и не увидела ответа на вопрос: неужели всегда виноват муж?

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

та скільки вже можна???!!! припустимо - з"ясували хто винуватий. як це змінює факт побиття?

• Подобається Подобається x 5
  13. Koza-Dereza

От вам i вiдповiдь Олю. Це i є їхня причина. Чому ви спитаєтесь? Я вам не дам вiдповiдь, не знаю, просто так. Для вас це не причина, але для них це було достатньо щоб з вас знущатись.

А якщо це пренести у дорослий свiт то тi ж "нєкоториє" вважають що вони зобов'язанi "виховувати" i бити тих хто є слабiший, чи на їхню думку тупий, чи дурний, чи iстеричка, ну i iншi причини якi менi особисто НЕ зрозумiти.

• Подобається Подобається x 7
  14. Іспанка

Навіть якщо жінка(а ми таки не святі) десь можливо і спровокувала чоловіка на сварку(у всіх нас бувають свої мухи в голові),то справжній МУЖЧИНА НІКОЛИ не підніме руку на ту,яку кохає - як на мене просто не зможе.він або покричить,або мовчки вислухає всі пилання дружини і піде охолонути в іншу кімнату,поки жінка заспокоїться і з нею можна буде спокійно обговорити конфліктну ситуацію.Роблю висновки з досвіду моєї сім"ї.Мама в мене дааалеко не подаруночок,скандалістка,любителька розборок.За 23 роки мій тато ЖОДНОГО разу на маму руки не підняв,хоч вона могла такі коники викидати,що то мого тата до сказу доводило.Ал ж він її не бив.В такі моменти вони обоє або кричали один на одного до хрипоти(хоч то не вихід),або ж тато ішов покурити на вулицю,вертався через годинку,мама якраз встигала охолонути,вони обговорювали ситуацію і все закінчувалося примиренням.
    Бити жінку - то ницо і негідно.

15. Koza-Dereza

Фесько, не ламайте кайф дiвчинi. Вона ж каже що у неї чоловiчий характер. А ви тут з "сильною жiнкою"...

• Подобається Подобається x 7
  16. Іспанка

Рибко,не все в житті поділяється на чорне і біле.є ще й інші відтінки.Не може так бути,що білий і пухнастий хороший чоловік взяв та й побив свою жінку,яка його,скажімо,дістала. Значить не такий він вже й хороший,якщо зміг підняти руку на жінку.

17. Не всегда физическое насилие хуже морального. Один плевок в душу может стать хуже любых побоев. Допустим: жена вот так регулярно и систематически плевала мужу в душу. Сильно плевала. Он терпел-терпел, в итоге не выдержал и стукнул её. Легонько, нет чтобы сильно. В итоге виноват он, потому что он применил физическое насилие, а жена - нет. Логично? :pardon:

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

З злих дітей виростають як правило такі ж злі дорослі.
    Розповідати про те що "сама спровокувала, ну подумаєш вдарив" може хіба людина яка ніколи в житті з цим не стикалась. Як взагалі можна це явище захищати. Невже так важко зрозуміти що це абсурд, коли чоловік, який ніби кохає, який мав би бути захисником і підтримкою знущається з жінки. Бо дорослу людину ударами не можливо ні переконати в чомусь, ні перевиховати, ні довести свою правоту - можна тільки принизити.
    Я розмовляла з такими жінками, вони живуть в постійному страху, кожного дня повертатись до дому і боятись - а в якому настрої прийшов "коханий". Бути з агресивним придурком один- на один, і не пікнути, бо за стіною сплять діти. В мене однокласник не раз міг розказувати "А тато маму вчора так накопав..." .
    Ну як можна таке оправдовувати. Вважаєш що жінка дура - та розійздись з нею, ну навіщо ж знущатись і принижувати....

• Подобається Подобається x 11
  19. Іспанка

Рибко,а за що ви так жінок не любите? Ще раз кажу своє ІМХО - не буває так,що хтось один свята невинність,а інший - уособлення зла.зазвичай у конфлікті винні обидві сторони.

• Подобається Подобається x 5
  20. Об этом я и толкую, а, судя по вашим постам, всегда виноват только муж. :pardon:

а де твій аватар? :)