История, она, конечно, такая... не терпит сослагательное... Но Бойко тоже мог выиграть. Даже Голос бы выиграл. Порошенко набрал большинство только во Львовской области и на харьковфоруме!
Із Бойком міг бути сценарій як Кучма/Симоненко у 1999, багато екпертів говорили, що у ІІ турі прийдеться обирати "менше зло".
У даному разі офіційне пояснення немає значення. А чому ви не радієте? Ми ж тут всі знаємо кого ви підтримували. От ще:
По-перше, це сталося ще в червні. Так що ви знову запіздилися; По-друге, кожна подія мусить мати причину, так що не свистіть; Злі язики плещуть, що при перейменуванні проспектів в честь Героїв України Бандери і Шухевича бариги свідомо порушили процедуру. А от офіційна версія Суд пояснив чому скасував перейменування столичних проспектів | Окружний адміністративний суд міста Києва А чого мені радіти аж через три місяці? Я навіть не здивувався - це рішення приймали судді, котрих реформував Парубій з Юрою і Борею, а призначав Петька. А вони ставили "своїх"; Я в курсі - я ж сам про це говорив кілька разів;
Нє, ..., вони взяли і пропутінських суддів назначили ))) У_всьому_поганому_винен_Порошенко_і_бпп ! Каятися і відпокутувати!
Знайти причину можна завжди, погоджуюся. Бо вона, причина, свідомо зроблена. Щось дуже багато лайна залишили після себе бариги і підбарижники, що нє?;
Звісно легше. Примусова бандеризація України ні до чого доброго не приведе. Наприклад вулиць ім.Дж.Вашингтона в США менше десяти. А ми ліпимо того Бандеру де треба і де нетреба. Ладно би постать була би значуща. А то так...
Якийсь ще один,вже червоненький з хитрою дупцею і з зелененьким дядєй с юго-восточної України,та приїде на ровере.Ну,на Land Rover...або на танку!