Якщо Ющенко не повернеться – ми втратимо Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 лип 2012.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Та не обращайте внимания. Он ведет в себя в стиле тех, на кого работает и кого ЯКОБЫ показательно ненавидит - московитов:rose:

2. Фауст

Фауст Well-Known Member

Воно, вона, Это вроде про вашу Юлю так говорят?

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Вона - про Юлю
    А Витю ЯнуковЕча я и многие другие называют ВОНО:))

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

Да, удивительная страна которой управляет существо среднего рода

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Коли травлять пацюків(по вашому крис), та проч.шкідників мало хто замислюється що серед них більшість жіночої статі. Навіть навпаки - притравити самку вважається вдачею. Вас московську публіку я від шкідни ків не відділяю. Ба навіть більше того, ви небезпечніші за шкідників для людства.

До речі, коли ваша московська публіка голодом морили українок та пачками засилала до Варкутинських таборів (спеціальних для українок) ви паскуди себе хамлом не вважали? Ні. Ви вважали себе героями, а тут он як всполошився.
    І ще одне. Тимошенко, яка б вона не було теж між іншим жінка. Ну і що? Це її врятувало від вас московської сволоти? Ні. Ви , і самці і самки московської породи в одну гшорлянку поносите її і при цьому хамами себе не вважаєте. тому притуліть також свою московску пельку.

Саме так. Я вас за людей не вважаю. Ані самців, ані самок. І не ненавиджу, а презираю, як можна презирати шкідників.

6. ГРАНД

Еліка. Припиніть по пацючому постити пакощі мені в прихованому вигляді і пишіть відкрито, в світлу на шпальтах форуму. Ви московська душонка мабуть звикли до темних сторін, то може спробуєте вийти на світло?

7. Фауст

Фауст Well-Known Member

Простите, но с психически неуравновешенными людьми типа Вас, я предпочитаю не общаться.
    Честь имею.

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Вам бы подлечиться не помешало. :pardon:
    Я вам тактично написала, чтобы Вы не хамили форумчанке.
    Вы жалкая пародия на славянина, репутация предполагает, что там люди будут что-то писать, как правило
    э объяснять почему добавили или убали репутацию
    - таковы правила форума, если ваших мозгов не хватает осилить очень простые и доступные вещи, [CENZ]как и вашему другу из Обухова[/CENZ], то это исключительно ваши проблемы.

Это вы по крыстному мыслите, по-крысиному тужитесь что-то из себя слепить на форуме, но русскомирские "рога и копыта" торчат в каждом вашем посте.
    Вы кремлевский прихвостень, разберитесь с правилами и устройством форума, а не верещите попусту.
    Носит же земля таких... :bad:

9. ГРАНД

Нещастя. Та нічого ви не імєєтє. А перш за все совісті.

10. Фараон

Фараон Well-Known Member

Нервы...нервишки...лечит надо!

11. ГРАНД

А тепр жабенятко , все те ж саме людською, тобто українською мовою. Слабо?;)
    Як що слабо, то і немає про що говорити. слова вони і є слова. Особливо сказані язіком. Тобто пустий звук.

12. ELiKA

Пишу открыто, как просили: ГРАНД - ГНИДА.

Модераторы - можете хоть наказывать, хоть банить. :rose:
    Я именно эту фразу написала бы в репутацию, но эта шавка колесниченко-кивалова, которая, чтоб им угодить, делает на форуме антирекламу украинцам и Украине, очень по этому поводу нервничает по этому поводу. :pardon:

13. ГРАНД

Я довів цю московку до істерики. День вдався.
    п.с. До речі подивіться хто вас щиро дякує. Ото ж бо. В які б ви одежини не рядились і які б палкі та бруднів речі не постили -ЯЗІК вас завжди видасть. ЯЗІК!!!

14. ELiKA

Мокбо, эко вас зацепило... Во дедуля психанул )))
    А психанул, потому, как я права на все 100 Мокбо, Читатель Обкома, а на каве - вильный слухач, кажись?.
    Мне в приципе все-равно, кто, где и под каким ником, главное , чтобы человек был интересным и адекватным, но это не о вас :rose:
    Мне очень приятно, что вы сравниваете меня с теми, кто писал под этими никами (Веду читала немного на Львовском форуме, как и вас). :good:

Думаете, что это все я - да ради бога! Какие проблемы?:pardon:

15. ГРАНД

Ви і є проблема. Ви московка і цим все сказано.

16. ELiKA

Не, дурень, канешно, думкой богатеет, но не до такой же степени... :)

17. ELiKA

Та хоть эфиопка. :rose:

18. ГРАНД

Жабеня. Ну хоч щось українською напишете? Чи пацючий язік так прилаштований що людської мови не вимовляє?

19. ГРАНД

Ефіопок ображати не варто. Ви московка. При чому самого огидного пошибу.

20. Фараон

Фараон Well-Known Member

Было бы не интересно,молчали бы в тряпочку.А так по обычной женской психолигии поступаете.

а де твій аватар? :)