Якщо Ющенко не повернеться – ми втратимо Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 лип 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Этот профессор в очередной раз отметил героическую поездку Ющенко в Тбилиси в компании с Лехом Качиньским, Валдасом Адамкусом, Хендриком Ильвесом и Иваром Годманисом.

Думаю что президент не пожлобится выдать своему корефану статус участника боевых действий. А то вдруг народ подумает что Ющенко ничего не грозило в компании этих крутых ребят.
    И голосов протестного электората канет в бездну на пол процента меньше.

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

Віктор Ющенко засуджує закон, який посилює інструменти тиску на журналіста в умовах повної недовіри до суду
    Президент (2005-2010 рр.), лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко вважає неприпустимим законодавче обмеження свободи слова за умов, коли довіра до українських судів є мінімальною.

Про це Віктор Ющенко заявив під час прес-конференції у Рівному.

«Таке рішення (ухвалений Верховною Радою закон) шкідливе, бо принесе дуже багато шкоди демократичному простору, цей документ не відповідає європейському духу і посилить інструменти тиску на журналіста», - сказав він.

Віктор Ющенко наголосив на тому, що свобода слова є ключовою передумовою демократії.

«Свобода слова – це фундаментальна цінність демократії. Якщо у вас віднімають свободу слова, ти не можеш реалізувати свободу вибору, свободу бізнесу, інші громадянські свободи», - сказав він.

Засуджуючи відповідне рішення Верховної Ради, Віктор Ющенко закликав журналістів виступити на захист свободи слова.

«Я закликаю журналістів бути монолітними у своїй реакції на цю репресивну кривду», - сказав лідер «Нашої України».

3. Blaberus

Цей дурник протирічить сам собі.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, как не красиво. Вы ведь за него голосовали в своё время.
    Ох.
    Как мне перевёртоши не нравятся.
    А я им.
    Это естественно.

5. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

строго придерживаешься гибкой линии партии?

удобно.
    "это не я меняю мнение. Это указания меняются"

6. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, в том-то и дело, что я не прогибаюсь под изменчивый мир. Принципы как были 40 лет назад, так и остались.
    А вот, вас, перевёртышей, понять не могу.
    Ибо подлецы вы.

7. Blaberus

Оставьте свою демагогию для тех, кто с Вами согласен.

8. Blaberus

Заметно, что Вы абсолютно не поумнели за сорок лет.

9. Gidra

Gidra Well-Known Member

Зато он стал старше.....

10. Полковник

Полковник миється в бані

Да.
    Так и есть.
    Ум в меня был заложен 40 лет назад.
    А как у Вас?

11. Blaberus

А вы читать не пробовали? Интеллект может повысится.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Интеллект, говорите?
    Не.
    Не знаю такого слова.
    Военный я, ***.

13. Ворчун

разница между приспособленцем и думающим...
    первый как принял Установку Большого Руководства, так и дёргается под неё, как наскипидаренный. О своём мнении речь не идёт ибо оно - калька мнения Большошо Босса.
    Второй - отслеживает изменения в Мире и принимает новые решения, исходя из своих базовых ценностей.
    Первый - усраться, но не поддаться.
    Второй - звыняйте, меня от вас поносит. Я облегчусь от вашего неподобства и вернусь.

Некоторым ходить в обосранных штанах - точное соответствие идеологии.
    Другим - с детства привили идею, что испражняться надо не в штаны, а в туалет.

Мне смешон ваш выбор (ходить в обгаженных штанах) но я его уважаю. Это же ВАШ выбор.

14. Ворчун

как одену портупею....
    так тупею и тупею...

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ну скоро у вас Ющенко вернется или всё, капец Украине?

16. olegp

olegp миється в бані

ГРАНД -самый спражний украинец- грубый, брутальный:fu:,
    Вам до него еще далеко, в части грубости:fu:

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

А шо таке "спражный"?
    Ни один переводчик не перевел це слово на Великий и Могучий :)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну і темка. Здається куди Віктору Андрійовичу вже далі опускатися нижче плінтусу? А умудряється. Наприклад передвиборною кампанією на цих виборах. Таке враження, що це не "Наша Україна" всесвітній фурор навела, таке враження що новачки якісь вирішили на вибори піти. "Економічний націоналізм" - все шо вони спромоглися народити для виборця. Убога реклама з жовто-блакитними бірками від трусів. І останній цвях в задурманену українську голову: "Єдиний, не підконтрольний Кремлю". Все! Я за Ющенка! Ех, шо ж так бездарно? "Ми повернулися!" "Ми вас привели до демократії!" "Це наша революція!" - ось гасла для партії з таким минулим. Ну що ж, значить не їх був талан, а просто підфортило.

• Подобається Подобається x 1
  19. 48victor17

48victor17 Well-Known Member

Нет ли желания посетить Фукусиму?

20. olegp

olegp миється в бані

букву пропустил-справжній

а де твій аватар? :)