Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не варто хвилюватись ))

Живіть за принципом

В мене голова не болить, голова болить ВІД мене :good:

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Примеры какие-нибудь будут?
    Или, как всегда, бла-бла-бла?

3. nastinka

nastinka відсутня

ви можете більше сказати про нас чим ми сабі про себе, навчіть мене. бла-бла-бла

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

та йа спокійна. пробую Полковника дістати)))

• Подобається Подобається x 3
  4. когда это Вы правду сказали? Когда сказали, что "скоро в России начнётся Украина"? о_О :))) Такая очи не колет, но вызывает желание вызвать неотложку для правдоруба... :) Правда, после Майдана некоторое время ходило такое выражение среди "приближенных" - мол, как бы Украина в России не началась. Но это было о другом. И не сбылось, конечно.
    -

• Подобається Подобається x 3
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Украина-2011: бедность и деспотия

Анна Стешенко

• Подобається Подобається x 4
  7. ovod

ovod Well-Known Member

я теж деколи не розумію людей, які не бачать очевидного...

на свята родичі люблять поговорити про політику і смішно слухати як вони обурюються, що в нас такі малі зарплати, а олігархи і депутати розкрадають все...
    але при цьому родичі самі не проти халявного чи простого підзаробітку - наприклад махінації(по знайомству, по блату щось пробити чи зробити) і сума невелика - 100-200 грн.
    і не розуміють, що якби вони були самі при владі все залишилося б те саме, просто масштаби були б інші..
    получається, що вони судять інших по собі і фактично обговорюють себе...а збоку подивитися не в змозі...

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

мінімізація затрат? згідний якщо так, правда тоді дехто залишиться без роботи...
    але не завжди напевно так буде стояти питання.. деколи напевне питанння - буде вигідно чи невигідно...

• Подобається Подобається x 2
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Поверьте на слово, не только у вас подобная ситуация.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цілком згоден, що політика і економіка не розривні, але я пропоную таку політику, яка унеможливлює інші пропозиції, які відверто і зразу гірші. Якщо хтось запропонує кращий варіант я хочу бути першим прихильником такого.

Але його нема!!! Нема такого. Тому приходиться бути першим.

Правильний вибір завжди простіший попереднього. Коли хтось щось вигадує - всі кажуть - блін!, яке воно просте!, чого ми зразу не здогадалися!... Хіба кращий варіант не є кращим вибором в порівнянні із віджившим, та ще й поганим? (Я не шукаю кращого для доброго. Бо з того, що я запропонував змінити - доброго не лишилося практично нічого. Бо як би було - це би вже давно захищали...)

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Ну по перши ми живемо не гірше більшості африканських республік...

Армія може і не найкраща в нас але і не найгірша. Їй бракує нової організації і технічного оснащення для цього.

До сучасних великих загроз я би відніс економічні загрози зі сторони інших держав, тому для оборони від них можна було би використати військові стратегії ведення війни.

Ракетооснащеність потрібна для зменшення втрат особового складу під час проведення військових операцій.

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Офтоп я привів не для сміху. Якщо багато роботи - то є чим займатися тут. Якщо керовніки не дають - то треба міняти керовніків. Якщо дорогі матеріали - треба починати з виробництва матеріалів. Якщо немає обладнання - його треба створювати. Ніхто не казав, що тут буде легко, але це в наших руках. Якщо немає з чого почати - шукайте однодумців і створюйте перший колгосп, кібутсу, як хочете називайте - але покажете, що ви кращі і ви в дамках. (якщо хтось мішає - найміть військових...)

Так і мене тут ніц не тримає, бо коли стане вибір виїхати або перестріляти владу - я виїду. (але когось не випустять ;) і тоді почнеться...

Народ повинен заставити капіталістів ділитися із народом (70 до 30 - я писав)

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Хулиган, это типа пацан, шустрый. Значит в любом случае за базар отвечает. Отвечаешь что они (как бы покультурнее) гомосеки?:scratch_one-s_head:

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що на вашу думку треба змінити, і найважливіше - як?
    Тут згоден. Хто має підірвати? -

Скіли на дороги має йти з бюджету і чи ви згідні, що податок повинен нараховуватися на бензин? (більше дороги катаєте - більше платите).

Прохання до усіх - не вести тут суперечок не по темі. ​

Моя мета - розглянути тут варіанти - які зміни потрібні для держави і як це зробити...

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут думка виражена образно...в смислі поділу владних повноважень)))

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

...в смислі поділу влади...

Медведику теж хочеться "поиметь" більше влади...

і ніяких голубих натяків ;)

14. Chaldon

Нечего себе образно. Этот образ надо про ЦЕ. Они оценят.о_О

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нормальна оцінка ситуації.
    Що пропонуєте?
    Я би казав зобов'язати школи навчити учнів заробляти...

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

16. Chaldon

Ещё круче. На теме Якою я бачу майбутню країну :haha:
    Так бы и сказали что вы за Россию печётесь.:dntknw:

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну виж сусіди нам ...
    вон як ваші земляки переживають за нас))...навіть львівське освітлення декого з москвичів хвилює...от і я спереживався ....;)

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тому потрібні зміни системи а не осіб. Особи підлаштовуютьс до системи, якщо не можуть змінити її.

Ні. Я мав на увазі мінімізувати затрати на адміністрування податків. Менше навантаження на бухгалтерів дасть вільний час для займання економікою підприємств а не бюрократією і ідіотизмом.

Так питання ставиться кожної хвилини 60 хв на годину 24 години на добу і т.д.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Журналісти

Журналіст має право проводити власні розслідування і оприлюднювати їх засобах масової інформації.
    Журналіст зобов'язаний повідомити органи правопорядку про викриті злочини, які він збирається оприлюднювати.
    Органи правопорядку мають право попросити ЗМІ не оприлюднювати інформацію, яка стосується розслідування.

Обгрунтування

20. Полковник

Полковник миється в бані

Жил себе дед.
    Глядь - москали!
    Забрали деда и повезли в Сибирь.
    А вот пролетарии (в селе???!!!) - это кто такие?

Интересный подход к делу.
    Дед, наверное, не один в Сибирь попал.
    Детишки, женщины рядом.
    Надо их под крышу, в тепло.
    Я бы с какого-нибудь шалашика-домика начал землю осваивать, но, точно не с сортира с джакузи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)