Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

а який критерій правильності вибраного закону?
    п.с. політика і економіка нерозривні..
    п.с.2 решта потім.. не встигаю...

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а можна хоча б коротко, переліком - перелік сучасних загроз?
    проти кого злиденній країні потрібна армія - та ще й ракетооснащена?

3. nastinka

nastinka відсутня

щодо цього запитання. чесно сказати, нічого доброго не бачу. ніхто не займається ні освітою. ні належним чином не доглядає за дітьми, нема ні нормальних виробництв, і ринку ні попиту і всього такого. все, що можна було продало, залишилось вбивати в народу всю віру, і яник і його команда можуть нас передати в руки Росії.
    або зробити монархію і яник стане кАроль і ми йому подаруємо Йолку. як без неї.
    це не діло. я розчарована. і навіть вертатись додому не маю бажання. а сенс? ні грошей. ні належної роботи. ні добрих лікарів. нічого абсолютно.
    і всі раді би втекти звідти. і як би там не було. але то ж чиста правда.

• Подобається Подобається x 5
  4. - на кой вы нужны России? о_О

5. zet

zet Дуже важлива персона

Не факт, что Януковичу это смогли втолковать...

6. nastinka

nastinka відсутня

а чом би й ні? повернемо старі часи не говоріння рідною мовою. перекупите заводи всі. винесете все майно. чому би й ні?
    я не про вас. я про тих хто на верхушці сидить.

• Подобається Подобається x 3
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дам просте запитання:
    Як вам зручніше перенести мило з місця на місце - 48 шт без упаковки, чи одним ящиком?
    Аналогічно - як не порушуючи закон сплатити податок - одним рахунком, чи найняти бухгалтера і один забути?

Потім відповім детальніше...

8. - если про тех, которые на верхушке, тогда другое дело. Только зачем им куда-то "выносить" майно с заводов, которые они купят? Возврат времён неговорения на родном языке" - тут без вопросов. Ради этого они всё сделают. :)))
    А когда львовяне не говорили на родном языке?

9. nastinka

nastinka відсутня

ну ви мене пане вже звиняйте, але ми. були під польщею і австроугорщиною. і тільки після 2 світової нас загреблі під совок. ми не при параді цих ваших "любовних" історій.
    я взагалі не розумію того всього.
    Львів то єнша планета. то місто яке занесене до Юнеско. то місто з історією. викоханою культурою. а все інше то шо? затуркані люди зі сходу? не всі звичайно. не всі. але більшість. вони хочуть з росією жити. взагалі не розумію чому їхні чумайдани ще тут. взагалі не розумію. коли влада перестане красти?
    чому не можна зробити так, щоб все розцвітало, то ж з того більше грошей можна мати.
    що при кермі ідійоти, що в країні. ви мене вже вибачте. але якщо б були розумні, то б давно підірвали то все в тому кийові. і взяли все в свої руки. наші предки були розумніші ніж ми.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Опять свидомитская логика?
    Если ВЫ все и так с этой земли сваливаете, то зачем эту землю кому-то передавать?
    Вам ведь всё-равно УЖЕ не надо.
    А присмотр-то брошеному дому нужен?
    Нужен.
    Ну, и вот...

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Это ясно.
    Господин Невстранец спрашивал - когда во Львове не говорили украинским языком.
    Вы правильно начали - ни при поляках, ни при австро-венграх не говорили.
    Запрещалось это.
    И в трамвай не пускали.
    И только по чёрным лестницам в дома к Панам с сельхозпродуктами.
    А про расцвет украинского языка в советский период как-то скомканно у Вас получилось.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ми вже якось самі прісмотрім)...а ті хто звалює...ну щачливої дороги)

Не дивлячись на все зараз в Україні не так вжей погано ..і горошей заробити можна і потратити є де............

Єдине шо мені потрібно від держави шоб ями на дорогах полатали...решта все можна самому порішати :)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Спорный вопрос, но, наверное, читая Вас, всё-таки да.

13. nastinka

nastinka відсутня

вибачте, але ви мене цим зачепили.
    ми "сваліваєм" тому що: нема роботи, грошей, бізнес впав. освіда до чортиків на кулічках!! той диплом копійки не вартий а 5 років треба вкалувати. мене це не влаштовує. чом я маю комусь щось дарувати? чому я особисто маю тратити своє здоров*я тому, що у нас вимикають світло перед різдвом, щоб передати на польшу, чому я маю мати щороку ангіни і ніхто мене полікувати не може? чому? бо влада десь поклала гроші в кишені? влада не думає що треба допомагати людям? владі дуже стало важливо нам допомогти? та невже? тицніть пальцем хоч на одного! хто щось нам допоміг? розумієте. як мама сказала "що ти переживаєш, в канаді купа українців є які виїхали мають діаспору і там говорять українською!" уявіть там в університетах викладають українською мовою! розумієте? це не держава, це пародія. вконтакті є додаток, можна бавитись депутатами в бої і роздовбувати їм писки. та жодна людина котра поважає свою країну не зробила такої дурні. про що ми тут говоримо?
    навіщо Росії?росія це країна якій все нада і нінада всеравно вазмьом. це моя особиста думка. я не планую нікому нічого доводити. хто виїхав правильно зробив! нема чого гробити своє життя на цю державу. вони не варті.
    я перепрошую мовою забороняли говорити 362 роки. не забувайте що була київська русь і все це пішло з наших земель. і ви знаходитесь на Львівському форумі. все інше можете обговорити на своєму форумі із своїми співвітчизниками. які теж не люблять України. не дивлячись, що мова заборонялась. люди говорили нею. щавше. і пани українці теж в нас були. не треба тут ляля.
    особисто я вам кривого слова не сказала. у нас ніби то демократія. але ВАМ цього не зрозуміти. ви не так жили, не так виховувались. у вас інші погляди.
    просто навіщо розвивати тему, де можна ще лишній раз обісрати Україну. нема майбутнього я не бачу. просто стіна. Вакарчук правду співав у "веселі брате, часи настали" веселіше нема куди.

вам в Москві добре, то й живіть там. тут люди з москви приїхали, порівняли і визнали, що в росії страшно жити. далі підривайтесь там. вам це якраз під силу.
    там миру не буває.
    як не чечня. то скоро почнеться Україна.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

подивимось коли яник стане каральом) там вам не тільки дороги полатають :)))

• Подобається Подобається x 3
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не панікуйте....Яник своїх шахтьорів рощарує ше скорше ніж нас Ющенко...

А в Європу краще туристом їздити чим на заробітки...

15. Полковник

Полковник миється в бані

Если бы мне сказали, что отец мой и дед мой умнее меня были, то за Честь счёл бы, а тут за это красную карточку лепят...
    Чудеса.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

1. У меня нет своего форума.
    2. Из чего получается, что я не люблю Украину?

• Подобається Подобається x 2
  16. - очень уж Вы настойчивы. Настоятельно прошу не пихать свою Украину в Россию. И тогда она у нас не "начнётся" и не "кончится", а сама с собой и теми, кто в ней жить желает, разберётся.

17. nastinka

nastinka відсутня

а вам там більше не дозволять :)))
    яник добавився що україну відсторонили від ЄС на 11 років. добре шо не на 20:)))
    знажте по різному можна сказати.
    я сказала свою думку, а у нас за думку - що?
    правильно! засуджують! і б*ють по шапці)

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Батьки і діти все ж шочуть шоб діти розумніші від них були..ну хоть трішечки...бо якшо навпаки то так і до виродження недовго ;)

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Я ніяк неможу зрозуміти якого ви х... забули на Львівському форумі...з своїми порадами разом о_О

19. Полковник

Полковник миється в бані

Не, ничего не забывали.
    Мы тут были.
    А Вы чё припёрлись?

20. nastinka

nastinka відсутня

заведіть.
    кажу, о бачу. ви вже вибачте, що правду сказала. така вже вона. колюча мабуть)
    ви розумієте, саме ці люди краще знають як нам жити, і що казати в своїй країні. і ще вміють нервувати інших :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)