Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

А гратися у ляльки коли?

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

А в початковій школі (для дівчаток)! Як гадаєте, хіба в ігровій формі навчання не ефективніше?

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Взагалі нічого не зрозуміла про Вашу армію. Яка взагалі мається на увазі армія - призовна або контрактна? Їй в обов'язок ставляться функції міліції, нє?

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

В 12-13 років діти теж грають в ляльки - в усякі відносини Барбі з Кеном... :)

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Додати. Фізичне виховання повинно займати від двох до трьох годин кожен день. Наприклад. Початок навчального дня - час фізкультури, потім 2 -3 години навчання в класах, потім час гімнастики, потім ще 2-3 години класного навчання, потім час спортивних ігор (волейбол, баскетбол, футбол тощо), ще дві години класного навчання...Бо після закінчення школи суспільство отримує хворе юнацтво і ,насамперед, на сколіоз. Це просто катастрофа.
    З цим ніяк не можу погодитись. Це мені нагадує полювання спартанців на ілотів. Це - беззаконня. Армія повинна, насамперед, готуватись до боротьби з зовнішніми загрозами усіма засобами: від великих військових операцій до диверсійно-партизанських дій. І ніякого втручання у внутрішньо-політичні справи. Це не компетенція армії. Точка. Для цього є поліція.

• Подобається Подобається x 3
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Контрактна за визначенням - держпрацівник не може призиватися. Це добровільна служба...
    В обов'язок міліції ставиться лише в крайніх випадках - (коли не справляються існуючі служби) Думаю на початках це буде дуже актуально...

В 12-13 - можуть і вдома побавитися (якщо батьки будуть зайняті).

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага. Мультик бачили, а те, що така лялька є - не знаєте. Мабуть, у Вас нема молодшої сестри або племінниці :)

То Ви ж хочете їх з ранку до вечора зайняти...

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

То що - ментів взагалі не буде?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цілком згоден! Фізичне навантаження потрібно не в примусовій формі, а у формі динамічних ігор. Нормативи треба здавати не примусово, а у формі спортивного інтересу...

Хм. Думаєте?
    Тоді давайте по черзі.
    З чим повинна боротися армія? - З ворогом.
    Який найбільший ворог у нас номер 1? - Внутрішній!
    (Правильно зауважили у записках Фірташа вікілікс - якщо немає сильної державної влади - на зміну приходить кримінал!!!)
    Усі бандитьскі групи можна взяти під контроль - тільки силою!
    Як вибити кримінал? - Обеззброїти! Обрізати джерело постачання прибутку, порвати звязки і знищити лідера (або перекупити - нехай будує тюрми і на тому заробляє - платить податки)
    Тому армія повинна бути мультиформатною - вона повинна вміти виконувати усі завдання, які можуть перед нею виникнути. Бульбу чистити вміють і діти...

Немає внутрішньополітичних справ. Поки немає війни зовнішньої - є тільки наші внутрішні справи. І армія повинна брати у них пряму участь. Спати будуть на пенсії...

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Цілком вірно. Якщо батьки мають багато вільного часу - можуть прийняти участь...

Чому ні? Мова про міліцію не йшлася. Мова йшлася з чим повинна могти впоратися армія. Я гадаю це справедливо.
    Наприклад

8. Yarema

Неправильна думка. Внутрішній ворог є загрозою тільки в хворому суспільстві. Здоровий суспільний організм має імунітет. 2005 рік показав, що внутрішній ворог є боягузливим і безсилим і щоб з ним боротися достатньо привести в прокуратуру і поліцію порядних і патріотичних людей. До того ж професіоналів. Це ж стосується і СБУ. Армійці не є професіоналами у цих питаннях, тому їх використовування лише нашкодить. Армію можна використовувати для наведення порядку лише в умовах військового чи надзвичайного положення та й то лише у дуже обмежених формах.
    Спробуй зробити механізм, що повинен вміти робити безліч справ, і він буде робити всі ці справи однаково погано...Армія повинна гарно вміти робити лише одну справу - воювати. Це і є її призначенням. Для цього і проектується її оснащення і озброєння.;)
    Невірно. Поки немає війни, армія повинна до неї готуватися до сьомого поту. Тоді є вирогідність, що війни ніколи і не буде. "Учітся, учітся і учітся воєнному дєлу настоящім образом..." (В.І. Лєнін). Хоч і був сволотою, але не був дурнем;)...Тому і мав результат...

• Подобається Подобається x 2
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну нема таких, немає!!! Зносити треба все під корінь, встановлюючи нову систему. Якщо якийсь відділок далі криє бандюганів - військова операція, і зачистка такого відділку. Він вже не діє і так. Що є, що нема. Прийшли побачили і перемогли. 3 дні і новий відділок (можуть бути ті самі працівники - але на ранг нижче - нехай виправляються, як можуть! Ні - до побачення пенсія (заміна начальства одним махом).

Стоп. А хто говорить про нашу армію в такому стані, як вона є? Першим ділом реформування 1 силової структури. Поки вона кріпне - реформа інших. Я проти військових в місті! Але при такій ситуації, як є - то народ треба оберігати від ментів! номер 120 можна ввести в довіднику і жалітися на пожежників, міліціянтів і сан-епідемстанцію. Купа нарікань - і 8 вантажівок з солдатами вже в дорозі... 3 дні і військових як не було - біржа праці рулить...(А став до влади - дивись, щоб за тобою не приїхали...)

Згоден! Армія повинна вміти за 1 год вибити наркокортель з міста... (пофіг, що за 2 місяці десь утвориться новий) в теперішнього вже здоров'я не буде. Можуть рознести ракетами їхні джипи (військовим заводам теж треба щось виготовляти. Але армія, що не воює - то не армія - то заклад благородних "дєвіц".
    До того! до того... В старій армії теж були різні частини - зв'язок, підрив, інженерні війська, пропаганда (країна в країні із своєю медициною) Як не можуть? Могли. Повинні могти краще. Солдат з гвинтівкою - бойова одиниця. Не конче йому вміти добре стріляти - він може бути інженером. Але під час Вторгнення може і солдатом побути 2 год.
    Я не згоден. Зараз обгрунтую...

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Не слід тренуватися, щоб оцепити територію. Не слід потіти, як в спецназі, щоб підняти відро води і погасити пожежу. Підрозділи потрібні різні. Вони повинні вміти працювати разом, як в реальному житті. Можна побудувати бруствери, як в третьому рейху (В Берліні 8 штук не могли знести - засипали ґрунтом).
    Я веду до того, що армія повинна бути в формі. А вона не може бути в формі, якщо не веде активних дій. Поле для навчань має дуже широке! Як наведе порядок (під сумнівом - буде займатися тільки військовими завданнями)

Це ніколи (практично) не мало значення і від цього не залежало...
    Це лише стосується пропаганди... Можна наїстися, вийти і дати комусь кулаком в чоло і вечірка затихне. Не треба тренувань, не треба безсонних ночей. Треба бити в точку.

Коли 100 тис народу десь просто бігає - вони просто бігають...

10. Yarema

А звідки вони взялися в Грузії?;)
    Викатуємо важку артилерію і системи залпового вогню...Бац! Бац! І...мімо.:))) Охолоньтесь, пане. Це - злочин.
    Хто її буде реформувати, коли Ви наполягаєте, що порядних людей нема!?о_О
    Тому розпочнемо війну проти власного народу...Бо коли слон (армія) влізе в посудну крамницю (цивільне суспільство), то всій посуді, винній чи невинній, стане непереливки:sad:.

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

То може узаконити інститут найманства і сприяти українським найманцям брати участь в усіх військових конфліктах світу? Як колись німецькі ландскнехти чи швейцарські найманці?;) Жартую. Це - дурня.
    А якщо той, кому треба дати в "точку" - майстер з боїв без правил? Віддача не замучає;)?

• Подобається Подобається x 1
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

А я про що:
    Зробити реформу відділків - дати можливість працювати в старому складі, або змішаному... Не впоралися - прийшов крутий підрозділ і за 3 дні відділок чи якийсь заклад працює як новий . Система повинна працювати без збоїв.

Ну ви мене у війну не втягуйте :) Я ж не говорив про коврове бомбометання :)))

Перший випуск курсантів, які не пройшли останньог курсу. 1 рік і диплом. Не впорався - нема диплому. (Підбір кадрів - то важлива тема. Дуже хороших людей мало (майже немає) але вони є. А просто людей - багато і всі вони в більшості хороші - просто не треба їх кидати в багно! Самовиживання не додає продуктивності...) Думаю Саркашвіллі теж так зробив...
    Та я то знаю. Тому і кажу - потрібні набіги. Але ясно, що перед цим треба запропонувати нормальну систему... Я і намагаюся описати її двома словами...

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

ну, якщо в продажному відділку з пістолетами ТТ з'явиться сміливець, що повстане проти армійського підрозділу?... Треба викликати Спілберга зразу :)

12. Yarema

А спецназ усіх поганих працівників буде вирубати насмерть? Бо його для цього готують...Чи в'язати як "язика"?;)
    То може запросимо на військові посади кримських татар, нехай пригадають славні часи Гіреїв:)))?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

:)
    А полон, допити, і варіанти вибору відкинути зразу?

Як знаються на всіх видах комунікацій, я б вклав в них інвестиції...(Найняв) Але думаю і в нашому народі можна набрати виконавців (майдан акуратно знесли...)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє! Функції Hilfspolizei... Невже не зрозуміло по переліку "завдань" :)))

15. Peri

Peri Well-Known Member

Непогані ідеї.Але розумієте,що для всього цього потрібна потужна правова,матеріальна база.Потрібна держава.

---------- Додано в 01:52 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ----------

...а медецини ще не було?;)

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

фсьо має бути по закону.....

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дякую :)

Розумію.
    Держава в нас вже є.

Нариси треба перекласти через клавіатуру... :)

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Кажуть Кольт колись усіх зрівняв...
    Може б то в нас такий чувак з'явитьсі?

18. Romko

Як відповідь.....

19. Romko

...................................

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Медицина

Відступ

Медицина повинна бути двох або трьох-рівнева.

Перший рівень – загальнодержавний. До цього рівня слід віднести екстренну медицину та профілактичну медицину. Цей рівень медицини слід віднести за підпорядкуванням до екстренних служб Форма служби державна, фінансування – державне. Види медичних послуг, як може надавати така медицина – травмоталогія, лікування вірусних захворювань та профілактика від таких захворювань. Вид наданих послуг – безкоштовний.

До другого рівня можна віднести всі інші види послуг, що стосуються здоров’я. Такий вид послуг повинен бути обов’язково платним і може оплачуватися у формі медичного страхування – як державного, так і приватного.

Обгрунтування

Фінансування другого рівня повинно бути цільовим. Страхові фонди самі повинні визначати, в які напрямки вкладати кошти, та які напрямки розвивати найбільше. Для працедавців важливо, щоб працівник був зобов’язаний оформити медичне страхування перед прийомом на роботу (Німецькомовні країни). Усі кого не зобов’язує закон оформляти медичну страховку мають свободу вибору – страхуватися, або лікуватися за власний кошт. (Усім іноземцям необхідно страхуватися в будь-якій українській або міжнародній (із філіалом в Україні) страховій компанії)

Дослідницька медицина (третій рівень) може існувати на вільних хлібах. Цей вид медицини може підтримуватися лише з іноваційних фондів (державне фінансування) або приватних капіталів – інвестиційних компаній. (Наприклад – лабораторії, дослідницькі центри, медінститути…)

Останнє редагування: 12 гру 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)