Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Что из двух нижепроцитированных является верным?
    Вы б сами определились о чём вы говорите. :)

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Второй появился в ходе пояснения первого, так что претензия необоснованная.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Відступ

-------------------------------------------------------------------------------
    (мова була про податки і податок на землю в т.ч. Один автор запропонува 2 відсотки - податок на землю)

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Дам відповідь у цій темі, щоб продовжити обговорення.

Що до простоти схеми - це була бліц-відповідь. Детальніше я вже викладав деякі пункти.

Що до терміну використання пропонованої структури. Я бачу її максимально - вічною. Такою, в якій можна міняти лише цифри іноді (але і то під тиском якихось непереборних обставин). Тобто реальну структуру без тимчасової вигоди.

Замітьте - мої пропозиції не стусуються жодної партії. Вони деполітичні, бо лише впливає на забезпеченість життя усіх нас. Решта - то лише вибір - якого кольору вино пити - червоне чи біле.

Що до твердих соцгарантій - вони повинні бути мінімальні. Хочеш більше - приклади зусиль... (Система повинна мотивувати, а не заганяти в кут)

Готовий приєднатися до створення будь-яких структур (для допомоги в створені організації) за для втілення в життя нормальних (усім зрозумілих) правил.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:dntknw::blush:

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Гадаєте є такі що не вміють рахувати до 35 і віднімати 5?о_О

12. donklass

donklass Well-Known Member

Це вірно.
    Але в будь-якому випадку необхідна точка опори. Адже систему може перемогти тільки інша система - з більш багатою ресурсною базою (у тому числі і кадровою), з більш міцними внутрішніми зв'язками і великою їх кількістю, більш централізована і краще керована.
    "Роби, що повинен і буде, що буде." А чи повинен? Адже тут кожен визначається сам.
    Потрібна якась концепція, чітка шкала оцінок, для того, щоб все вирішувати в єдиному ключі, а робити це можна тільки при наявності цілком певної мети.
    Тобто без ідеї ніяк.
    Наведу ще раз у приклад висловлювання свого друга.

"Як я собі уявляю, метою наших зборів має стати побудова організації, яка буде боротися за утвердження принципів соціальної держави, держави вільних людей, держави твердих соціальних гарантій."

Можливо, це висловлювання може претендувати на ідею?

А далі вже простіше.Всі висловлювання і дії спрямовуються на реалізацію ідеї.
    Так і з Вашими пропозиціями.

Дуже важлива ресурсна база.Я з цього приводу висловлювався.

"Ми не готові до реєстраціі.Нам необхідно сформувати команду з декількох человік.Дальше піде легше.Що ми можемо зараз? Сформулювати мету і завдання, що вже практично зроблено. Заклик, програмні та статутні принципи, регламент.
    Далі кадри і ресурсна база.Кадри потрібно формувати з користувачів інтернету, тому що це основний спосіб коммунікаціі.Також поступово потрібно залучати кадри на місцях.Ресурсная база - власний домен для кожного.Я, наприклад, оплачу і зроблю сайти для трьох і проведу лікбез.Коли всі почнуть заробляти, кожен зробить домени також для трьох і так по наростаючій.Достатньо довго буде лише спочатку.
    А про реєстрацію можна буде думати тільки після всього цього, коли буде практично готова структура, кадри (10тис.чоловік), ресурсна база під організацію”.

Зараз я, наприклад, роблю за свій рахунок сайти для трьох человік.Коли вони вийдуть на заробіток близько 500 $ на місяць, вже кожен з них зробить сайти-блоги для трьох і т.д.

А тепер дещо відволікуся і спробую оцінити останні виступи підприємців. Що ж сталося? З'явилася загальна мета, яка об'єднала всіх виступаючих - скасування податкового кодексу (а точніше його частини). Мета була досягнута, а нова не сформована.Ітог - розвал. Всі полізли в керівники, почалися розбрід і хитання. Влада цим вміло скористалася. І все, немає руху. Тим більше зараз влада все це буде намагатися контролювати, тому, що боїться.

У кінцевому підсумку все повертається до того, про що я сказав спочатку.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може претендувати і навіть більше - нема нікого (практично), хто був би проти. Але ця ідея чомусь не тримає людей в купі. Чому? Ніхто не зацікавлений.

Такою ідеєю могло би бути - боротьба за виживання (на зразок національної). Тепер ідея може бути хіба - за фізичне виживання, або ідея за встановлення справедливості.

Цілком згоден.
    База повинна бути універсальна, чи складатися з напрямків, на кшталт - організатори, технічні проектанти, юристи, пропагандисти...?

Ресурсна база повинна складатися із нових людей, чи вже самостійних, що готові підтримати цю ідею (тих, хто вже був, чи є в інших партіях)

Це мережевий метод. Хоч я розумію, що без самодостатності ніхто не зможе викластися по повній за для єдиної мети, але не кожен є творцем прибуткових справ. Є люди з різними вміннями, тому не певен, що система побудована на основі дасть саме той результат, на який ви очікуєте. (Як на мене складно придумати бізнеси, які були б завідомо прибуткові, та ще й при нашій системі)

Може краще скласти повну картину і для народу викласти саме важливі перші пункти змін, щоб народ підтримав ідею? Бо без народної підтримки лишається тільки силовий варіант захоплення влади. (такими ресурсами на сьогоднішній день не володію)
    Тому і потрібна повна картина із планом дій. Перший крок, другий, третий... Те, що я виклав у цій темі можна міняти дуже довго (якщо взагалі можливо протягом 30 років). А вдосконалювати (не ускладнювати) можна завжди. Або просто жити, користуючись нормальною системою взаємовідносин.

14. donklass

donklass Well-Known Member

Практично з усім згоден.Але є деякі моменти.

Адже ідея скасування частини податкового кодексу і була такою.

Адже багато хто намагався, намагаються і намагатимуться. А Ви знаєте, яке зараз ставлення у суспільстві до будь-яких висловлювань.За силовий варіант навіть не заїкаюся.

Дійсно, не кожен може заробляти.Я кажу трохи про інше. У даному випадку, роблячи сайти трьом за свій рахунок, я даю їм можливість отримання постійного доходу та отримання власності (адже власний сайт - це теж власність).
    Тобто я для кожного роблю власний готовий блог-сайт з меню для цікавої саме для цієї людини тематикою для наповнення (це наповнення вже буде робити він самостійно) і роблю первісну розкрутку. Для прикладу.Один зі своїх сайтів я почав розкручувати на початку року.Через півроку Googl PR вже був 4.Для відомості, PR даного порталу разом з форумом - 3.
    Тобто в даному випадку я використовую свій досвід і свої ресурси з певною умовою - люди поділяють спільну ідею і при досягненні певного рівня доходу також кожен підбере трьох і створить для них ресурс. Звичайно, кожен у будь-який момент зможе вийти з мережі, але в тому то й справа, що перебуваючи в мережі кожен буде мати набагато більше переваг, у тому числі матеріальних. А уявіть, що насправді зможуть зробити 10тис. сайтів, об'єднаних у мережу. Це і ресурсна база і вплив, причому величезний.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Российские эксперты о зоне свободной торговли с Европой: оно Украине надо?
    Это только одно из мнений.
    В статье их намного больше.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Кто на фронт, кто по тылам...

Вадим Карасев, политический эксперт, один из лидеров партии «Единый центр».

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це була випадкова сила, яка досягла тимчасового результату. Вони не бажали перебудувати Україну. Вони не мали плану розвитку і не створили його.
    Немає висловлювань. Усі неначе поніміли. В жодних обіцянках я не чув реальних пропозицій!!! (Або я глухий був, або їх справді не було. Було тільки - Я дам воду, або я побудую дороги. Вудочки ніхто не пропонував.)

Тобто мова йде про фінансово інформаційний ресурс? Це вже цікаво. Проте план дій треба писати вже...

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

В тому щось може і є. Я не чув економічних стратегій від правих. Проте вони співпрацюють з крайньоправими Європи. Думаю мізки в них трохи є, щоб перебирати досвід...

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Освіта

Форма освіти повинна бути результативна.

Освіта повинна бути загальнодоступна.
    Навчання повинно розділятися на кілька етапів – початкова освіта, загальноосвітня, вища та дослідницька.

Початкова та загальноосвітня школи повинні бути безкоштовними і викладати відповідно початкові та загальні знання.
    Навчання в початковій школі повинно відбуватися в ігровій формі.
    До початкових знань (основне завдання) можна віднести вміння читати, писати та уміння переповісти набуті знання (щоб людина могла висловити свою думку про вивчений матеріал своїми словами і бути готовою до набуття знань).

Загальноосвітня школа повинна надати людині знання, якими кожна людина може скористатися в повсякденному житті. Це самий широкий спектр знаннь, з допомогою яких людина зможе з’орієнтуватися в будь-якій ситуації і приняти правильний вибір. До цих знань мають бути включені основи виживання – поведінка у нестандартних ситуаціях, основи медичних знань, основи харчування, основи життя. Кількома словами людина по закінчені загальноосвітньої школи повинна бути самостійною. Така людина повинна вміти вижити самостійно – вміти заробляти на життя і вміти нести відповідальність за свої вчинки.
    Навчання в загально-освітній школі повинно викладатися на основі практичних знань, пов’язаних із реальністю. На цій основі повинні викладатися усі предмети. Ряд предметів можна викладати факультативно – за побажанням. Час проведення в школі повинен бути від ранку і до вечора. (Домашні завдання є лишні)

Вища освіта повинна викладати знання вищих шкіл. Форма навчальних закладів – державна - субсидована. Навчання повинні проводитися у співпраці із підприємствами даної галузі. Набуті знання повинні негайно перевірятися на практиці для якісного засвоєння. (Основою для вищої освіти може бути Болонська система) Не державні університети мають право на існування.

Дослідницька освіта повинна проводитися на основі пошуку нових знань та рішень в будь-якій сфері і фінансуватися виключно з фондів інновацій. (До таких звкладів можна віднести усі дослідницькі лабораторії)

• Подобається Подобається x 2
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пенсія
    Не міг втриматися, не запостити ту цей допис... Потім прокоментую і додам своє бачення.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Армія

Армія – державна структура, основне завдання якої оберігати народ від будь-яких загроз. Військові формування повинні складатися із держслужбовців і проводити постійні навчання з усунення як стратегічних так і повсякденних загроз. Формування військових підрозділів повинні проводитися за територіальним принципом. Службовці повинні нести військову службу в робочий час, що може складати більше ніж кількість нормативних годин на добу. Проживання військових повинно бути в населених пунктах поблизу військових частин-формувань. Кожен солдат повинен відпочивати вдома, якщо він не знаходиться на виконанні військових обов’язків або не несе чергування.

Задіювати армійські підрозділи необхідно для формування безпечного середовища в місцях проживання людей.

Кілька прикладів, якими я би зайняв військові підрозділи:

Армія повинна вміти вижити в будь-яких умовах тому такі навчання із наведеня порядку принесуть лише користь.

Також армію необхідно задіювати в разі винекнення природних катаклізмів, чи техногенних катастроф з метою охорони людських життів та усунення перешкод для нормального функціонування основних транспотних та інформаційних систем.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Анонс

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)